10 jasnih znakov, da je on... in vam ni treba več videti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 jasnih znakov, da je on... in vam ni treba več videti

10 jasnih znakov, da je on... in vam ni treba več videti

Ljubezen je pomembna, če fant se dogaja, da je ena. Ima, da te ljubim, in imate, da ga ljubiš.

Ampak samo ljubezen ni dovolj. Lahko da je ljubiti nekoga, tudi po tem, ko jih razčleniti, ker, kljub vaši ljubezni drug od drugega, obstajajo jasne razlike, ki so vas vodenje narazen.

Veliko stvari določa, ali je on za vas. To ni tako enostavno, kot izbiro, kaj obleči nocoj. Gre za reševanje določenih z nekom in ne iščejo več. Gre za to, kar se do povsem na svojo sorodno dušo, ki je nikoli ne bo pustil na cedilu.

load...

Ti so lahko iskali nekaj časa. Morda ste dne nekaj poražencev, kot tudi nekaj dobrih "UNS, ki so imeli nekaj napak. In zdaj ste bili s tem fantom za nekaj mesecev in ste začeli verjeti, da je res on tisti. Oglejmo si, kako bi vedeli, da je eden.

On je finančno stabilen

Človek, ki je finančno stabilen zagotovo ni znak naravnost iz pravljice. Konec koncev, princesa nikoli ni bilo videti njen bančni račun Princa pred sprejemom poročila z njim v velikem gradu.

Toda čeprav je to ena popolnoma unromantic, res pomembno. Finance so pomembne. Če človek ni sposoben, da bi preživela in še vedno živi s svojo mamo, je to verjetno ne bo mogel privoščiti hiše, nakup avtomobila ali dvigniti nekaj otrok.

load...

Zdaj, ne pravim, da je denar vse, vendar nismo otroci več. Pride točka, ko ženska želi ustaliti z moškim in finančno varnost igra veliko vlogo pri tem. To vam daje stabilnost in temelj za rast vašega odnosa.

On Podpira vas

Še en nasvet o tem, kako bi vedel, da je tisti, je videti, ali vam je podpira. Biti podporna je izjemno pomembna lastnost, da mora človek, če mu bo ukradel srce za vedno. Moški, ki vas in vaše sanje nenehno dal dol, in ki vam povedal, da bi morali samo držijo, kar veste, ker to je vse svoje dobro, ne vrsto fantje si želijo preživeti celo življenje s.

Ženske radi velike sanje prav toliko kot moški. Radi tvegati, toda pomembneje želimo spodbujati, da se tveganja, ki jih tisti, ki nam menda radi. Želimo slišati od našega človeka, ki nas bo podprla ne glede na to, kaj.

On ve, kako Make You Smile

Ko sem hodil fant, ki dobesedno ni imel pojma, da bi mi nasmeh. Kadarkoli sem se počutil navzdol v odlagališč, vedel je le, kako bi se razmere še slabše.

Če ste bili videti človeka, ki ve točno, kako obrniti jezijo na glavo ves čas, ste zagotovo dobil si vratarja. Ne morem poudariti, kako pomembno je, da se danes človek, ki ve, kako se dvignite žganja v času težavah. Morate, da pozitivnost v svojem življenju. Jo potrebujete poleg vas v vsakem trenutku. To je veliko udobja.

Ne moreš Predstavljajte si življenje brez njega

Naslednji namig o tem, kako bi vedel, da je tisti, je videti, ali lahko ali pa ne predstavljam si življenja brez njega. Torej, je ta tip naredil ogromen vpliv na vaše življenje v dobrem smislu. On se druži z vami ves čas, in včasih ostane več. On si cvetje, hura si kupuje s svojimi šalami, in vas popelje ven na večerjo. Imaš tako navajeni, da mu je, da si preprosto ne morem predstavljati svojega življenja brez njega več.

To je odličen način, da bi ocenili, ali je človek, prava izbira za vas. Če se počutiš vse toplo notri vsakič, ko pomislim nanj, in če je njegov nenaden propad bi dobesedno pustil floundering in potrt, nato you'e moraš začeti razmišljati, da je on tisti. Nobene potrebe ni, za vse druge.

Vi ste Obravnava Prihodnosti Skupaj

Ok, ste govorili o svoji prihodnosti z drugimi fanti. Toda te razprave o vaši prihodnosti nikoli dejansko jih vključite. To je samo ti in morda visok, temen in čeden tujec. Ampak definitivno ne njih. Zakaj? Ker so ti popolnoma ne tisto.

Če pa ste se pogovarjali o vaši prihodnosti, s tem enega fanta ste dating prav zdaj, in to mu gre, potem je to zelo zanesljiv znak, da je on tisti, ki ga želijo preživeti svoje življenje s. Daj no, ste se pogovarjali o tem, kaj bi bilo všeč, če si delijo stanovanje, šla na počitnice skupaj prihodnje leto.

Če ste tudi začeli govoriti o otrocih, potem, Woah; zakaj sploh potrebujemo potrditev od nas ?!

On You Sprejema As You Are

Še en pomemben znak o tem, kako bi vedel, da je tisti, je videti, ali vas sprejema kot ste. Ne gledam in se sprašujem, kaj bi izgledal, če ste izgubili nekaj teže. Je niti ne poskusite zamisliti, kaj bi bilo življenje, kot če ste začeli spet jesti meso. On te ljubi, kdo ste in vam ne bi imeli nobene druge poti.

On spoštuje vas

Mnoge ženske so bile v odnosih z moškimi, ki ne samo jih ne upoštevajo. Sem bil tam sam. Sem prebijala skozi odnos, v katerem je moj fant samo ni mi ni dala spoštovanje sem zaslužil. On bi lagal o tem, kdo je bil videti nocoj; je, da bi me spravila v zadrego pred svojimi prijatelji na "show off", in je imel na stara prepričanja, da je žensko dolžnost, da služi človeku.

Čeprav ženske ne vedno želijo polno na viteštva v teh dneh, si želimo spoštovanje. Če vas človek spoštuje, to je dober znak, da se je hotel obdržati drži.

Se počutite udobno Okoli njega

Pred kratkim sem bil zaprošen, da opredeli, kaj prijatelj je za mano. Ena od stvari, ki sem rekel je, da je prijatelj, kdo se počutim udobno okoli. To je tudi neverjetno velja za človeka, ki jo nameravate preživeti preostanek svojega življenja z. Če se počutite udobno okoli njega, to je zelo dober znak.

Skrivanje kdo v resnici si je v redu za nekaj časa. Morda greste na nekaj prvih datume s fanti in bi lahko bil zadovoljen z nosil masko, samo zato, da boste dobili, da visi ven malo dlje. Ampak na koncu boste morali odstraniti masko in se sami. Če lahko to storite brez težav, ste na zmagovalca.

On You uvedla njegovi družini

Ne samo, da te je predstavil svojim staršem, ampak on je tudi vas vabi, da izpolnjujejo svojo celotno družino.

Ne samo to, ampak on je tudi vas vabijo, da jih spet vidim. In spet in spet. To jasno pomeni, da mu je všeč ob vas okoli. On je ponosna nate in ti želi pokazati off. Poleg tega je dobil absolutno nobenih skrivnosti in hoče svet vedeti o vaju.

Saj ne more čakati, da povej mu Stuff

Ko smo dobili zanimiv novice, včasih ne more čakati, da nekomu povedati. Če je vaš moški je tista oseba, ki vedno pride najprej slišati svoje novice, da je to zelo dober znak nečesa - da je ena!

Kako veš, da je ena? Kakšni so vaši nasveti?

load...