10 kratkih in ljubkih citatov ljubezni, zaradi katerih se srce stopi | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 kratkih in ljubkih citatov ljubezni, zaradi katerih se srce stopi

10 kratkih in ljubkih citatov ljubezni, zaradi katerih se srce stopi

Vsak zdaj in potem bomo vsi potrebovali nekaj malega, da polepšajo naš dan. Pogosto je majhni, a premišljene poteze, ki nas počutijo vse toplo notri. To bi lahko bila nasmeh od tujca, pesem iz knjige, darilo od prijatelja, ali celo topla novice zgodba o moči in vzdržljivosti človeštva.

Kaj pa luštna ljubezensko ponudbo? Spomnim se, nekdo mi je nekoč rekel, da če ljubiš nekoga, da jih je povedati. Očitno je surefire način, da kradejo tisti srce in izpolnjujejo svojo sorodno dušo. Ne vem, kako res je to citat, ampak tisto, kar sem prepričan je, da imamo 10 kratke in sladke ljubezenske ponudbe, ki bo preprosto bo vaše srce taline. Oglejmo podatke.

1. "Pravi ljubezenske zgodbe nikoli ne bo končnice" - Richard Bach

Richard Bach je zelo uspešen in priljubljen ameriški pisatelj, ki je znan po svoji ljubezni do letenja.

load...

Nadarjeni pisatelj je tudi zelo dober pri ustvarjanju nekaj kratkih in sladke ljubezenske ponudbe, kot je eden zgoraj.

Kot Bach poudarja, resnična ljubezenska zgodba nikoli ne bi smela imeti konec. Če ste z nekom, ki ga je pomenilo, da so z za preostanek svojega življenja, bo taka stvar kot je vesel ali žalosten konec št. Namesto tega boste nadaljevali peš pot življenja skupaj tudi v večnost. Ko veš, da so našli enega, veste, da ste izgubili v največji zgodbi nikoli povedal.

2. "Ljubim te in to je začetek in konec vsega" - F. Scott Fitzgerald

Ah, Fitzgerald, s svojimi kratkimi in sladke ljubezenske citate... Eden izmed najboljših piscev, da so vedno prihaja iz jazz-let v Ameriki. Kot tudi pisanje The Great Gatsby, Fitzgerald tudi napisal jadikuje Tender je srce, roman, ki je bila napisana v času velike obremenitve za avtorja; njegova žena je podlegla duševne bolezni in je bila hospitalizirana.

load...

S citatom zgoraj, Fitzgerald lepo povzema vseobsegajočo naravo ljubezni. Ko nekoga ljubiš, preprosto ni potrebe za kaj drugega. Tudi neskončnost propade, kot pa ustvarjanje dni. Vse, kar je pomembno, je ljubezen med vama; to presega vse ostalo.

3. "Ne ljubiš nekoga za svoje izgleda, ali njihovih oblačil, ali za njihovo fancy avto, ampak zato, ker pojejo pesem samo, da slišim." - Oscar Wilde

Oscar Wilde je bil eden izmed najboljših irskih doslej pisateljev. V času svojega življenja, je napisal vrsto dram, vključno z njegovo mojstrovino pomembno je biti Ernest, kakor tudi romane, kot so neprimerljivo Slika Doriana Graya. Živel je burno življenje, in je bil znan po svoji romantični naravi in ​​njegovih ekscesov.

Oscar Wilde lepo poudarja telekineze, ki obstaja med dvema ljubitelje s to ponudbo. Poudarja, da je ljubezen ne gre za superficialities, kot izgleda in hitrih avtomobilov, temveč je o vezi med dvema osebama. Gre za svoje skrivnosti, svoje duše, njihovo razumevanje drug drugega. Ko poješ pesem, lahko samo vaš partner slišati. To je prava ljubezen.

4. "Ljubezen je, ko druga oseba je Sreča je bolj pomembno kot svojo.« - H. Jackson Brown Jr

To je še ena od čudovitih kratkih in sladkih ljubezenskih citatov! Brez ljubezni, to je enostavno, da je sebičen in dal sebe in svojih potreb, ciljev in hoče najprej. Toda, ko si zaljubljen, si preprosto ne more pomagati, ampak da vaš ljubljeni je potrebe in hoče najprej. Naenkrat, pazite, da ste zadovoljni, srečni in vsebina zadeve bolj kot karkoli drugega. Njihova sreča postane vaša sreča.

