10 dobrih božičnih daril za moža | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 dobrih božičnih daril za moža

10 dobrih božičnih daril za moža

To je čas v letu, ki se shranjuje polna nestrpni kupci, je ura tiktaka proti božični dan, in ste še vedno ni kupil božično darilo za vašega moža! Ali ni neverjetno, kako lahko sezona ljubezni in dobre volje postala tako problematično, ko se obupno iščejo trgovin za ideje za darila? Pozabite vključevanje v svojo pot skozi nakupovanje množice božičnih in dal noge, namesto, ker imamo deset odlične ideje božična darila za moža tukaj.

1. Domov pivo komplet

Če je vaš mož je ljubitelj piva, potem bo ljubezen komplet doma pivo. Mu ni treba biti strokovnjak pivovar, saj je veliko kompletov prihajajo z vsem, kar bo potreboval za pivo svoje pivo, vključno z vsemi sestavinami, vso opremo in podrobna navodila preveč. Ne bo dolgo, ko bo on kuha svojo prvo serijo domačega piva in prosi svoje prijatelje okoli, da je vzorec.

2. Švicarski vojaški nož

Za človeka, ki ima rad, da se junak, švicarski nož vojske je orodje za vse priložnosti. So super za vsakogar, ki ima rad, aktivnosti na prostem, kot so pohodništvo in kampiranje, in pridejo v priročni okoli doma preveč. Nekateri švicarski vojaški noži vsebujejo več kot trideset različnih orodij, tako da vaš moški ne bo mogel storiti vse, kar je od odprtja steklenico vina, da se ob kamen od konjev kopita!

load...

3. Super izkušnja avto

To je še ena od čudovitih idej za božična darila za moža. Od prvega dne, ko Enzo Ferrari dal na Propinjući konj značko na rdeči športni avto, so se ljudje po vsem svetu, je želel voziti Ferrari je vsaj enkrat v življenju. Če $ 300.000 zdi malce strma za božično darilo, lahko ga dobili sem italijanski super avtomobil vožnjo namesto. On bo dobil cel dan, da živi svoje sanje in bodo mogli voziti nekaj najnovejših modelov iz najboljših super avto proizvajalci na svetu.

4. Knjigo o zgodovini vsega

Moški radi vedeli, kako stvari delujejo in kaj bolje predmet spoznavanje, kot kako je nastalo celotno vesolje. Če ima vaš mož poizvedovalni um, nato odjaviti znanstveno knjigo, ki je outselling 50 odtenkov sive. Sedem Kratek Pouk fizike je Očarljiv Carlo ROVELLI ki pojasnjuje izvor vesolja na način, da bomo lahko vsi razumeli brati.

5. Video igre

Naj mu tiho za ure na koncu z enim od najnovejših video iger. Ena izmed najbolj pričakovanih novih izdaj za ta božič je čisto nov Fallout 4 za Xbox. Igra je tako priljubljena, da nekateri moške spletne strani poročajo upad obiskovalcev, ko je bila igra prvič sproščeno. Če je vaš mož je v vlogi igranje video iger, bo ljubezen to avanturo.

load...

6. Komplet žar orodje

Seznam idej za božična darila za moža, ne bi bil popoln brez omembe niz žar orodja. Večina moških radi, da prevzamejo nadzor nad žarom, tako da lahko svoje poletne dni skupaj z razkošje, iz nerjavečega jekla žar orodje set, ki bo mu zavidam vseh svojih sosedov. Lahko dobite komplete, ki vključujejo vse noži, krtače in orodja, ki ga bo treba kuhati popoln žar s. Bodite pozorni na tiste, ki vsebujejo tudi termometer, nato pa bo varen pred izbruhu zastrupitve s hrano preveč!

7. Brado nego komplet

Za človeka z brado, lahko bi mu pomagal, da svoje dlake v odličnem stanju s kompletom za brada sluga. Ti kompleti vsebujejo glavniki, škarje, piling čistilna in brade olje, ki bo ohranila svojo brado videti in vonjem super. Brada olje bo prav tako brado mehko, tako da je nekaj na tem darilo za vas preveč.

8. Ročni kamere

Pozabite na trhlih Božič video posnetke iz preteklosti, če kupite vaš fant na ročni fotoaparat s kardansko montažo, kot DJI OSMO Handheld fotoaparat, bo lahko zajame vse družinske božične trenutke, kot pro. Pametna malo kardansko naprava pomeni, da kamera ostane kljub temu še vedno trese snemalec roka je. To je prefekt darilo fotoaparat za začetnike in strokovnjak podobni.

9. Spomin stroj

Ali ste vedeli, da so bile take stvari, kot so meditacije stroje? Če ima vaš mož težave sproščujoče potem bo svetlobe in zvoka Meditation Mind stroj naj mu sprostili in pozabili na življenje, kot ga vnese svojo lastno zelo vesolje svetlobe in zvoka. So prenosni preveč, tako da jih je mogoče sprejeti na delo, ali se uporablja na dolgih letih, da bi mu pomagal zaspati.

10. Hot omaka darilni set

Končni izdelek v naš seznam idej za božična darila za moža je vroče omake darilni set. S tem darilom lahko dodate malo začimb za kuhanje vašega moža. Lahko dobite omako nize, ki vsebujejo začinjene poper in čilijem omake, ki segajo od skoraj sprejemljivo, da ogenj gori nemogoče vroče. To je veliko darilo za vsak človek, ki ima rad svojo hrano z malo toplote.

Ali imate druge ideje božična darila za moža?

load...