Turistični vodnik europe: top 10 krajev za obisk v Evropi | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Potovalni namigi

Turistični vodnik europe: top 10 krajev za obisk v Evropi

Turistični vodnik europe: top 10 krajev za obisk v Evropi

Evropa je lahko relativno majhna; pa samo eno četrtino velikosti Aziji, eno tretjino velikosti Afrike, temveč za kulturno raznolikost in znamenitosti, da vidite, da ne more biti pretepen, kot počitniško destinacijo za raziskovanje. Od živahno multikulturno mesto London do zgodovinske lepote Benetk in spomenikov velikega starodavne civilizacije Grčije, je skoraj nemogoče, da izberejo le deset destinacij v Evropi za obisk, vendar smo poskusili! Tukaj je kratek vodnik po desetih najboljših krajev za obisk v Evropi:

1. Amsterdam, Nizozemska

Ena izmed najlepših in najbolj prijetnih mest na svetu, Amsterdam, je idealen kraj za obisk, če ste ljubitelj umetnosti in kulture. Nizozemski prestolnica se ponaša z nekaterimi od najboljših umetnostnih muzejev na svetu, kjer si lahko ogledate dela Rembrandta in Van Gogh, in se lahko sprehajate med številnimi kanali, vožnja priljubljena v Amsterdamu kolesom in uživajte razmišljajo lepo vzdrževanih stavb mesto.

2. Rim, Italija

Obiščite mesto, zgrajeno cesarstvo in ne boste razočarani. Mesto Rim je bilo, seveda, središče enega največjih imperijev je svet kdaj poznal in stavb, kot so Coliseum in Pantheon še vedno stojijo kot zavezo k tej mogočni imperij danes. Vzemite ovinek glavnih znamenitosti in boste našli tudi lepe in presenetljivo tiho tlakovana ulicah, fine restavracije in luštna udobno kvadratov za obisk. Obiščete lahko tudi najmanjša država na svetu, Vatikan in si oglejte dom katoliške cerkve.

load...

3. Pariz, Francija

Ena izmed najbolj navdihujočih mest na svetu in doma na romantiko in prefinjenost, je glavno mesto Pariz. Mesto je dom največje koncentracije umetniških del na svetu, kot tudi v mnogih znanih znamenitosti, kot je Eifflov stolp, Notre Dame de Paris in Elizejskih poljan. Ampak, kot tudi znanih znamenitosti, je tudi preprost užitek seje zunaj enem od številnih bistrojev in kavarn, gledal pariški svet minevajo, in Pariz je še vedno ena od najbolj priljubljenih destinacij za romantično getaways.

4. Firence, Italija

Celo mesto v Firencah je kot ena velika na prostem muzeja in umetnostne galerije. Središče renesanse, ki je eden izmed najbolj zanimivih obdobij v zgodovini evropske zgodovine, ki je Florence napolnjena z lepo arhitekturo in skulpture po vsem mestu in je dom svetovno znane galerije Uffizi, kjer si lahko ogledate mojstrovine Leonarda da Vinci, Raphael, Michelangelo in mnogih drugih velikih imen klasične umetnosti.

5. London, Anglija

London je največje in najbogatejše mesto v Evropi. Neverjetna mešanica nekaterih najboljših nakupovalnih centrov, restavracij in zabave v svetu, drgnjenje ramena z zgodovinskih znamenitosti Buckinghamska palača, Tower of London in Tower Bridge. London je brenčanje, cvetoče mesto, ki ima nekaj za vsak okus.

load...

6. Atene, Grčija

Obisk rojstni same demokracije, je treba za vse obiskovalce v Evropi. Obstaja veliko antičnih zgradb in artefakti grškega imperija, ki se nahajajo v Atenah, vendar ne pričakujte, da vsi, ki se napolni s samo antičnih spomenikov, kot so Atene tudi zaposlen in sodobna metropola. Najbolj znan njegovih spomenikov je verjetno Acropolis, in si lahko ogledate tudi osupljivo zbirko starih grških artefaktov na Acropolis Museum.

7. Istanbul, Turkey

Istanbul je kulturno središče v Turčiji in je mesto, kjer se srečujejo različne kulture. Mesto je zanimiva mešanica starih rimskih in grških vplivov, kot tudi kadar se Evropa sreča na Bližnjem vzhodu. Istanbul je redka priložnost, da vidite zgodovino od mnogih svetov veliko civilizacijami in religijami, drug ob drugem, na enem mestu.

8. Benetke, Italija

Ko je najbogatejše mesto na svetu, Benetke je eden od redkih mest na svetu, ki se resnično lahko imenujemo edinstven. To je mesto, da ljudje zaljubila v svojo romantično gondolo je bil ob določitvi kanale, svojo čudovito arhitekturo in svetovno znane znamenitosti, kot so Trg svetega Marka, je mesto pogosto dejal, da je kot živ pravljice.

9. Barcelona, ​​Španija

Mesto Barcelona je utelešenje sodobne Evrope. To je mesto, ki pozna vrednost svoje preteklosti, vendar, hkrati pa zajema multi-kulturni svet danes z navdušenjem. Mesto je dom umetnikov Picasso in je muzej, posvečen svojih delih in v bolj sodoben način, je Barcelona navdih za edinstveno sodelovanje med skale legendi, Freddie Mercury in Opera Diva, Montserrat Caballé, v pesmi, ki povzel zanimivo mešanico starega in novega, da je Barcelona.

10. Lizbona, Portugalska

Ni naravno, morda, na seznamu znanih destinacij v Evropi, Lizbona se nahaja dobesedno na robu evropske celine, in da je tisto, kar je na večstoletno potnikov od mestnega sprašujem: kaj je tam? Bilo je ljudstvo mesta Lizbone, ki je začel celotno idejo globalizacije s pomorskih raziskovalcev, kot so Prince Henry Navigator. Lahko odkrijete zgodbo o teh prej raziskovalcev v celotnem mestu Lizboni, kot tudi dobili vpogled v Evropi najbolj slikovit prestolnice.

Katere so top mesta, ki ste jih obiskali, ali pa bi radi na obisk v Evropo?

Vas prosimo, da delite svoje misli in nasveti za potovanje v komentar oddelku spodaj.

load...