5. "Veste, da ste v ljubezni, ko ne more zaspati, ker realnost je končno boljši od svojih sanj.« - Dr. Seuss

Ljubimo Dr. Seuss, in to ne preseneča, da je prišel gor s Najboljša ljubezenske citatom, ki precej bije vse druge. Avtor The Grinch Who Stole Christmas in Horton Hears a Who je bil znan po svojem divjem domišljije in izvirnih zgodb, ki dajo večino drugih avtorjev v senci.

In ne dvomimo, za minuto, da mora imeti svoje sanje bilo super. Torej, to je res nekaj govoril, ko je avtor pisane izmišljenega mesta Whoville povzel ljubezen z besedami, da je dejansko boljši od svojih sanj. Slišati slišati!

6. "Z ljubeznijo, je mogoče tudi živeti brez sreče." - Fjodor Mihajlovič Dostojevski

To je eden od lepih kratkih in sladkih ljubezenskih citati Fjodor Mihajlovič Dostojevski, ki je bil eden izmed največjih svetovnih časov pisateljev. Bil je človek, ki nam je dal Zločin in kazen ter Bratje Karamazovi. Znan za sposobnost, da prodre v dušo človeka in razkriti, kdo v resnici smo s pomočjo njegovih romanov, je bil nadarjen pisatelj in psiholog, čigar delo je še vedno para.

Torej, ko govori o ljubezni, veš, da je vredno poslušati. In ko pravi, da je ljubezen tako temeljnega pomena, tako močan, da lahko živimo brez sreče, veš, da je res. Ljubezen je, seveda, tako da premaga vse. Če imate radi, si bor ni več za nič.

7. "Naj bo ljubezen v vašem srcu. Življenje brez To je kot senčnega vrta Ko cvetovi so Dead. "- Oscar Wilde

Oscar Wilde je bil človek, ki je bil znan toliko po svojih odnosov, kot je bil za njegovega pisanja. In očitno je bil ta človek, ki je vedel, kaj je bilo, kot da bi ljubil in izgubil - in mu ni všeč izkušnje.

Kot Oscar poudarja, izgubi ljubezen ni lepa stvar, da gredo skozi. Počutiš se občutek praznine in izgube, kot nobena druga. Če lahko, poskusite, da bo ljubezen v vašem srcu. Lahko pa jo potrebujejo.

8. "Ker globoko ljubil, tako da vam nekdo daje moč, medtem ko je ljubiti nekoga globoko vam daje pogum." - Lao Tzu

Lao Tzu tudi nam je dal nekaj čudovitih, kratke in sladke ljubezenske ponudbe. Pred živel tisoč let, in je bil kitajski pesnik in filozof, ki je bil nadvse quotable. Tako polna modrosti je bil, da smo ga še citiram danes. In ko gre za razumevanje ljubezni, je bilo malo bolje, kdo zglobni tisto, kar smo vsi občutek.

Po Tzu (in vsi ostali - to je samo, da je veliko bolje jo izražanju, vidiš), če nas ljubil, smo glede na vrsto notranjo moč doseči ničesar. Mi lahko vstati zjutraj, šel na delo, osvojiti naše strahove - vse zato, ker imamo nekoga, ki nam je dal svoje srce.

In ko smo zaljubljeni, smo imeli pogum, da stori vse, da zaščiti to ljubezen. Če to pomeni, da v nasprotju z nekom, naj bo tako. Ljubezen nam je močnejši kot karkoli drugega bi lahko.

9. "Prava ljubezen je človek, ki vas lahko vznemirjenje s poljubljanjem čelo ali nasmejan v stik z očmi ali pa samo strmel v vesolje." - Marilyn Monroe

Ljubezen se ne pomeni, da je zapletena, kot Marilyn Monroe zelo dobro vedel. To je pomenilo, da je tako enostavno, kot poljubljati svoje partnerje čelo, nasmejan na njih, in samo da tam z njimi. Ljubezen gre za preproste kretnje, ki so naloženi s pomenom. Ne gre jim nakupu flash avto in jim pri tem na Havajih vsak mesec. To je samo bitje.

10. "Ljubezen je sestavljena iz ene duše, ki naseljujejo dve trupli." - Aristotel

To je eden izmed najlepših kratkih in sladkih ljubezenskih citatov! Grški filozof Aristotel je bil moder človek, ki je pisal o temah, kot obširnih kot znanosti, matematike in fizike.

Toda tako kot vsi ostali, je vedel, da nobena od tega važno brez ljubezni. Tukaj je poetično opisuje ljubezen kot ena duša v dveh telesih. Mislimo, da je to lep način opisuje večno vez, ki obstaja med dvema človekoma. Ljubezen je nekaj, kar delili, ne nekaj, kar narazen. Tukaj je ljubiti!

Katere so vaše najljubše kratka in sladka ljubezen quotes?

load...