Top 10 mest za obisk v Italiji | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

Top 10 mest za obisk v Italiji

Top 10 mest za obisk v Italiji

Kje obisk v Italiji? Po veličastni in močno središče mogočnega rimskega imperija, v lepi sredozemski državi Italiji, oblikovan kot boot, ima antične zgodovine, umetnostne galerije in znamenitostih izobilju, pa tudi pice, sladoled in fantastične plaže! Če razmišljate o čemer potovanje v Italijo, nato odjaviti teh deset fantastično krajev za obisk, medtem ko ste tam:

1. Genova

Pogosto zasenčila bolj znanih mestih Rim in Benetke, Genova je resnično skrit zaklad! Set med gričev italijanskem podeželju, Genova je lepa, klasična italijanska mesta z pastelnih barv hiše, prelito z terakota strehe. Navijanje ulice, viseči vrtovi in ​​osupljive rimske ruševine, Genoa ima veliko za obiskovalec občudovali.

2. Rim

Glavno mesto Italije, Rim, je sodobno in živahno mesto, obdano z antično zgodovino, kamorkoli pogledaš. Obstaja dobesedno na antične spomenike povsod: fontane, cerkve, palače in rimske ruševine pretek in, seveda, da je država v mesto na obisk, Vatikan. To še ni vse spomeniki in muzeji, čeprav; Rim ima tudi uspešno nočno življenje in veliko fantastično restavracije.

load...

3. Milan

Eden od modnih prestolnic sveta, Milan je eden izmed najbogatejših mest v Evropi. Slovi po svojem slogu in razredu, Milan ima fantastično nakupovanje in restavracije, kot tudi bogato umetniško in kulturno dediščino.

4. Benetke

Najbolj znan po labirintu kanalov, Benetke, je ena najbolj priljubljenih turističnih destinacij v Italiji. Obstajajo obremenitve znamenitosti, da vidite v Benetkah, z eno izmed najbolj osupljivo čemer Saint Marks bazilike, ki je eden od najbolj dih, veličastni, kupolastih katedral v Italiji.

5. Amalfi Coast

Če želite pobegniti iz mesta za nekaj časa in si oglejte nekaj čudovito pokrajino, potem Amalfi Coast Italije je za vas. S svojo skalnato pečino in lepih zalivov, Amalfi Coast razteza trideset kilometrov vzdolž južne strani Sorrento polotoka, še eden od italijanskih top turističnih znamenitosti.

load...

6. Ostia Antica

Ostia Antica ni tako znana, vendar je po mnenju mnogih, kot eden najboljših krajev, da si ogledate nekaj izmed najbolje ohranjenih rimskih ostaja, da obstajajo. Samo kratek vožnja z vlakom iz Rima, Ostia Antica je staro rimsko pristanišče in veliko arheološko najdišče, kjer si lahko še vedno ogledate rimske visoke ulice, templje in gledališča, še vedno nedotaknjen.

7. Pompeji

Starodavno mesto Pompeji, obsojena biti pokopan s pepelom in lava iz erupting Vezuv, je zanimiv kraj za raziskovanje. Lahko izgubite ure in ure v starih rimskih ulicah. Obstajajo starodavne trgovine in amfiteatrov na obisk, in lahko celo vidite nekaj 2000 let star grafiti vztrajali vedno, ko je bilo mesto udarila znameniti vulkanski izbruh.

8. Verona

Tretje največje mesto v Italiji, je Verona znana kot nastavitev za Shakespearovega Romea in Julije in njenega Roman Arena. No vredno postanek na turneji po severni Italiji, Verona se ponaša z osupljivo grajski kompleks, srednjeveški center in veliko Roman še vedno preveč.

9. Siena

Domov na znameniti Il Palio Neosedlan konjske dirke, je Siena nastavljena na treh hribih v Toskani podeželju. Tukaj boste dobili priložnost, da potovanje nazaj v čas in si ogledate nekaj omamljanje in dobro ohranjene spomenike iz srednjega veka. Središče mesta je zlasti zanimivo mesto za obisk, za svojo arhitekturo in umetniška dela iz obdobja.

10. Katakombe kapucini

Ena turistična atrakcija v Italiji, ki se resnično lahko imenujemo edinstven je katakombe na kapucinov, v Palermu. Ljudje so začeli, da je treba določiti, da tukaj počiva v poznem 16. Stoletju in je bilo kmalu ugotovili, da so ostali organi umrlega presenetljivo dobro ohranjeno in je kmalu postal grobišče za bogate in vplivne. Turisti lahko zdaj ogledali katakombe in si oglejte nekaj "eksponatov". Ampak, je treba opozoriti, da to ni atrakcija za Funt srcem!

Kateri so vaši najljubši kraji za obisk v Italiji? Ali imate druge nasvete potovanja deliti?

load...