10 idej za romantično Valentinovo darilo za njo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 idej za romantično Valentinovo darilo za njo

10 idej za romantično Valentinovo darilo za njo

1. Pink, ne rdeče, cvetje

Če res ne more priti ven iz cvetja rutine, vsaj, spremenite barvo! Ne moremo pustiti rože off na seznamu, saj dekleta pa jih imam, ampak, poskusite roza ali beli barvi za spremembo in ne pozabite, da obstajajo tudi druge rože, pa tudi vrtnice.

2. Ali srce

Nakit je vedno dobra stava preveč, vendar dodaja nekaj romance z izbiro obliki srca obesek ali obesek in dal posebno sporočilo ali fotografijo, tik za njo, bo to zelo poseben.

3. Jo razžvrkljamo stran za vikend

Ena izmed najbolj romantičnih dan darilo idej Valentinovo je za njo bi bilo, da stepemo dekle proč za vikend. Jo privoščite razkošje nekaj dni proč v romantičnem mestu. Proč od države in rezerviraj s spa za dodatno zdravljenje.

load...

4. Knjiga ljubezni

Romantična Valentinovo darilo idej za njo ni treba biti zapletena. Naredite svoj dar osebno z beležko spominov. Fotografije in spominki krajev ste bili skupaj in tudi ljubezenska pisma in e-poštna sporočila; zgodovina tvoje ljubezni, ki lahko sedi in iti skozi skupaj.

5. Razmislite o vaši ljubezni

Nakup bogato okrašen ali celo starinski ročno ogledalo in ga zaviti tudi v Valentines ovojni papir. Samo povej ji, da je vaše darilo, da ji je najbolj pomembna stvar v vašem življenju. Ko se pogleda v ogledalo, boš dobila idejo.

6. Čas za ljubezen

Če pogledaš za romantično Valentinovo darilo idej za njo, da bo trajalo, kupiti občutljivo obliki srca uro za vaše dekle. Ti so ji povedali, da boste vedno imeli čas za njo; Vsak dan, ko preverja čas, ona se bo spomnil nate.

load...

7. Vonj ljubezni

Potruditi s parfumi in se prepričajte, da kupite nekaj, kar se ne dogaja, da na koncu na zadnji strani omare. Če niste prepričani, katero kupiti, nato pa prosite svoje prijatelje ali družino, ali pa si oglejte v svoji ličila vrečko. Get to prav in da bo šel dol nevihta.

8. Naj ji kaj sami

Še eden od romantičnih dan darilo idej Valentinovo je za njo bi bilo, da bi nekaj zase za svojo posebna ženska. Darilo, ki ste jih naredili sami, bo toliko bolj romantično, kot tisti, ki so preprosto kupili. Če ne veste, kako, nato pa načrtujejo vnaprej malo in se udeležiti nekaj lončarstva ali lesenih razrede. Toliko truda bo res pokazati svojo ljubezen.

9. Ključ do srca

Nakup bogato okrašen zaklene nakit polje, in skriti nekje v hiši. Daj ji ključ in nato nekaj namigov o tem, kje je okno in ga pustite do nje, da bi našli v njej. Polje ni pravi prisoten, je to opozorilo, da si dal notri, da samo pravi: "Ljubim te".

10. Cuddly Pižame

Eden od srčkan romantičnih dan darilo idej Valentinovo je za njo bi se za nakup ljubki pižame za vaše dekle. Pozabite na perilo, fantje, to je res samo darilo za vas, kajne? To morda ne zveni, da je romantičen, ampak par toplih pižamo lahko samo tisto, kar je potrebno za curling up na kavču z vami za mirno noč v.

Upamo, da boste lahko dobili nekaj navdiha iz našega seznama romantično Valentinovo darilo idej za njo.

Vas prosimo, da delijo svoje kreativne in romantične ideje o tem, kako presenetiti svojega partnerja to Valentinovo.

load...