10 dragocenih spoznanj, ki jih lahko naučite iz slabega odnosa | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 dragocenih spoznanj, ki jih lahko naučite iz slabega odnosa

10 dragocenih spoznanj, ki jih lahko naučite iz slabega odnosa

Smo večinoma vsi imeli slab odnos na enem ali drugem času. Veste, odnos, kjer ni nič šel desno in se znajdete sprašujete, kako na svetu si je uspelo zapeti s to osebo na prvem mestu.

Problem pri neuspešnih razmerij je, da imajo lahko negativne posledice za nas. Neuspeh v vseh vidikih našega življenja je nekaj, kar smo pripravljeni, da vidijo kot negativno stvar. Če ne bomo v ljubezni, menimo, da je obupal. Mi smo izgubili v deželo brez hoper je, obtičali na polici za večnost!

Če pa vedno obstaja možnost, da se učijo iz svojih napak. Moral bi pogledati na slab odnos in ugotoviti, kaj ga je tako slab odnos; Kaj se lahko naučimo iz tega, da se lahko izognejo isto napako naslednjič? Oglejmo si na 10 dragocenih lekcij, ki vam bo pomagal rastejo.

load...

Naučite se komunicirati

Ena izmed glavnih slabosti slab odnos je slaba komunikacija med dvema človekoma. Nihče je bralec misli, vendar iz neznanega razloga pogosto predpostavimo, da ima naš partner sposobnost branja naše možgane.

Če želite odnosa delo, boste morali komunicirati med seboj. Morate govoriti, in izražajo svoja čustva, v nasprotju z ohranjanjem vse ustekleničene v notranjosti. Odnos preprosto ne bo rasla, če ste skriti, kar je v tvoji glavi.

Potrpežljivost

Spomnim se, ko sem bil najstnik; prijatelj (nasprotnega spola), ki sem že v začetku povedal, da mi je, da meni, da obstajajo različni ljudje, ki so pravi za nas v različnih obdobjih našega življenja. Ta je predlagal, da se mi je, da ni verjel v dolgih, dolgotrajna razmerja. Ljudje prihajajo in ljudje gredo. Slišati je bilo kot precej žalosten način, da pogled na življenje v tistem času.

load...

Toda zdaj vem, da si morate potrpežljivosti, ko gre za odnose. Ljudje res pridejo in gredo; slabi odnosi zgodilo, in to dobrih. Toda, ali celo dobri odnosi niso vedno traja. Moraš se naučiti imeti potrpljenje in čakati na pravega. Lahko bi prišli skupaj v dveh letih, deset let ali celo dvajset let časa. Naj bo.

Naučite empatije

Če ste nikoli ni bila v razmerju pred tem, je lahko zelo težko empatije z nekom. Možnosti so, da še nikoli niste imeli nekoga v svojem življenju, ki jo ljubiš toliko, da bi si naredil ničesar, da bi skrbel zanje.

V slabem razmerju, empatija pogosto manjka. Vi bi morali skrbeti za srečo drugih oseb, ki pa jih ne. Njihova sreča je treba, da si srečen, vendar se to ne zgodi.

Zato lahko slab odnos naučil, da je za vsa razmerja za preživetje, si tako morali biti sočutni ljudje, ki jim ni vseeno globoko, za dobrobit druge osebe.

To je včasih pravzaprav bolje biti sam

Če ste v tlačnem razmerju, kjer se vaš partner ne boste razumeli, morda pa se sprašujete, zakaj v svetu, ki ga moti.

Ali si z njimi samo zato, ker si ne želim biti sam? Ampak se ne bi sami bolje kot biti v razmerju, ki le omogoča, da boste počutili slabo o sebi?

Če propadla razmerje je nič drugega, da te nauči, da biti v razmerju te ne izpolni. To ne opredeljuje, kdo ste. Ti določajo, kdo ste, če ste sami ali s kom drugim. Imeti svobodo, da preprosto in da bi svoje odločitve.

To ni pomembno, kaj drugi ljudje mislijo

Morda vaši prijatelji vsi imeli mnenje o vašem odnosu. Zgodi se. Vsakdo si želi kos ukrepa, in vsi so želeli ponuditi svoje teče komentar.

V resnici, pa je, da ni pomembno, kaj si drugi ljudje mislijo. Ste svoj oseba in imate pravico, da svoje odločitve v življenju, prav ali narobe. Ja, vas bo nekaj slabe izbire (bomo vsi), ampak to je, kako se odzvati na te odločitve, ki je pomembna.

Naučite se Sporazumni

Kolikokrat ste trdijo v slabem odnosu? In kolikokrat ste dosegli kompromis?

Im 'ugibati, verjetno ne preveč krat. Verjetno ste se borili svoj kotiček na smrt, in verjetno borili svoj kotiček s smrtjo. Nobeden od vas želel nazaj dol in priznati, da si kriv. Ti si želela zmagati.

To je zelo slabo za zvezo. Namesto, morate poslušati drug drugega in najti kompromis, ki ustreza obema stranema. To je edini način, da se na koncu argument precej.

Ste ni časa za Regret

Stvar slab odnos je, da je bil odnos. Konec je. Kot veliko stvari v svojem življenju, to je odšel za vedno.

Stanovanje na preteklih napak, kot so napačni poklicni poti, zamujena priložnost, ali grozno zvezo, samo počutiš navzdol v odlagališč. In nimam časa, da se počutijo, kot je ta; to je neproduktivno in ne boste dobili nikjer.

Namesto tega, je čas, da dvignite glavo gor visoko, v živo ne bo žal, in premik na boljše stvari.

Ne morete spremeniti ljudi 

Moral bi se naučili do sedaj, da si preprosto ne more spremeniti ljudi. Če ste bili prepričani o tej osebi, preden imaš z njimi, si verjetno mislil, da bi jih spremenili.

To je v redu, smo vsi bili tam. Vsi smo našli ulov, ki smo mislili, da so bili malce grobo okoli robov. Vendar smo predpostavili, da bi lahko njihovo Opametiti.

Napačna.

Dokler ne veste, kako prisluhniti opozorilne znake in rdeče zastave, to je povsem v redu. Samo poglej za lastnosti, ki jih poznate, imate radi.

Lahko še vedno zaupanje ljudi

Po slabem odnosu, veliko ljudi, ki izhajajo iz nje, in pravijo, da ne morejo zaupati ljudem več. To je res taka sramota, ker obstaja veliko čudovitih ljudi tam. Res je.

Moral bi še vedno zaupanje ljudi. Ponovno priključite s prijatelji in družino, ki jo ljubiš; vas bo spomnil, da so ljudje lahko super večino časa. Kot je navedeno zgoraj, vedno iščejo lastnosti, ki jih poznate, imate radi pri osebi.

Ti postanejo močnejši

Heartbreak je resnično grozno stvar, ampak ena stvar, ki jo naredi, je, da nas močnejše ljudi.

Ko smo imeli naše srce raztrgala, ki jih oseba, smo mislil, da je prav za nas, da ni dvoma, nam ostane šibka in podrl nekaj časa. Toda sčasoma naš značaj nas potegne skozi; dvignemo sebe in mi pojavljajo močnejši in bolj čvrsti. Naše duševno moč raste in težavam v prihodnje postala majhna prepražimo.

load...