10 čarobnih sestavin za uspešen in izpolnjen odnos | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 čarobnih sestavin za uspešen in izpolnjen odnos

10 čarobnih sestavin za uspešen in izpolnjen odnos

Če pogledate, kaj naredi uspešen odnos, je malce podobna receptu. Rabiš ljubezen v mešanici, boste potrebovali nekaj spoštovanja in, včasih, potrebujete več kot le žličko potrpežljivosti. Recept za zdrav odnos ima veliko sestavin in, tako kot torto, različne količine sestavin dela za različne ljudi. Če želite, da odnos, ki je resnično izpolnjeno, in tista, ki bi jo lahko imenovali uspeh, kar potrebujete čarobne sestavine, ki bi za piko na i. Tukaj je naš recept za popolno in srečno razmerje.

1. Dodatni posebne sestavine

Če zmešamo moko, jajca, sladkor in maslo v pravilnem razmerju, boste dobili sprejemljivo Biskvit torta. Ampak, če dodate samo dve žlički mletega cimeta v mešanici dobiš nekaj res posebnega. Razmerja so samo isto; to je dodatnih malo stvari, ki jih počnete drug za drugega, da bi vse razlike. Stvari, kot nepričakovanih daril, zajtrk v postelji, ali teče kopel za vašega partnerja. To so vse stvari, ki traja več časa na vse, ampak res ne pomeni veliko.

2. Sestavine, ki dopolnjujejo medsebojno

Nekateri okusi samo sodelovati, kot so banane in karamela, drugi pa delajo, ko se zdi, kot da se ne bi smeli, kot so čokolade in čilija. Ljudje so tako tudi pomembna stvar v odnosu, je, da sta se ljudje naučijo delati skupaj kot ekipa in so trdo delati, da bi odnos dober.

load...

3. Treba je previdno

Je treba ravnati previdno, tako kot torto razmerjih. Ne moreš kar tako vrgel skupaj in upam na najboljše, kar potrebujete, da jo negujemo in poskrbel za to, če želite, da raste v nekaj res posebnega. Ljudje, ki imajo osrečujočima in uspešne odnose bo njihov odnos resno in se bo razmerje prednostna naloga.

4. Najboljši torte imajo dve polovici

Ok, tako da se potiska torto analogijo malo zdaj, ampak smo začeli na tej poti, tako da se bomo, da ga konča! Najboljše vrste slaščic so sendvič pecivo z okusnim polnilom v sredini. Pridejo skupaj kot eno, vendar so še vedno dve različni polovici. V razmerju, je pomembno, da se lahko tako ljudje še vedno svoje življenje, svoje interese in svoje prijatelje, kot tudi, da tistih, ki jih imajo s svojim partnerjem. So dve ločeni ljudi, ki delajo skupaj, ne pa dve ljudje poskušajo postati eno.

5. Ne smemo dovoliti, da gredo zastarele

Če pustite torto na zadnji strani omare in pozabi, do takrat, ko se spomnite na to, bo prepozno, bo šla zastarele. Ne moreš vzeti razmerje, ali svojega partnerja, za podelijo, kar potrebujete za delo pri ohranjanju odnosa sveža in živa, da greste ven na dan, redno in poskušam nove stvari.

load...

6. Slajše bolje

Najboljši pogače so resnične sladke tiste, ki vemo, da ne bi smeli jesti, potem pa je to, da sladkosti, ki omogoča takšno zdravljenje. Ne bojte se, da bo to sladkost v razmerju preveč, ker držanje za roke, Prijateljski in sladke poljube vsem za pomoč, da bo odnos posebnega.

7. Dodajte kanček začimb preveč!

Vi že veste, kam gremo s to eno kajne! Večina parov v dolgotrajno, izpolnjuje odnos ohraniti življenje v spalnici zanimiva tudi. Fizično intimnost je pomemben element v odnosih večine ljudi, zato ne pozabite, da sorta je začimba življenja tudi tukaj.

8. Domače vanilije ni tako slabo

Ne moreš imeti eksotičnih in preveč sladko torto vsak dan v tednu, tako da boste morali naučiti ljubiti navaden vanilije ravno toliko kot ti dvojno čokolado. Odnos ne more biti violine igranje v ozadju in ognjemet eksplozija na nebu ves čas bodisi, tako da boste morali naučiti ljubiti redni v odnosu preveč. Biti sposoben narediti opravila skupaj, ali pa samo sedeti tiho in gledanje televizije je vse del mešanice, ki omogoča uspešno in izpolnjujoče odnose.

9. Ne dovolite nezgode vas odvrne spet poskuša

Tudi najboljši peki imajo nezgode v kuhinji in izgubijo živce in dobili Demoraliziran, vendar to ne pomeni, da recept ni dobro. Tam bo slabe popravki v razmerju preveč, ko se zdi, nič ne gre prav ali se vam zdi, da je treba nenehno pričkanje. To je čas, ko bi morali priti skupaj in pogledati, kaj morda bi lahko delal narobe. Če se odpravite na pot storiš torto, boste verjetno ugotovili, da deset sestavine delujejo v redu skupaj navsezadnje.

10. Dodajte posipov in sveče

Končno, lahko naredite tudi najbolj dolgočasen navaden singe torto svetlo in veselo s prelivom, nekaj mrvicami in nekaj sveč. Z drugimi besedami, ne pustite zabavno iti ven iz odnosa. Pari v dobrih odnosih govoriti, igrati in smejati veliko skupaj. Če lahko to storite, lahko katera koli svetlejši dan, samo tako, da greste domov in druženje.

load...