Top 10 najbolj priljubljenih luksuznih potovalnih destinacij | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

Top 10 najbolj priljubljenih luksuznih potovalnih destinacij

Top 10 najbolj priljubljenih luksuznih potovalnih destinacij

Luksuzna potovanja ne pomeni samo to, koliko denarja ste porabili, da je vse o tem, razvajati, vidim nekaj presenetljivih znamenitosti in vzorčenje nekaterih svetovno najboljše kuhinje. Torej, če iščete nekaj malo posebnega za počitniško destinacijo, check out teh deset fantastično luksuz potovanja destinacij iz vsega sveta:

1. Francoska Polinezija

Nahaja med Perujem in na Novi Zelandiji, v južnem Pacifiku, Francoska Polinezija, sicer znan kot Tahiti, zagotovo ni proračunski cilj in nekateri ljudje imenujejo raj na zemlji. To ni praznik za vas, če iščete za ukrep pakirane počitek, čeprav, ste bolj verjetno, da se znajdete na počitnicah na plaži ali potapljanje v kristalno čistem obalnih vodah, kot ste hitting klube in bare.

2. Kitajska

Morda presenetljivo, je Kitajska hitro postala ena na svetu top destinacija za luksuzne potnike. Lahko doživite osupljive zgodovinske zaklade in tradicije te države, ostanejo v nekaterih najboljših hotelov na svetu in doživite neverjetno kontrast med staro in novo Kitajske.

load...

3. Kenija

Če ste mislili, da je safari pomenilo brezdomstvo v šotoru, potem se motite. Luksuzni počitnice v Keniji bi pet zvezdic udobje, poleg vznemirjenje divjini. Lahko bi našli spi v postelji s štirimi plakat s pogledom na grmu, ali pri tem v večerni safari na konju, ki mu sledi sprejem šampanjec nazaj na svoj luksuzni hotel.

4. Hotel Cipriani, Benetke

Odpočijte si v eni izmed najbolj romantičnih mest na svetu, v eni izmed najbolj luksuznih hotelov. Hotel Cipriani se nahaja na otoku v beneški laguni. Zasebni balkonov, bleščeči lestenci in odlične storitve, to je hotel, da so zvezde uporabljajo, ko obiščejo Benetke.

5. Črna gora

Zatočišče za bogate in slavne, Črna gora je majhna država, ki meji na prekrasnega Jadranskega morja. Obstaja nekaj odličnih luksuznih getaways v številnih srednjeveških mest in vasi, obdani z gorami in nekaj čudovito pokrajino.

load...

6. London

London je lahko precej dekadentna preveč, če veste, kje bivati. Znani hoteli s tradicionalno britansko storitev in slog, kot so hoteli Ritz ali Langham, skupaj z nekaterimi od najboljših nakupovalnih v Evropi in velik izbor likovnih dining možnosti, da v Londonu eden izmed najboljših luksuznih turističnih destinacij v Evropi.

7. Tajska

Tajska ponuja neverjetno mešanico avtentične azijske potujočo izkušenj, z vsemi luksuzne in ugodnosti, ki bi lahko preudarnejši popotnik prosijo za. Država je postala vodilni luksuzna turistična destinacija v jugovzhodni Aziji. Prvi razred storitve, tropskih plaž in dinamično in živahno glavno mesto Bangkok, vse združiti, da bi resnično nepozabno, luksuzne počitnice.

8. Las Vegas

Las Vegas je bil zgrajen za turizem, tako da vse, kar se je usmerjena storitev. Na hoteli, predstave, igralnice in klubi so vse spektakularno in, če ste pripravljeni plačati malo več, bodo vsi zagotavljajo VIP storitev se spomnil.

9. Barbados

Če je na Karibih destinacijo po vaši izbiri in želite nekaj luksuza, potem Barbados je kraj za iti. Lepe bele pesek in omamljanje modro morje so le del privlačnosti. Obstajajo tudi omamljanje luksuzne vile in apartmaji in neverjetno nakupovanje za dokončanje popolno razkošje počitnice.

10. Bali

Luksuzna in kultura v kombinaciji, Bali je eden od svetovnih top destinacij za tiste, ki iščejo sonce in prefinjenost. Sam otok je preprosto lepa in se ponaša nekaj najboljših plaž na svetu, kot tudi nekatere najboljše, najvišje hotele razreda.

Kaj so drugi najbolj priljubljena luksuzna potovanja destinacije na vašem mnenju?

load...