10 koristnih nasvetov za tiste, ki so skozi razpad | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 koristnih nasvetov za tiste, ki so skozi razpad

10 koristnih nasvetov za tiste, ki so skozi razpad

Breakups niso nikoli lahka, ali ste tisti, ki jo je končal ali pa je bil na koncu prejme pod "To je Over." Pravkar si želeli nekaj časa, da se počutijo žal za sebe in pustite, da vam rane zacelijo.

To sploh ni važno, kako dolgo je razmerje trajalo. Ali ste bili samo z njimi za dva tedna, ali pa ste bili z njimi za obdobje petih let, ki je del tebe in sedaj ste doživlja majhen smrt.

To ni enostavno. Iz izkušenj vem. Žalujem nad izgubljeno ljubezen je nekaj, kar smo vsi šli skozi. Prav ukrade vse naše misli in mi zdi, da je težko dobiti niti iz postelje zjutraj. Vse, kar nas spominja na njih. Zdi se, kot da nikoli ne bomo dobili več kot to.

load...

Če greste skozi grobo čas v tem trenutku pri odpravljanju posledic razpada, tukaj je 10 koristnih nasvetov, ki vam bo pomagal priti skozi njo.

Sprejeti zdrava prehrana

To je razumljivo, da smo izgubili našo prehrano, ko smo borijo skozi razpadu. Zaradi povezave med umom in telesom, naš strah in žalostne misli vplivajo na naš živčni sistem, toliko, da smo izgubili apetit. Včasih smo se počutim vedno bolan. Razmišljate ves čas o dečku, ki smo jih izgubili, zadnja stvar, ki jo želite storiti, je jesti.

Ampak prehrana je zelo pomembno, prav zdaj. Še bolj pomembno je to, kar ješ.

Vaše telo bo delovala še slabše, če ne ga hranijo prave hranilne snovi v tem ključnem času. Preskakovanje obrokov ali gorging na sladkih prigrizkov bo samo boste počutili še slabše. Bodite močni in se zavežejo, da zdrave obroke, ki so sestavljeni iz zelenjave in sadja.

load...

Veliko spanja

Razpadu prepričani, da prevzame svoj davek na naše telo in duha. Toda, ko ne spim ustrezno noč, ste kaznuje svoje telo še bolj.

Vaše telo potrebuje spanec pustiti, da zdraviti - in tako ne misli. Poraba polovici noči metanje v zrak in obračanja, ker si ga ne more ven iz svoje glave bo razširila svojo bolečino.

Vem, da to ni enostavno, da spati, ko se počutite na ta način. Ko sem bil pri vas situaciji, sem ohranil v postelji dnevnik. Vsak večer, sem zapišite svoje misli in strahov, potem pa sem psihično bi "javnost", ki jih v nočno nebo. Rekel bi, da se poslovite od njih. Čudežno, v skladu z ustaljeno me dol in sem lahko bolje spati.

Ostani zaseden

To je, ko smo sedeli počne ničesar, kar strah zleze v. Uspeva na dolgočasje, in povzroča naše misli se sprehaja na ozemlju, ki nas naredi ranljive in žalosten.

Torej, medtem ko ne bi počutili kot bo v telovadnici ali videnje prijatelji ali gledanje filma, je pomembno, da ostaneš zaposlen. To je lažje sedeti s telefonom v upanju ven, da bo tekst, ampak če boš dobil, čeprav to težko obdobje v svojem življenju, je pomembno, da ostanejo zaposleni.

Obkrožite se s pozitivnimi ljudmi

Ko sem utrpela slabši razpadu mojem življenju, sem res mislil, da ne bom nikoli opomogel. Ne morem nehati misliti o njem, in ko sem govoril z novimi ljudmi sem jih v primerjavi z njim.

"Oni niso tako dobri," bi rekel.

Ampak nekega dne, sem naletela na starega prijatelja in smo se začeli družiti znova. Sem se zgleduje po svoji pozitivnosti. Bila je nasmejan ves čas, in je bila nalezljiva. Naenkrat, njena sla po življenju se je preselil k meni in sem se počutil 100% bolje.

Druženje z negativnimi ljudmi bo zaostril svoje občutke. Poišči pozitivne, srečne vibracije in jih upoštevajte okoli.

Ne chase Rebound

Mnogi od nas so poskušali, da prikrije bolečino, ki ga preganja takojšnjo zamenjavo. Imam. Toda čeprav je novi fant ima svoj um off tvoj bivši za nekaj dni, boste na koncu ugotovili, da je bilo to neumno napako.

Kaj se zgodi, potem je na koncu boli novega fanta.

Skoki so začasni pas pripomočki. Izogibajte se jih.

Stop obseden

"Kaj pa, če bi bile stvari drugačne."

"Kaj pa, če mu ne bi texted toliko."

Kaj pa, če je je morilec. Vozijo si nor, saj vas napeljejo k razmišljanju, da bi se odnos bile shranjene bi si naredil stvari drugače.

Toda stanovanja v preteklosti, bo vplivalo na vašo sedanjost in svojo prihodnost. To je veliko bolje, da se učijo iz svojih napak, tako da jih ne ponovi naslednjič okoli. Pusti preteklost, in stop sprašuje, "kaj če".

Imajo čistki

Tam se bodo stvari v vaši hiši, ki vas spominjajo na njega. Te stvari lahko vključujejo kartice, ljubezenska pisma, filme in tako naprej.

Boleče, kot se sliši, je najbolje, da dobiš vožnjo od njih zdaj zaradi svojega duševnega zdravja. Odnos je konec, tako da je malo, vodenje stvari okoli, ki jih lahko sproži v vsakem trenutku.

Vzemi si čas

Pogosta napaka, da bi v času razpada je, da snap, kolen kreten velike odločitve. Na primer, lahko odločijo za mesta, da bi dobili od njega ali preživeti vse svoje prihranke na počitnice, da bi si bolje počutil.

Vzemite si čas in čakati. Kolena kreten reakcije so običajno daleč znamke. To je bolje pustiti stvari kuhamo dol pred kakršnimi koli velike odločitve.

Bodite hvaležni za kaj moraš

Spomnim se, da je zelo muhasta času mojega strašnega razpadu. Ljudje so rekli, da m ", ampak, da ste še vedno dobili to in to", ampak nisem hotel poslušati. Mi ni bilo mar, da sem imel službo, družino in dom. Nič od tega važno, če ga ne bi imela.

Potem sem spoznala, kako neumno sem bil. Spoznal sem, kako resnično nehvaležno sem bil.

Hvaležnost lahko spremeni svoje življenje okoli zdaj. Preživite nekaj časa zapisala seznam vseh stvari, ki jih imate v življenju, da so hvaležni za. To so lahko majhne stvari - kot sveže lonec kave zjutraj - ali pa je lahko večja stvari, kot so dom in avto.

Pogled v prihodnost

Ok, tako da oni niso del vaše prihodnosti več. Toda to ne pomeni, da ne bo še vedno super eno.

Naredite načrte. Predstavljajte si, kaj boste počeli čez let. Nastavite zanimive cilje. Privoščite si nekaj, da se veselim. Prepričajte se, da je to čas, naslednje leto bo v veliko boljšem položaju, kot je tista, v kateri ste sedaj.

Kako ravnati z razpadu? Kakšni so vaši nasveti?

load...