10 komplimentov, ki jih vaš moški hoče od tebe slišati | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 komplimentov, ki jih vaš moški hoče od tebe slišati

10 komplimentov, ki jih vaš moški hoče od tebe slišati

Napisal sem veliko v preteklosti, o tem, kako ženskam všeč, da je treba pohvaliti, in to je res - ženske ne želi slišati lepe stvari od svojih partnerjev. Toda, kaj se pogosto spregleda, je dejstvo, da ljudje radi, da je treba pohvaliti, preveč.

Čeprav bi fantje lahko z Marsa, še vedno imajo srce in dušo, in so še vedno odzivajo na spoštovanje in pohvale tako kot dekleta storiti. Dejansko bi lahko fantje odzvali na več kot mi.

Obstaja veliko pesmi o ženskah in kako super in privlačne so, vendar ne vsi, da moški o moških. Ali smo samo prepričani, da so fantje preveč težka polti in macho dejansko potrebujejo ali želijo kompliment?

load...

Mogoče, vendar je skrajni čas, da vse to spremenilo. Če se sprašujete, kaj je tvoj partner želi slišati od vas zdaj, tukaj je 10 komplimenti, da dajejo ga.

Verjameš v njem

To je dejal, da imajo fantje velike ega, in to je lahko res. Ampak ti gotovo ne bi smelo biti strah masažo vaši partnerji ego, če mu poslali nekaj pohvale.

Moški morajo vedeti, da imajo podporo in zaupanje svojega partnerja v vsakem trenutku. Morajo slišati, da verjameš v njih, tako da vedo, da delajo nekaj prav.

Lahko bi mu povedal, da imate radi, kako vozi je, ali pa, da misliš, da je najboljši, kaj počne. Mogoče bi mu lahko povedal, da bo zmagal na kar postavlja svoj um, ali pa, da je talentiran in trdo delajo.

load...

Fantje potrebujejo stalno zagotovilo, da mu jo dajte.

You Love Njegov smisel za humor

Čreva vložili veliko truda v smešno. Želijo biti smešna tip, ki si jih kdaj srečal, in so lahko dejansko malo ljubosumna, če srečaš nekoga, ki vas naredi smeh več kot oni.

"Torej, danes sem srečal to velik fant pri delu. On je tako smešno. On je dobesedno me je valjanje po tleh od smeha! "Je črta, ki ne bo šel dol preveč dobro z njim.

Namesto tega naj bi mu laskati malo tako, da mu pove, kako smešno je, in da imate radi svoj smisel za humor. Fantje včasih, da je najboljši način za žensko srce je tako, da jim smejali, in če ti ne morejo nam smejali, da bi izgubili.

Kompliment Njegovo delo

Večina moških so ponosni na svoje kariere. Vedo, da imajo dolžnost do dela, plačevati davke in da bi vam tako finančno varnost in stabilnost.

Ampak to ni dovolj za njih, da delajo nekaj žalostnega, preprostega 9 - 5 službo, da lahko vsakdo storiti. Želijo, da bi bili prepričani, da delaš usposobljeno delo, da le ti lahko naredi tako dobro - in hočejo, da se strinjate.

Vrzi nekaj pohval o svojem delovnem mestu na njih zdaj in potem. Povejte jim, kaj storiti, je smiselna in da ste najboljši v tem.

Povejte mu, da je Smart

Kot tudi izgubili z zabavno fant, vaš partner je tudi zaskrbljen, da bi lahko spoznal nekoga pametnejši od njega. Videti je očitno izginila, zato je pomembno, da tvoj fant misli, da je še vedno sposoben narediti vtis s svojimi možgani.

Spomnite ga, da ljubiš svojega intelekta in da še nikoli niste srečali kdo pametnejši. Ne gredo predaleč in reči "da si pametnejši kot Einstein," ampak ga je spomnil, da je bil njegov um eden od razlogov, zakaj so pritegnili k njemu na prvem mestu.

Kompliment njegov modni stil

Ja, ženske želeli obleči za zmenek in jim je všeč njihov človek, da cenimo trud, ki so jih dal v. Ponavadi se dekle dal v veliko več truda kot fant, ampak včasih človek trdo dela, preveč.

Kadarkoli postane vaš moški oblečen za večer, pohvalite ga na njegovo obleko. Naj se počuti dobro in naj mu vedeti, kako elegantno je. To je pomembno za njega, ker je treba vedeti, da je videti dobro nocoj.

You Love Poraba časa z njim

Včasih je lahko zelo zaseden. Morda boste porabili veliko dneva stran od vašega moža, zaradi dela in prijatelji. Kot tak, je pomembno, da si spomnil svojega moškega, da si res radi preživljati čas z njim. Si ga ne boste videli ves čas, vendar je še vedno vaša številka 1 oseba.

Ti vedno počutijo varne Okoli njega

Fantje uživajo občutek, kot zaščitnik okrog svojih žensk. Radi nas varuje in zvok - in jim je všeč, da veš, da delaš dobro delo.

Naj vaš mož ve, nocoj, da skrbi, da ste varni. Povej mu, da vedno počutili zaščiteni okoli njega, in kot da ne bo škoda kdaj prišel k tebi.

Te vrste pohvale res držijo z moškimi, in to jim omogoča, da vedo, da ste postali nekdo njihovi starši so lahko ponosni.

On je zelo priročen okoli hiše

Fantje res ne želim, da se pojavi neuporabna okoli hiše. Želijo, da bi lahko popraviti zamenjaj pipe, zamenjati olje v avtu, ali pa ustanoviti novo televizijo. Če ne morejo delati takšnih stvari, da se dogaja, da se draži za vraga iz njih in da bodo počutili malo dol.

Še huje je, ko jim uspe dokončati nekaj delovnih mest, vendar pa jim povem, da niso storili zelo dobro. Ups!

Tako kot fantje radi, da vas varno, pa tudi všeč, da se ohrani hišo. Povej mu, da počne grand delo in da imate radi, kako priročno je.

On daje najboljši nasvet

Vaš moški želi biti prva oseba, ki jo obrniti, ko boste potrebovali nekaj nasvetov o nečem. Ne želim, da se obrnejo na mamo, očetom, svojim najboljšim prijateljem ali vaše delo kolega - hoče, da pride k njemu.

Mu čestital, njegov nasvet. Dajte mu vedeti, da je vedno pozna prave stvari za povedati in da lahko vedno odvisna od njega vsakič, ko imaš težave.

On je Gorgeous

Na koncu, da ne more ne z mu povedal, kako dobro je videti je. Čeprav se morda ne zdi to, ljudje so prav tako zavedajo svojih izgleda, kot smo. Še posebej, ko je dobil starejši in začne, da dajo na nekaj teže, je treba slišati, da boste še vedno našli ga zaželeno.

load...