Top 10 potovalnih destinacij, ki bodo razstrelile vaše nogavice | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

Top 10 potovalnih destinacij, ki bodo razstrelile vaše nogavice

Top 10 potovalnih destinacij, ki bodo razstrelile vaše nogavice

Ali ste iskali za avanturo v daljni deželi ali več Trijezan, kulturne premoru mesta, obstaja toliko cenovno počitniški destinaciji, da izberejo, je težko vedeti, kje začeti. Ne glede na cilj, da se odločite, potovanje je fantastično priložnost, da izkusijo različne hrane in kulture, in izvedeli več o svetu, v katerem živimo. Torej zapakirati pred soncem, svoj turistični vodnik, stavek knjige in check out teh desetih potovanja destinacije, ki bo blow your um:

1. Antarktika

Ni veliko krajev levo na svetu, ki lahko res dobili od vsega, ampak Antarktika je eden izmed njih. Omamljanje kulise in praznik res lahko govorimo o, območje je dostopno turistom med novembrom in marcem za obisk te zadnje neokrnjene divjine.

2. Egipt

Obiščite dom faraonov, Sfinga in piramide. Obstaja toliko zgodovinskih zakladov nameščene v Egiptu, da je nemogoče, da bi jih našteti. Eden najbolj sproščujoče načinov za raziskovanje Egipt je na Nil križarjenje, na katerem si lahko ogledate Dolino kraljev, Luksor in Asuan, ali pa se sprostite v enem od številnih rdečih morskih krajev in uživajo nekatere najboljše snorkeling na svetu.

load...

3. Tajska

Tajska je odšel iz raja backpacker za večje počitniške destinacije v samo nekaj letih. Tajska zdaj ponuja potnik vse udobje top ocenjeno hotelov in objektov, skupaj s prelepo pokrajino, čudovitih plaž in fascinantno budistični kulturne izkušnje.

4. Turčija

S svojo edinstveno mešanico evropskih kultur, Turčija ima veliko pomembnih antičnih mest za obisk. Za tiste, zanima združuje preteklost in plažo, Turčija ima tudi navidezno neomejene zaloge fantastičnih plaž se razteza vzdolž obalo Egejskega morja. Turčija je zagotovo evropski prelom z razliko.

5. Bocvana

Če se dogaja na safari že od nekdaj svoje sanje, vendar ste bili odvrne z nekaj političnih nemirov v afriških državah, potem bi Bocvana je destinacija vredna gledaš. Država je ena od najbolj stabilnih in najbogatejših afriških držav in se sedaj ponaša s številnimi novimi luksuznih hotelov zgrajenih za turiste. Bodite izlet v delti reke Okavango in ulov pogled od divjih živali, vključno slonov, povodnih konjev in zebre. Izlet v Bocvani, je enkrat v življenju afriške avanture.

load...

6. Dubaj

Ride najhitrejši toboganu na zemlji, obiščite največje nakupovalno središče na svetu in kosilo na nekatere od najboljših restavracij. Dubaj je postal igrišče na Bližnjem vzhodu in eden od najboljših nakupovalnih centrov na svetu. In v primeru, da ste se sprašujete, ja, imate, da se zavedajo lokalnih občutljivosti v Dubaju, je muslimanska država, ampak lahko pijete alkohol v hotelskih barih in ni tako stroga, kot mnoge druge države v regiji.

7. Bolivija

Za bolj pustolovski popotnik, ki želi, da bi dobili izven utrjenih poti, je nastajajoče počitniška destinacija Bolivijo. Priljubljena destinacija za popotnike, Bolivija ponuja možnost, da obiščete Južno Ameriko in videnje Titikaka, Amazon in hoja Inca poti. Morda ni za vas, čeprav, če iščete razkošje, Bolivija je ena je še vedno v razvoju najrevnejših držav v Južni Ameriki in njeni turistični industriji.

8 Tajvan

Tajvan ima izjemno naravno lepoto in je bila nastavitev za tropske plaže prizorov v filmu, "Življenje Pi". Kot tudi fantastično tropskih plaž in slavno podeželje, tam je razburljivo, visokotehnoloških mesto Taipei za obisk, strah navdihujoča starodavni templji in spomeniki, kot tudi številne restavracije in tržnicah.

9. Dominikanska republika

Dominikanska republika je odlična destinacija, če ste iskali, da vpijejo Karibsko sonce po dostopni ceni. Nedotaknjene bele peščene plaže, ki jih ziblje palme mejijo; Dominikanska republika je tropski raj še ni postavil preveč komercialno.

10. Nepal

Zaseden, hrupno, prašni in ni plaž, vendar ne pustite, da vas odvrne obisku Nepala! Ta majhna država v vznožju Himalaje ponuja osupljiv razgled na gore, himalajsko pohodov in pogled na kulturo, povsem drugačne od zahodnih držav. Z bogato zgodovino, Nepal ima veliko templjev na obisk in ste prepričani, toplo dobrodošlico z domačini preveč.

Katere so vaše najljubše potovalne destinacije?

Vas prosimo, da delite svoje misli in nasvete v komentar oddelku spodaj.

load...