10 dobrih vprašanj, da vprašate svojega fanta | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 dobrih vprašanj, da vprašate svojega fanta

10 dobrih vprašanj, da vprašate svojega fanta

Ko prvič začnete igranje moškega, obstaja veliko stvari, ki jih želijo vedeti o njem. Želite vedeti, običajno, kot je tisto, služba pa je imela, je kdaj bil na fakulteti, kar je njegova najljubša hrana, in če bi lahko šel kamorkoli na svetu prav zdaj, ko bi šel?

Obstajajo tudi bolj sočna stvari, ki jih želeli vedeti o njem preveč, kot tisto, kar so bile njegove prejšnje razmerja, kot je je bil kdaj zaljubljen, in se še vedno govori, da kateri koli od njegovih bivših deklet?

Ampak zato, ker je tako veliko, da ne vem, o svojem fantu, res želite izvedeti pomembne in koristne informacije, ki vam bo povedal, ali ne, vi dejansko imajo tudi v prihodnosti odnosa. Želite, da bi ugotovili, kaj ga naredi kljukico in kako združljiv oba sta. Če želite izvedeti še veliko več o svojem fantu, pa si oglejte na 10 dobrih vprašanj, ga lahko prosite.

load...

Kje vidite sebe v prihodnosti?

Verjetno ste že dobil petletni načrt za sebe. Morda ste sami videli čez pet let poravnavo dol z nekom. Morda boste želeli imeti otroke in lastno hišo. Morda boste imeli avto, stalno službo in nekaj prihrankov spravljen.

Vse to je zelo kul, ampak kaj, če so njegovi načrti za prihodnost močno razlikuje od tvoje? Kaj pa, če se namerava na opustili svoje delo naslednje leto, tako da lahko pohode po Evropi za dvanajst mesecev?

To je pomembno vprašanje, ki vam pove, ali vi imate izvedljiv prihodnost skupaj.

Prav tako vam pove, ali je bil namenjen za veličino, ali pa, da je v resnici malo čudno.

Kaj je vaš največji strah?

To je še ena od dobrih vprašanj, da se posvetujte s svojim fantom. Hočeš, da podpira svojega fanta, da ugotovite, kaj je njegov največji strah je, je dober način za začetek. Na ta način, da lahko sprejmejo ukrepe, da se prepričajte, da mu nikoli ne bo, da se ukvarjajo s svojimi strahovi, ali lahko racionalno razpravljali o tem, kako lahko bi mu pomagal, da jih premagajo.

load...

Tvoj fant želi, da bi njegov rock, tudi če je ne bi priznal (saj ljudje radi, da se tako neodvisni). Mu pomaga s svojimi strahovi, kaže, da ste tam za njega.

Zakaj je tvoja zadnja Povezava Fail?

Ena od dobrih vprašanj, da se posvetujte s svojim fantom, zato je njegov zadnji odnos ne. To je nekako pomembno, da ste izvedeli o tem. Če je razpadla, ker je bil očitno bedak, to ni točno bo dobro bode za svoj odnos.

Njegov odgovor tukaj bo zagotovo razkrivajo, in to lahko povzroči, da razmišljati globlje o vašem odnosu. Upajmo, čeprav se bo preprosto vam dva bližje skupaj, in zagotoviti, da sprejmejo ukrepe za boj za to, kar ste si tako prišel.

Želite otroke?

Ok, to je veliko vprašanje, da res ni treba vprašal, dokler so bili vidva skupaj nekaj mesecev. To vsekakor ni prvi zmenek vprašanje, tudi če se obupno poskušajo najti moškega svojih sanj takoj.

To je pomembno vprašanje, čeprav, tako da vam morali vprašati, na neki točki. Veliko razmerja razšla, ker je vprašanje otrok je vbodne in je veliko bolje, da jo najdejo prej kot kasneje, ali si vsak dogovoriti o ustvarjanje družine ali ne. Če je mrtev zoper imajo otroke, medtem ko hočeš 10, vaš odnos verjetno nima veliko življenjsko dobo.

Ali ste ljubosumni tip?

To je še eden izmed res dobrih vprašanj, da se posvetujte s svojim fantom, in to je zelo pomembno. Preveč krat imajo ženske obtičala v razmerju z moškim, ki dobi noro ljubosumna, vedno, ko jih toliko, kot pogled na drugega moškega. To je situacija, ki jih je mogoče enostavno rešiti prej, če pop to vprašanje.

Večina moških, ki niso ljubosumen tip vam bo ravno da ali ne odgovora. Če pa mu je ljubosumen tip, bi mu dal zapleten odgovor, kot so: "Nisem ljubosumen tip, ampak zakaj imaš tako veliko moških prijateljev?"

To v bistvu pomeni, da je ljubosumen tip.

Ste kdaj prevarala nekoga?

To vprašanje ni tako slabo, kot se zdi, in tvoj fant zagotovo ne bo dobil tako užaljen, če ga prosi, da mu. On bo vedel, kje ste prihajajo iz; po vsem, se moramo vprašati, vprašanja, kot so ti, tako da smo se počutili udobno v razmerju. Poleg tega smo želeli, da bi lahko zaupali naš partner.

Njegov odgovor je bodisi dogaja, da se boste počutili globoko oddahnil, ali pa se dogaja, da nastavite alarm zvonovi toni v tvoji glavi. Kakorkoli, je pomembno, da ga vprašam.

Kaj je tvoja najhujša Habit?

Vsi imamo slabe navade, ki jih ima naš partner za reševanje, in večino časa vsakdo upravlja z njimi spopasti. Vsakdo ima pomanjkljivosti in zelo malo ljudi, so kot nalašč, celo v očeh svojih ljubimcev.

Toda nekateri ljudje zagotovo še bolj siten slabe navade kot drugi, tako da je koristno, če ugotovite, da tvoj fant zelo najslabšo slabo navado v najkrajšem možnem času. Potem se lahko odločite, ali je njegova slaba navada nekaj, kar lahko prebolela, ali je dogovor varovalka, ki se konča razmerje tam.

Kaj je ljubezen za vas?

To je eden od zelo globokih in dobro Vprašanja tvoj fant, in to bi bilo verjetno trajalo svojega moškega nekaj trenutkov, da zbere te misli in odgovoriti.

Če je skomigne in godrnjanje "Ne vem," da bi morali povedati takoj, da je še vedno preveč otročje, da se ukvarjajo z odraslimi odnosov in čustev.

Saj ne pričakujejo zelo poetično odgovora, vendar če je vaš človek ve, kako je ljubiti nekoga, da bo vsaj dala na vprašanje nekaj misli, preden se vrne odgovor. Ali vam je všeč odgovor ali ne, je potem vse do vas.

Kaj Ali vam je všeč, ko ne dobiš, kar hočeš?

Nekateri moški lahko zelo sebični, in vsi smo bili ven s fanti, ki vztrajajo, da gremo na pijačo, čeprav nas želijo jim preživeti dan z nami. Zato je zelo pomembno, da vedo, kako je vaš fant reagira, ko je ne dobi, kar hoče - to bo zagotovo vam prihrani veliko težav na dolgi rok. Zadnja stvar, ki jo želimo v vaših rokah, je človek, ki sulks in stoka, kadar se je ne dobiš svojo pot.

Če imate slab dan, Kako lahko Navijajte You Up?

Na koncu, to je eden od dobrih vprašanj, prosite fanta za poznejšo uporabo. Kadarkoli ste opazili, da se je poudaril z dela, lahko to storite stvar, da veste, vedno razveseliti ga.

load...