10 čarobnih besed (fraz), ki bodo vaš odnos močnejši | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 čarobnih besed (fraz), ki bodo vaš odnos močnejši

10 čarobnih besed (fraz), ki bodo vaš odnos močnejši

Včasih tri čarobne besede "I Love You" ne vedno ga razrežite. Obstaja čas in kraj, da se jih uporablja. Včasih, boste namesto tega morali potresemo pogovor z drugimi magičnimi besedami.

Spoštovanje mora tvorijo hrbtenico vašega odnosa. Spoštovanje med dvema partnerjema, je tisto, kar ohranja odnos močno in zdravo. Brez tega, se stvari lahko hitro razpade. Zaupanje razjeda, argumenti vzplamti, in je lahko zelo enostavno ljubezen pade iz ljubezni.

Če želite, da vaš odnos gori svetla, da je pomembno, da oba veva, umetnost komuniciranja. Obstaja spretnost z njim, in obstajajo nekatere čarobne besede, ki jih lahko uporabite, da vam bo pomagal, da vaš odnos tiktaka več.

load...

Oglejmo si na 10 čarobnih besedne zveze, ki lahko vaš odnos močnejši.

"Prosim."

Ena beseda. Tako preprosto. Ampak tako učinkovita.

Rekel "prosim", preden konča stavek je odličen način za spodbujanje umetnosti komunikacije med vama.

Namesto, da bi mu odredili, naj storijo jedi danes, ali pa zahteva, da mu postavlja školjko dol, mu pokazati nekaj spoštovanja s pravim "prosim."

Vaš mož bo bolj nagnjeni, da se odzove na vas pozitivno, če to naredite. V nasprotnem primeru, bo občutek, kot da ste ga jemljete za samoumevno.

"Hvala vam."

Dve besedi, ta čas, pa še tako preproste in še vedno tako močna.

Ja, on je vaš partner. Ja, on vas naredi večerjo in ste mu večerjo. Ampak to ne pomeni, da lahko pobegniti, ne da bi mu zahvalil.

Reci hvala, je samo zdrava vljudnost, in če želite, da se prepričajte, da vaš odnos ne gre v odtok, je pomembno, da ste rekli te besede. Ohraniti spoštovanje visoka.

load...

V nasprotnem primeru lahko začnete rekel precedens, da vas na koncu nobeden od rekli hvala za vse. To je spolzka tla.

"Kaj misliš?'

Vaš odnos ni vse o vas in vaši izbiri. To je demokracija, in najboljši način, da ostane močna je z vključevanjem svojega partnerja v vseh svojih odločitvah.

Ne prevzeti vodilno vlogo in pričakovati, da bo samo slediti. Gojiti svoje mnenje, ugotovite, kaj si misli. Daj mu spoštovanje, ki ga zasluži z dajanjem mu imeti besedo pri vsem, kar je pomembno.

Ne samo kupiti, da drage čevlje - ga najprej vprašam.

"Verjamem ti."

Kadarkoli mu je naslov off za nekaj pomembnega, kot je na razgovor za službo, v redu je reči "Ljubim te", ampak zakaj mu ne povej, da verjameš v njem, preveč?

"Verjamem v vas," je velik motivator. Omogoča mu vedeti, da nekdo dejansko misli, da lahko to stori, in še bolje, da je nekdo, ki ga.

Morda si mislite, da ima vrečke vere vase in ne potrebujejo nekoga, da ga menijo, da v njem povedati - vendar pa bi bilo narobe. On mora slišati te besede od tebe.

"Cenim te."

Ja, ga cenim in ste prepričani, kot vraga veš, da ga cenijo. Ampak ve to?

Verjetno ste ga vzeli za samoumevno, da počne. Konec koncev, živiš z njim, kajne?

Verjeli ali ne, čeprav, fantje potrebujejo zagotovilo. Vedeti morajo, da jih cenijo. To jih naredi počutim želel. Če ga ne jim povedati dovolj pogosto, da si bo, da se mučijo z lastnim dvoma.

Vsakič, ko je vam pomaga ven, mu povejte, da ste hvaležni za pomoč.

Ob koncu tedna, mu povejte, da ste mu hvaležni polno-stop.

"You Look Better zdaj kot takrat, ko sem te spoznal."

Morda je bil v skrbeh pred kratkim staranju. Mogoče je izrazil zaskrbljenost, da ne izgleda tako dobro, kot je to storil, ko je bil mlajši.

Mogoče je v skrbeh, da ne boste našli njega kot privlačno več.

Če je tako, pomiriti ga, da boste našli ga privlačnejši zdaj, kot ste jih kdaj naredil. Bodite natančni, in pravijo, da so njegove oči bolj skrivnostno zdaj, ali pa, da se je razvil vitkejšo telo.

"Žal mi je."

Reči, da sem žal je tako cvetenja težko narediti, da je Elton John je šel in napisal pesem o tem. In je dobil številko 1, ker bi vsi poudarjajo z besedili.

"Žal se zdi, da beeeee najtežji wordddddd."

Če želite, da vaš odnos biti močna in zdrava, "Žal mi je", bi bilo najbolj čarobne besede, ki jih boste kdaj uporabili. To pokvari ledena ovir po argument in omogoča rane zacelijo. To kaže, da ste dovolj zreli, da priznam, ko ste narobe - nekaj, kar bo v celoti cenili.

Namesto vzdihovanje in huffing in izogibanje vprašanje, držite svoje roke in se opraviči kot odrasel, tako da lahko tudi korak naprej od vprašanja, kakor hitro je mogoče.

"Ni mi vseeno".

Ta prihaja z opozorilo; ne moreš samo mimogrede reči, da ti je mar - ste ga moraš dokazati.

To je enostavno reči, da nam ni vseeno, ampak kako pogosto bomo lotili prikazuje, kako nam je mar?

Če je vaš partner je borila na delovnem mestu zaradi šefa, ki je na hrbtu, mu pokazati, da vas skrbi o svojih problemih, ki ga je govoril skozi njo in iskanju rešitev. Delo z njim, dal nekaj časa rezerviran za njega, in pokazati, da ga ljubiš.

"Odpuščam ti."

Kako pogosto si kisel obraz vsakič, ko je naredil nekaj narobe?

Kako dolgo ga igraš, preden ga dokončno odpustiti?

Kako dolgo si namenoma, da se počuti slabo, kaj je naredil?

V trenutku, ko je človek dovolj, da se opravičujem, da vas mora biti v trenutku, ko ga je odpustil. Če ne, ste slabi vezi vaš odnos.

Odpusti in pozabi je nekaj, kar je treba spoštovati. Namesto risanje stvari, to zatreti v kali, ki mu pove, da ga odpusti (in lahko ga prosim vas na večerjo, čeprav).

"Ti so pomembne."

Ta človek je vaš partner, ki domnevno želite preživeti preostanek svojega življenja z njo. Vendar ne ve, kako pomembno je za vas?

Veliko ljudi ne dosežejo svoj potencial, saj nimajo nekoga poleg sebe jim pove, kako pomembni so v resnici. To je vaša dolžnost, da se vašega moškega navijačica. Ti si tisti, ki potrebuje, da ga opomni na njegovo pomembno, da bo pomagal mu izpolni svoje potenciale.

load...