10 čustev partnerjev v uspešni izkušnji odnosa | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 čustev partnerjev v uspešni izkušnji odnosa

10 čustev partnerjev v uspešni izkušnji odnosa

Ste se kdaj vprašali, kakšen je občutek, da je v uspešnem razmerju? Ali pa morda mislite, da ste že v zdravem odnosu, in si samo želim, da poskrbite, da imate prav. Definiranje težko in hitro pravil za kaj predstavlja uspešen odnos je nemogoče, ker vsakdo je drugačen, vendar so nekateri občutki so zelo dobri kazalci. Tukaj je deset od teh občutkov, da partnerji v uspešnih razmerij, pravijo, da jih imajo. Berite naprej in videli, če se strinjate!

1. Sreča

Sreča mora biti številka ena mesto na tem seznamu. V dobrem odnosu, dve osebi med seboj dopolnjujejo in so tako srečni v odnosu. Preprosto povedano, je občutek, da je tam preprosto ni razloga, da bi se z nikomer drugim.

2. Spoštovanje

Ljubezen in samo sreča ni dovolj, boste morali tudi medsebojno spoštovanje v uspešnega razmerja. Odločitve morajo biti skupaj, na obeh straneh argument poslušal, in en posameznik ne bi smel imeti premoč nad drugo.

load...

3. Počutiš se, da lahko govorimo

Talking je bistven del odnosa in jo je treba občutek, da se lahko pogovorite s svojim partnerjem o ničemer. Ne bi smelo biti sprejemajo stvari za samoumevne v uspešnem sodelovanju, mora biti popolnoma iskren in odprt; in ljudje v uspešno partnerstvo se ne bojijo govoriti o svojih težavah.

4. Brezpogojna ljubezen

Za bogatejši ali revnejši, in v bolezni in zdravju, je tisto, kar se poroke zaobljube povedati o tem. Brezpogojna ljubezen ne pomeni nezdravo, enostransko navdušenje, vendar to ne pomeni, ljubeč nekaj skozi obe dobrih časih in slabih.

5. Zaupanje

Zaupanje je ključnega pomena za uspešen odnos, in pomanjkanje pa lahko povzroči veliko težav. Ljudje v zdravih razmerjih menijo, da lahko zaupajo njihovi partnerji sto odstotkov, kar pomeni, da zaupamo svojo sodbo, svoje namere in njihovo zvestobo.

load...

6. Občutek podpore

Vsake toliko časa, življenje vrže krivulje žogo na vsakogar. Ljudje v dobrih odnosih, čeprav se počutijo varne v vsakem trenutku. Vedo, da imajo nekoga, ki jim bo pomagal skozi in jim zagotoviti vso podporo, ki jo potrebujejo, prav, ko jo potrebujejo.

7. Svoboda

Dober odnos pomeni, da ga ne čuti utesnjen in ujet. Še vedno imajo svobodo, da se seznanijo z vsebino svoje interese in ambicije v uspešnega partnerstva, in še vedno občutek, da lahko posameznik.

8. Potrpežljivost

Biti vsebine v razmerju pomeni, da lahko počutite udobno, da ni veliko hitenja, da bi dobili stvari narediti. Imate čas, da vonj stvari več in ste vedeli, da lahko gradi življenje skupaj traja nekaj časa. Ampak to ni problem, ker moraš, da je čas in se lahko počutite sproščeno o tem.

9. Inspired

Zdravi odnosi tako, da se ljudje počutijo zgleduje po svojih najboljših močeh. So motivirati ljudi, da bi iz najboljše v drug drugega, in za krmo off navdušenje drug drugega. V uspešnega razmerja ljudje menijo, da lahko dosežejo stvari same po sebi, kot tudi v okviru partnerstva.

10. Varno

Dober odnos si obe strani počutijo varno. Menijo, udobno, da njihov partner ne bo velike odločitve, ne da bi vedel, se počutijo varne, da imajo nekoga, ki bo pomagal in jih zaščitijo in, kar je najpomembneje, da vedo, da bo njihov partner nikoli niti sanjati jih fizično škodi.

Kako, da imajo uspešen odnos? Kakšni so vaši nasveti?

load...