Top 10 odličnih potovalnih destinacij, ko ste v proračunu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

Top 10 odličnih potovalnih destinacij, ko ste v proračunu

Top 10 odličnih potovalnih destinacij, ko ste v proračunu

Ko je denar tesen, je prva stvar, da veliko ljudi, izrezan je letni dopust, ampak to je verjetno najslabša stvar, ki bi jo naredil. Če ste se borijo bit skozi celo leto, potem si zasluži odmor in dopust mu ni treba biti tako draga, kot si morda mislite. Če ste prodajalna okrog malo, lahko najdete nekaj neverjetno poceni počitnice obravnava. Tukaj je deset destinacij, ki ponujajo nekaj zelo ugodne počitnice za tiste na proračun, nekatere od njih vas lahko preseneti!

1. Dominikanska republika

Za Karibih počitnice brez ceno Barbados, Dominikanska republika je nekaj fantastičnega, all inclusive, krajih. Lepe bele peščene plaže in nekaj super neokrnjena, pragozd, Dominikanska republika je dostopna destinacija, da bi dobili od njega za nekaj časa.

2. Lizbona, Portugalska

Razširila po vrsti hribov, Lizbona je mesto napolnjena s prijaznimi domačini in lepih, slikovitih ulicah. Hoteli Lizbona je okoli 50% cenejši od svetovnega povprečja, tako da je odlična destinacija za kupčije Evropske počitek mesta.

load...

3. Filipini

Lonely Planet ocenjeno kot eno od najboljših vrednosti za denar okolici 2017, Filipini je idealna destinacija, če želite, da bi v nekaterih naravnih lepot otoka. Dobiš veliko za svoj denar, na Filipinih in hrana je fantastično preveč.

4. Južna Afrika

Sonce, plaže in, seveda, prosto živeče živali, Južna Afrika je dejansko eden izmed najcenejših safari destinacij v Afriki. Cene hotelov po vsej državi so se dogaja navzdol v zadnjem času, tako da je kupčija, ki se je in lahko tudi obiščete svetovno znani Kruger National Park za samo 20 $.

5. Mexico City

Mexico City, ne sme biti najcenejši na našem seznamu, vendar je na našem seznamu, ker je neverjetno vrednost za denar, ki ga dobite tukaj. Tu boste lahko uživali resnično razkošje za delček cene, ki bi plačal tudi v drugih večjih mestih. Razkošje petimi zvezdicami hotel v Mexico City, bo stalo manj kot tretjina cene podobne sobi v New Yorku.

load...

6. Grčija

Namočen v zgodovini, spomenikov in nekaj lepih krajev in plaž, Grčija ima veliko za ponuditi proračun popotnika. Nedavna gospodarska kriza v Grčiji je zavirala povpraševanje po turizmu, ampak da deluje v korist barantajo lovca. To je še vedno enako velika država, vendar z manj gneče in za veliko manj denarja!

7. India

Let tam morda ne bo cenejši, odvisno seveda kje ste letelo iz, vendar so cene v Indiji, da bi bilo veliko vrednost destinacija za turiste. Vrednost za poročila denar dal Delhi in Mumbai, kot eno od svetovno najbolj dostopnih mestih, ter hrana in storitve so zelo poceni preveč.

8. Benetke

Čudno, ampak res; Benetke se lahko pojavi v seznamu proračunskih ciljev in luksuznih počitnic preveč. Čeprav obstaja veliko hotelov s petimi zvezdicami, da ostanejo v, je cena standardnih hotelov precej dramatično padla v zadnjih letih. Zdaj je čas, da se odpravite na izlet v Benetke in se v kanalih, čudovito arhitekturo in si oglejte nekatere od mnogih znanih umetniških del, ki so tam nastanjeni.

9 Nikaragva

Dobili izven utrjenih poti in obisk države Južne Amerike v Nikaragvi, ki se je govorilo kot naslednji Kostariki. Država ima obilico naravnih lepot, vključno, in karibske plaže vulkani in deževnega gozda in živiš tudi tam za tako malo, kot $ 20 na dan.

10. Tunizija

Tunizija je severnoafriške sončnih peg z več 1,200km obale. Obstaja veliko barantajo plaže počitnic so na voljo in lahko tudi izlete v notranjost države in vožnja kamelo ali obiščite Sahare.

Katere so vaše najljubše potovalne destinacije?

load...