Top 10 destinacij za medene tedne | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

Top 10 destinacij za medene tedne

Top 10 destinacij za medene tedne

Medeni mesec pridejo v vseh oblik in velikosti, kakor tudi za vse različne proračune, ampak ena stvar je gotovo, boste želeli, da bi bilo počitnice, da se spomnimo. Ali želite preživeti nekaj sproščujoče časa na beli peščeni plaži ali iščete nekaj malo bolj pustolovski, tukaj so deset najboljših medeni okolici, da vam nekaj idej:

1. Cookovi otoki

Če želite, da se počutijo, kot da ni nikogar drugega na svetu, ampak vi in ​​vaš zakonec, potem Cookovi otoki bo odlična destinacija za vas. Obstaja nekaj čudovite plaže naselja tukaj in se nikoli ne zdi, da se gneča, tako da boste lahko uživali v resnično romantično in mirno počitnice za dve osebi.

2. Francija

Obstaja več v Franciji kot le svoji prestolnici malo, je v Parizu znana kot najbolj romantično mesto na svetu, in to ne da bi za čudovito poročno destinacijo. Kosilo na vrhu Eifflovega stolpa ali sprehaja, roko v roki, po številnih romantičnih ulicah mesta; to je skoraj kot da bi bila zgrajena v Parizu za romantiko.

load...

3. Kenija

Naslednja neverjetno mesto v našem seznamu 10 najboljših medeni okolici je Kenija. Za medene tedne na strani Wilder, da izlet v eno od številnih luksuznih letovišč v Keniji in se sprašujem, na pokrajino in divje živali skupaj. Afriški medenih tednih vam bo dala romance zahajajočega sonca nad afriško divjino, kot tudi avanturo videnje, iz prve roke, neverjetno različnih rastlinskih in živalskih vrst.

4. Aruba

Čeprav je le 20 kilometrov dolgo in 6 milj širok, na najširši točki, otok Aruba je odlična mešanica osamo in razburljivo nočno življenje za medene tedne. Uživate lahko sonce in zabavo na Arubi z kilometrov neokrnjene bele peščene plaže za dan in veliko igralnic in klubov za noči.

5. Jamajka

Tretji največji izmed karibskih otokov, je Jamajka eden prvih krajev, da ponujajo medeni paketov za obiskovalce, tako da imajo veliko izkušenj gostinstva za mladoporočenca. Lahko samo bivanje v enem izmed mnogih fantastičnih krajev, potem pa bi se manjka na živahnimi zvoki in barvami lokalno kulturo in vedno prijazni domačini.

load...

6. Italija

Za medene tedne, napolnjene s šarmom in romantiko, ne moreš premagati Italijo. Tlakovana ulicah, osamljene restavracije in bari in, seveda, kupe zgodovine in kulture preveč. Italija je lep kraj za obisk, če iščete sproščujoče in romantične počitnice v dvoje.

7. Costa Rica

Seznam 10 najboljših medeni destinacij na svetu ne bi bil popoln brez omembe Kostarika. To je hitrost, da gredo, če želite pobegniti od mestnega smoga in hrupa in priti nazaj v naravo. To ima svoje lepe plaže, na pacifiški strani države, vendar pa ima tudi kilometrov neokrnjene državi preveč, kjer lahko preživijo čas skupaj treking po gozdovih, ki v vseh čudovitih naravnih znamenitosti.

8. Tajska

Razburjenje na vzhodu in osamljene plaže, da na Tajskem zelo priljubljena medenih tednih letovišče. Uživate lahko vse zasebnost plaži bungalov, kot sedite in poslušate brizganjem val nežno na obali, ali pa se odpravite na izlet v mesto in doživite eksotične hrane in kulture na Tajskem. To je lepa destinacija za to, enkrat po življenju, počitnice.

9. Hawaii

Naslednja mesto v našem seznamu 10 najboljših medeni okolici je na Havajih. Ima milje in milje od bele peščene plaže, čudovito hrano in kulturo, živahno nočno življenje in veliko in veliko romantike. Reci "Aloha" za romantiko čarobnih otokov Havajev. Večina hotelov tu ponujajo pakete za mladoporočencev, tako da je vse, kar jih na za vas.

10. Las Vegas

Kako približno pridobivanje proč od peščenih, palmovih podložene plaže in gre za bolj obstoječi potovanje v Las Vegas. To je mesto, kjer vedo, kako skrbeti obiskovalcev in boste lahko uživali vse razzmatazz od vstopnega kapitala na svetu. Klubi, igralnice, zvezda žrebčarna predstave in luksuzni hoteli; Las Vegas je odličen način za začetek vaše poroke začelo z velikim pokom!

Želite vključiti drugo mesto v našem seznamu 10 najboljših medeni okolici?

load...