10 čudovitih razmerij za srečno ljubezen | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 čudovitih razmerij za srečno ljubezen

10 čudovitih razmerij za srečno ljubezen

Ko ste našli popolno tekmo, truda ne ustavi tam. To je torej, da si res morali začeti delati na vaš odnos. To traja moči, da je odnos raste v nekaj, kar je nekaj posebnega in da bo trajalo. To ne bo vse gladko, čeprav vsi delamo liste in napake in da lahko kislo odnos, tako da tukaj so deset preprostih pravil, ki lahko pomagajo, da vaš odnos na pravi poti:

1. Vedno povedati, kaj misliš

Odprite svoj um in srce s svojim partnerjem in biti pripravljeni deliti svoje najgloblje misli in želje. Delite svoje občutke odkrito med seboj in da bo pomagal graditi zaupanje, da bo vaš odnos močna.

2. Vedno povem po resnici

Obstaja lahko le zaupanje, če je resnica, da nikoli ne da nič od svojega partnerja. Če boste to storili, bo igral na pamet. Na koncu, tudi najmanjši laži, če ohrani v daljšem časovnem obdobju, se bo v pomenu, da svojega partnerja in bi lahko postal velik posel.

load...

3. Ostani zvest

Ne glede na to, kaj kdo reče, zvestoba v odnosu, je ključnega pomena in nezvestoba je redko res odpuščeno. Ko ste prestopili to mejo in prevaral, nikoli ne boste počutili enako o svojem odnosu, kaj šele, kako se bo vaš partner počutili.

4. Ne kritizirajo svojega partnerja, je njihov največji oboževalec, namesto

Nihče ni popoln, vendar pa bi morala biti vašega partnerja največji oboževalec, ne njihovi najostrejši kritik. Malo nežno predlog, tu in tam, stvari, ki morda bi lahko naredil drugače je v redu, vendar je konstantno nit obiranje in dani padale niso tako negovati srečno razmerje.

5. Več o tem, kako naj rečem žal

Eno od pravil, ki se nikoli ne sme lomljenih je bil sposoben in pripravljen reči žal, ko ste v zmoti. Učenje, kako opravičiti in ne kuhajo zamer je pomembna lekcija na poti k učenju, kako živeti z njim in ljubezni, drugo osebo.

load...

6. Vedno, ko rezerva za samo vaju

Nikoli ne pozabite, da bi čas drug za drugega, OK, otroci morajo biti že v šolo, moraš delati do poznih ur, je vedno nekaj, kar je treba storiti. Torej, da čas v dnevu ali dan v tednu, ko si izklopite zunanji svet za nekaj časa, in se osredotočiti na ima nekaj kvalitetnega časa skupaj.

7. Poslušajte brez prehoda sodbe

Včasih, vaš partner samo vas potrebuje, da poslušate, vam ni vedno treba presoditi in svetovati. Če ste nenehno presojanje dejanja drug drugega, in predvidevam, da veš bolje, boste na koncu le ustaviti pripovedovala druge stvari.

8. Ne pustite, da vam ljubezen postane dolgočasno

Ali sveže in zanimive stvari in se bo vaš ljubezen močna in boste tako srečnejši. Moraš se naučiti, da objem in ljubezen nenavadnega, to je del življenja, vendar ne bojte se biti drzni, včasih in doživite nekaj več o tem, kaj je svet lahko ponudi.

9. Spoštujte svojo individualnost, kakor tudi med seboj

Ste oseba, kot tudi partner, da samega sebe kot posameznika. Vsak od vas ima pravico do posameznika in ne le "drugo polovico", da spoštujejo to in boste rastejo močnejši skupaj kot ekipa.

10. Ne pozabi, da ljubezen

Naredite točko pokazal svojo ljubezen, vsaj enkrat, vsak dan. Nihče ne želi biti samoumevno. Poskrbite, da vaš partner ve, da jih cenijo se spomnimo, da bi eno preprosto gesto naklonjenosti, ali jim poveste, koliko vam ni vseeno in da bo pomagal, da se ustavi odnos z tekoč zastarele.

Kaj je skrivnost srečnega ljubezni? Kaj je vaš najboljši odnos nasvet?

load...