10 lastnosti, ki jih vsaka ženska išče v možu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 lastnosti, ki jih vsaka ženska išče v možu

10 lastnosti, ki jih vsaka ženska išče v možu

Fantje, ali veste, kaj ženske iščejo v moža? Če ne, je morda razlog, zakaj ste še vedno iščejo za to posebno osebo.

Res je, da jo - tako kot veliko drugih moških - morda misliš, da si malce poseben. Morda menite, da imate veliko ponuditi žensko, kot krepak dobro izgleda in zmagovalni smisel za humor.

Toda kljub tem očitnim lastnosti, boste morda sprašujete, zakaj ste še vedno ni uspelo izpolniti žensko, lahko vidite sami preživeti preostanek svojega življenja z.

load...

Prav bi bilo, da jih že imajo lastnosti, ženske iščejo v moža, ampak samo da jih je treba poudariti več, in jih prinese na prosto. Ali je mogoče, da do sedaj si niso bili prepričani, kaj ženska išče.

Oglejmo si na 10 stvari, ki jih ženske iščejo v moža.

Smisel za humor 

Verjetno ste že vedel tega. Ženske ne želijo poročiti mrko tip, ki ne samo, da ni jim povedati nobene šale, ki pa je prav tako stvari preveč resno.

load...

Šala in lahka olajšava je bistvenega pomena, če ste preživeti preostanek svojega življenja skupaj. Tam bodo padale, zato naj vaš humor prinese nazaj ups.

Biti odgovoren Z financah

Finančni potencial Človeka ni nujno bodi vse in konec koncev, in v skladu s sociologi ženske iščejo to po več nematerialne stvari, kot so ljubezen in prijaznost. Toda veliko žensk vsekakor raje, če je človek na zdrave finančne temelje, in ima varno službo.

Ženske radi, da se počutijo varne in varno, ko se poročila. Medtem ko so nekateri fantje zelo vesel-go-srečen narave in ga ne potijo ​​preveč, ko gre za finance, ženske potrebujejo finančno varnost. Kot taka, iščejo moške, ki jih lahko zagotovi s tem. Zadnja stvar, ki želijo skrbeti bo lačen, ne bi mogli privoščiti račune, ali nevarnosti za izselitev.

Romantična

Ta je morda samoumevno, ampak to je neverjetno, koliko ljudje vztrajajo, da oni "ne romantično."

Žal mi je, da to povem, fantje, če pa želite spoznati žensko svojih sanj, ste verjetno bodo morali naučiti, kako romance njo.

Romantika ni mrtev. Želimo, da je samo toliko, kot smo vedno počeli. Želimo si, da bi prekinil rutino in nas preseneti z romantično gesto tu in tam. Všeč nam je.

Zdravje

Zdravje je precej vedno važno, vendar je maters zdaj bolj kot kdaj koli prej. Z več žensk hitting telovadnico, želijo njihov človek, da bi enako kot zdrave, tako glede prehrane, splošno kondicijo in navad.

Prehrana in navade so ključni. Ženske spoštovanje in toplo za moške, ki ohranjajo zdravo in uravnoteženo prehrano, in ki ne kadijo ali pijače (preveč itak). Zakaj? Ker predlaga dolgo življenje in vitalnost.

Zakaj bi vsaka ženska želi poročiti človeka, ki bi podlegel bolezni prej, ker oni dimljen preveč ali jedel vse napačne stvari? Želijo si, da bi približno za dolgo časa!

Pripravljenost na spremembe

Trma in odpor do sprememb je velik turn-off. Če človek zavrne spremeniti ničesar o njegovi osebnosti, vedenju in navadah, je ženska, težko bo hotel poročiti z njim.

Včasih je drugi, ki vedo, kaj je bolje za vas, kot ste sami vedeti. In prav tako vedo, kaj je bolje za odnos. Če so časi, v preteklosti, ko ste zavrnili nekaj spremeniti za žensko, boste morda želeli, da oceni, zakaj se ni spremenila, in kako to vpliva na vaš odnos.

Ambition

Se spomnite, ko ste bili v svojih zgodnjih dvajsetih letih in preživel svoje dni ubijanje zombija na video igre, medtem ko ubranite svojo mamo, ki se goji vam pove, da iskati zaposlitev? Ne, ne morem storiti več, če želite, da bi našli super ženo. Želi si, da imajo malo zaslužiti-go o vas. Želi si, da so nekateri ambicije in industrijo.

Eden od razlogov za to je, da se več žensk kovanje uspešne kariere zase kot prej. Oni kaže ambicije, in hočejo njihovi možje pokazati enako količino - če ne še bolj.

Tudi bivanje-at-home žene, ki skrbijo za hišo in otroci želijo, da njihovi moški biti ambiciozna. Želijo biti ponosni na vas, kot ste dvignili na vrh.

Odprtost

Nihče ne mara, da se hranijo v temi o stvareh, ampak ženske, še posebej ne želijo biti v svoji temi, ki jih bodoči mož.

Ne bo zaprta knjiga. Bodite odprti. Delite svoje skrbi, misli in sanje s svojim partnerjem. Ona bo cenil vašo poštenost in ranljivost.

Vsaka odločitev, ki jo bo, vedno jo vključujejo v njem.

Zmagovit 

Ni vsakdo je sam po sebi všečen. Vendar pa bi zagotovo vam pomaga, da se simpatična, če iščete za ženo, saj je to nekaj, kar ženske ljubijo.

Podobno sposobnost lahko prepričati ljudi, da storiti veliko stvari za nas. To nam lahko pomaga, da zaprete prodajo, dobili nekoga na krovu s projekta - in ga je mogoče celo, da ljudje sodijo v ljubezni z nami.

Če ste všečni, ste na pol poti k iskanju že ženo.

Torej, v bistvu - stop dobili jezen in slabe volje!

Motivirani 

Ali ste leni, nemotivirani tip, ki ne more vstati iz postelje pred poldnevom? Morda ste naredili velik fant, ko si bil 16, vendar je tak način življenja, vam ne bo pomagalo, zdaj, ko si za ženo.

Ženske iščejo fantov, ki so motivirani in gnane uspeti. Želijo si, da imate strast, cilje in sanje.

Družabnost

Družabnost ni deal-breaker, kot nekatere ženske raje ostanejo doma, kot iti ven s prijatelji. Toda za ženske, ki so se socialna, njihov mož mora biti enako socialno.

Vidiš ga ves čas - pari gredo ven skupaj, in so pogosto videti na zabavah in srečanjih. Imajo široke kroge skupnih prijateljih, in to večina njihovega druženja skupaj.

Pomembno je, da ste v redu s druženje, in ne tip, ki želi ostati v nocoj (spet).

load...