10 dobrih razlogov, zakaj bi bili hvaležni za vašega bivšega | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 dobrih razlogov, zakaj bi bili hvaležni za vašega bivšega

10 dobrih razlogov, zakaj bi bili hvaležni za vašega bivšega

Prav na dan, ki ga razdeli s svojim fantom, bi hvaležnost biti zadnja beseda, ki pride na misel, ko si misliš o njem. Toda, v času, in kljub temu, da se je končalo, boste ugotovili, da ni koristi od odnosa. To je lahko zelo koristno, da zavedaš, v prvih nekaj tednih po razpadu, tako da se glasi teh deset razlogov, da bi morali biti hvaležni za tvoj bivši.

1. To verjetno ni bilo vse slabo

Čeprav se morda ne zdi, kot da takoj, ko se ozremo v odnosu kasneje, boste videli, da so bili dobri časi, kot tudi slabe. Poskusite in se spomnite tiste, ne samo v bojih ali grenkobe, in odnos se bo zdelo veliko več vredno.

2. Morda ne boste mogli prepoznati znake hitreje naslednjič

Izkušnje razpadu nas lahko nauči veliko lekcij in ena izmed tistih, ki je ne prezre se znaki naslednjič. Odnosi redko povsem na koncu iznenada in, tudi če ste se odločili, da jih prezre, so bili znaki verjetno tam. Učite se od tega, in naslednjič, ko boste lahko videli te znake prej prevzeti nadzor, hitreje in na koncu razmerja, ne izgubljamo časa.

load...

3. To bo vam močnejšo osebo

Po delih res, da si močnejši. To ne bo samo vam čustveno moč za ravnanje odnosov bolje, bo pomagal tudi v svojih odnosih z drugimi ljudmi preveč.

4. Nauči več o tem, kdo si v resnici želijo

Pozorno poglej, kaj ti ni všeč ta fant in se učiti iz izkušenj. Lahko si hvaležen svojim ex za vas uči več o tem, kaj je ta tip človeka res rad nekaj časa in so od tega, boste pridobili boljšo predstavo o tipu človeka, ki ste res iskali.

5. Bodi hvaležen, da se je končalo, ko je to storila

Vendar pa je razmerje končalo, mora imeti bili razlogi, in ste lahko hvaležni, da se je končalo, ko je to storila. Koliko slabše bi bilo, če bi razmerje podaljša še za pet let, nato pa neizogibno še vedno se je zgodilo?

load...

6. Verjetno vas predstavil nove izkušnje

Razmislite o stvareh, ki jih ne bi niti poskusili, če bi nikoli srečal tega tipa. Večina ljudi predstavijo svoje partnerje za nove stvari, kot so glasba, hrana in hobiji, in nekateri od njih lahko s teboj za vse življenje.

7. Je naučil več o ljudeh

Mi redko priti čim bližje na drugo osebo, kot smo storili za ljubimca, in preko naših ex-ih smo pridobili veliko boljše razumevanje ljudi. To nam bo pomagalo izbrati naše partnerje bolj pametno v prihodnje, in nas uči, kdo lahko in ne more zaupati.

8. Je učil, da je bolj realno

Včasih mislimo, da ljubezen ni popoln, vendar pa nikoli v resnici in razpad nam lahko pomaga določiti bolj realna pričakovanja v prihodnosti. Stvari pač ni vedno izšlo način bi radi in ex je odlična oseba, ki nas uči, da lekcijo.

9. Učil vas, da sprejmete spremembe na bolje

Razpadu tudi uči, da ste daleč bolje spopadajo s spremembami, kot ste mislili. Vsakdo se boji sprememb, ampak ex vas uči, da se lahko ukvarjajo z njim in da je življenje res ne gre naprej.

10. On je pomagal rasti

Največja stvar od vsega, da je hvaležen za je, da je tvoj bivši pomagal, da postane bolj zrel človek in boljša oseba. Po delih je boleče in ni zanikala, da je, vendar moramo vsi nekaj breakups pod našim pasu, ki nam pomagajo razumeti svet okoli nas, samo malo bolje.

load...