10 koristnih nasvetov o tem, kako priti do razpada | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 koristnih nasvetov o tem, kako priti do razpada

10 koristnih nasvetov o tem, kako priti do razpada

Breakups: se zgodi, da vse nas. Nekatere so slabše od drugih, vendar pa je zagotovo ena stvar, ki jo lahko vsi strinjamo: sesajo. Urban mit omogoča trditev, da bo obdobje žalovanja po razpadu enakega polovico dolžine celotnega odnosa (RIP). Mogoče je samo nam, ampak da se zdi, kot smešno dolgo časa, da bi sedel okoli jedo Cherry Garcia in gledal Netflix. Pridobivanje deset kilogramov in obračanja naše možgane v blatu verjetno ne bo povečala našo samozavest - in ne bi raje naše ex videli, kako zabavno imava brez njih? Korak stran od junk hrane, odložil pinot, in se poslovite od Bridget Jones. Vemo, da vsi najboljši način je, da se ukvarjajo s svojo srčno bolečino in jo uporabite kot razlog, da postane hladnejše, bolj zanimiva oseba.

Vse dokument

Počakaj, kaj? Ne skrbite; bomo razložili način ozadju naše norosti. Menimo, da je ta korak preventivni ukrep. Pravkar ste imeli razpad, in prej ali slej boš pozabil, zakaj se je to zgodilo na prvem mestu. Takoj, ko vaš razpad zgodi, gredo skozi vsa sporočila SMS, e-pošte in kurirske klepeti pin poudariti, kaj tvoj bivši naredil, da je bilo tako grozno. Vse shranite in ga hranite v dokumentu, ki je zlahka dostopna. Na ta način, naslednjič, ko tvoj bivši vam pošlje besedilo v soboto zvečer vabi na pijačo, lahko odpre sayno.doc in pripovedujejo vse razloge, zakaj je tvoj bivši je tudi, tvoj bivši.

Vaja

To je pravica - nismo zagovarjanje krofi, sladoled, čokolado ali vino - žal! Medtem ko lahko udobje hrana je dober način za ravnanje svoje žalosti v kratkem času, se bo na koncu samo do česar se počutite slabše na koncu. Namesto tega se pridružijo lokalni telovadnici ali vzeti psa za vožnjo v parku. Ne samo, da bo uveljavljanje povečati svojo endorfini (na naravno proizvaja kemikalije, zaradi katere se z veseljem!), Bo ohranila vaše telo tesen in tvoja samozavest na ves čas visoka.

load...

Pojdi na datume - s svojimi bestiče

Včasih smo vsi končajo na datum povratnih in občasno so lahko dober način za lajšanje stresa in imajo malo zabave. Kljub temu, da je vedno dobra ideja, da sprejemajo samsko enkrat v nekaj časa, in je bolje, da ne, da je z od svojih najbližjih prijateljev? Zaokrožiti svojo ekipo, in gredo na zabavo avanture, ki bo na koncu indukcijo zavist vsem Instagram. Začnete na drsališče, pojdite si oglejte film, nato pa našli kul novo restavracijo, kjer si lahko kick nazaj z nekaj hrane in načrtovanje zanimive izlete skupaj za prihajajoče mesece. Ne oklevajte, da nasmeh nazaj na srčkan natakar!

Trgovina na drobno terapija

Zdaj, ko imaš nekaj časa za sebe, zakaj ne bi zadel center in načrtovati veliko reinvencijo? Ni potrebe, da bi prekinil banke, bodisi. To traja samo malo okno nakupovanje, da bi dobili ustvarjalni sokovi teče tako da si lahko predstavljate sami styling na nov način, ki potisne svoje cone udobja. Poskusi na nekaj, kar še nikoli poskusil prej.

Get promocijo

Zdaj, nekdo drug se ne monopoliziranja večere in vikende, boste imeli veliko dodatnega energije - tako, zakaj ne uporabljajo, da se sami napredoval? Izkoristite priložnost, da se vrže v vaši karieri. Prihod malo prej, ostali malo kasneje, in se udeležujejo nekatere omrežne dogodke, spoznavanje novih ljudi na svojem področju.

load...

Najdi kul nov hobi

Se spomniš, ko si je želel malce plezanje, vendar vaš partner ne zanima? Ni potrebe, da skrbi za to zdaj! Pridružite se klubu, se naučijo novih spretnosti in morda celo nekaj novih prijateljev na poti. Ne samo, da boste našli kul način, da preživijo svoj dodatnega časa, boste morda ugotovili, dejavnost, ki jo ljubiš!

Pojdi na zmenek

Zdaj, ko smo v celoti sprejeli v druženju s svojimi najboljšimi prijatelji in s samim seboj, zakaj ne dosegajo nove ljudi? Zmenki lahko strašljivo in nerodno, vendar je lahko tudi zelo zabaven način za spoznavanje novih ljudi, poskusite različne dejavnosti, in jedo veliko hrane!

Naložite Trud

Vemo, Tinder lahko res najhujše. Behind varnosti zaslona, ​​ljudje niso vedno najlepše - in včasih so dejansko sleaziest. Vodenje tem v mislih, živimo v tehnološko usmerjene družbe, v kateri vse več ljudi, zaradi česar prave romantične povezave na spletu. Smo dobili pritožbo, preveč - si lahko ogledate skupnih prijateljev (to lahko storite preverjanje socialno ozadje na vaši potencialni datum) in lahko se ujemajo s interesi, hobiji ali celo političnih in verskih pogledov. Čeprav so to vse res koristne načine, da izločijo norčije, ne pozabite, da bo odprt um - včasih nasprotja se privlačijo.

Naj zdravo sladoled, in popivanje

Med vrtenjem svoje čustvene stiske v prehransko popivanje je verjetno slaba ideja, ne moremo se boste izognili sladoled v celoti. To je neke vrste zlom-up rezana, kajne? Da bi vam pomagali, smo našli recept, ki bo zadovoljila vaše-razpadu povzroča hrepenenje držeč kalorij (in krivdo) na vseh časov nizka. Zgrabi kup banan, lupino, sesekljamo in zamrzne za nekaj ur. Odstrani iz zamrzovalnika, in vržejo v mešalnik. Dodamo nekaj medu ali sladkorja, kakav v prahu in malo cimeta po okusu. Vaš faux-sladoled bo imel kremasto teksturo, čudovito okus, in vse vaše dnevne priporočena kalija! To je zmaga, fantje.

Prostovoljec

To je kot hobi, pa še bolje. Obstaja na stotine čudovitih dobrodelnih organizacij, tako lokalnih in mednarodnih, ki so vedno iščejo nove prostovoljce. Ne samo, da je prostovoljstvo kul način, da preživijo svoj prosti čas in dati nazaj v družbi, morda celo nekaj novih prijateljev. Prav tako boste počutili veliko o sebi, za pomoč drugim, s katerimi bo zelo enostavno pozabi, zakaj se počutiš žalostno. Kaj break-up?

load...