10 čudnih in zabavnih stvari, za katere menijo, da so romantične | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 čudnih in zabavnih stvari, za katere menijo, da so romantične

10 čudnih in zabavnih stvari, za katere menijo, da so romantične

Zdi se, da lahko ženske ustaviti zaskrbljujoče, da so sodobni moški pozabil romantiko. Nedavne raziskave so pokazale, da je ni, da moški pozabi ali ne skrbi za romantiko; to je samo, da se je njihova ideja romantično gesto povsem ne ujemajo, da je dekle. Torej, samo v primeru, da ste manjkajo romantične geste, da je vaš mož je kar za vas, tukaj je deset od precej nenavadnih stvari, ki jih moški mislijo, da so romantični:

1. Večina moških misli, da je početje jedi zelo romantično

Verjeli ali ne, veliko ljudi resno misliš, da je pomivanje posode za vas lepo, lepo gesto! Nakup pomivalni stroj ali najeti služkinjo, zdaj, da bi bilo romantično.

2. "najem", ko gledam, kaj si želite ogledati na TV je resnično viteška poteza

Ah, kaj ljubica, on vam omogoča, da imate daljinski upravljalnik enkrat na mesec. Kdo pravi, da se moški ne romantično!

3. Prenos školjko dol je izraz ljubezni

Eden od desetih moških, ki so odgovorili na anketo, mislili, da je spomniti, da dal školjko dol romantično gesto. Ja, ste prebrali to pravico, ki je eden od desetih! Ni vrtnice, ne večerjo ob svečah za dva, vendar je odložil školjko.

load...

4. Ne vetrovi v postelji je zelo čeden in pogumen vedenje 

Moški razgovor mislili, da so bili pa zelo čeden in pogumen, ki jih zadržuje na prdi v postelji. Predanost, ki kažejo, da njihovi partnerji s tem nesebičnim dejanjem dejansko verjetno pozdravili dekleta po vsem svetu, ki so kdaj imeli Lebdenje posteljnine, ki so jo človeka pozno ponoči piva in takeaway povzročajo.

5. Oddajanje imate svoje orodje, medtem ko je dela na avtu je sladek trenutek povezanosti 

Ljubezen gre za delitev in kaj boljši način za vas, da preživite sobotno popoldne, kot poteka ključi za vašega moškega, kot je Žičarji z motorjem pod njegov avto. Verjetno ne, kaj si imel v mislih, ko si mu povedal, da želijo narediti več stvari skupaj.

6. Narediti likanje za vas je nevarno, vendar zelo lep izraz ljubezni

On pomeni dobro, vendar je to romantična gesta je polna nevarnosti. Železa je vroče in okoren instrument, ki je najbolje prepustiti strokovnjakom. Če imate srečo, vse, kar morate storiti, je spet likanje obleke, če ste nesrečni, vas bo nakup nove garderobe.

load...

7. Oddajanje gledate šport na TV z njim je lepo, da se dotaknete trenutek v dvoje

To je še en ganljiv trenutek za "druženje" za moške. On vas najemnin v svojem skrivnem svetu, ki vam omogoča gledanje svojo najljubšo ekipo z njim na TV. Samo se prepričajte, da navijanja ob pravem času in ne sprašuj preveč vprašanj.

8. Ob smeti je jasen znak človeka predanosti

To je delo za človeka, tako da bo večina moških korak do oznake s tem. Ob smeti je postal standard znak moškega predanost, zato bodite previdni, če je vaš moški ustavil to počne!

9. Sedenje skozi romantično poti z vami je dejanje čiste pogum

To je še en dejanje čistega poguma s strani človeka - sedel skozi celotno romantični film z vami. Medtem ko bi lahko cenili gesto, do konca filma, ko vse nemirno, šumenje in prekinitev v, morda želijo ga ni motilo.

10. Čiščenje po sebi je res izkoriščanje

Prenos stvari nazaj, od koder so prišli, ne zapusti obleke na tleh, občasno filma okoli doma s sesalcem so vse stvari, ki jih ljudje očitno menijo, da je dekle moralo biti hvaležen; toliko za sodobne, romantični človek nato.

In zapomni si, vse te romantične geste res je bilo odvzetih iz pravega ankete življenjsko dobo moških.

Katere druge čudne in smešne stvari ljudje mislijo, so romantični?

Vas prosimo, da delite svoje misli v komentar oddelku spodaj.

load...