10 lekcij, ki se jih lahko naučimo iz naših preteklih razmerij, ki niso delovale | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 lekcij, ki se jih lahko naučimo iz naših preteklih razmerij, ki niso delovale

10 lekcij, ki se jih lahko naučimo iz naših preteklih razmerij, ki niso delovale

Mnogi ljudje mislijo, da je razmerje, ki je ni delal nič drugega kot neuspeh na njihovi strani. Oni živijo od tega, kaj bi lahko storili narobe in iščejo nekoga kriv. Čeprav so breakups vedno boleče izkušnje, ne boste pridobili od njih preveč. Si želite izvedeti več o sebi in izvedeti več o drugih ljudeh. To je enostavno, da živijo na negativov neuspešnem razmerju, ampak če poskusite zelo težko, boste lahko videli dobro, ki je prišel iz nje. V času, boste lahko, da se ozremo nazaj in vidim, da ste se naučili nekaj dragocenih lekcij iz vsakega odnosa, ki ga ima ali je imel. Tukaj je deset od teh pomembnih lekcij, ki se lahko naučili iz preteklih razmerij.

1. Ne, ne moreš nikoli v lasti druge osebe

Samo zato, ker ste v pravem razmerju, to ne pomeni, da ste lastnik druge osebe. Čeprav smo uporabili svojilni izrazi, kot so "fantom" ali "moža", ljudje ne morejo biti imetje. Odnos, ki ni izšlo vas lahko nauči, da imajo ljudje izbiro in pa mislite o njih, ne morete nadzorovati, kaj se počutijo, ali kaj delajo.

2. Lahko se naučite, kako pomembna komunikacija lahko

Ko razpadu zgodi nepričakovano, ljudje pogosto pravijo, stvari, kot so: "Ampak sem mislil, da smo srečni." Ne moreš biti bralec misli in ne morete pričakovati, vaš partner, da je eden ne. Razpadu nas lahko nauči, kako pomembno je tako govorjenje in poslušanje. Pravilna komunikacija je edini način za razumevanje čustev druge osebe.

load...

3. Dolgčas je nevaren

Življenje lahko dobite res dolgočasno, če ga pustite in številna razmerja konec, saj so postali preveč dolgočasno rutino. Neopravljenega odnos nas lahko nauči, da ne postanejo zadovoljni in se zavedati, da obdržati odnos živ, boste morali, da ostane zanimiva.

4. Partner ne pomeni, da si popoln

Ker je bila s partnerjem in izgubil jih lahko tudi vi naučil veliko o sebi. Za eno stvar, se lahko naučite, da vam ni treba biti v razmerju, da je popolna oseba. Tvoja sreča ni odvisna od druge osebe, je odvisno od vas. Saj ni treba, da je polovica partnerstva, da bo v celoti; ste v celoti zaokrožen oseba v sebi.

5. Obdobje medenih tednih ne traja večno

Prav tako smo izvedeli, da so čudovite občutke, ki jih imate, ko ste prvič dobili skupaj z nekom, ki ne trajajo večno. Ko je začetno navdušenje fizzled ven malo, potem boste morali začeti delati na odnosu, da bo zadnji. Naučiš se, da je treba deliti in sklepati kompromise, in ta odnos ni nujno vedno teče gladko.

load...

6. Ne morete storiti vse ljubiti sami

Ena od bolj bolečih lekcij, ki jih lahko naučijo, da, ne glede na to, koliko ljubiš nekoga, ne morete narediti, da vas radi nazaj. To je res nujno, da je dvosmerna ulica, in če to ne bo nobena količina ljubezni in naklonjenosti na vaši strani spremeniti.

7. To vas uči, da niste popolni

Prekinjena povezava lahko tudi, da ste vzeli dober, kritičen pogled na sebi in je lahko malo z odpiračem za oči na svojih slabih navad. Čeprav nihče ne bi sami pretepel preko svojih napak, to ni slaba stvar, vsaj priznati, da jih je. Nihče ni popoln in vsi delamo napake, pomembno je, da se učimo od njih.

8. To vas uči, da pokažejo svojo hvaležnost za to, kar imate

Vi ne samo morajo biti hvaležni za to dejstvo, da ste ljubljene; boste morali pokazati, da vas cenijo dejstvo, preveč. Razpadu nas lahko nauči, kako pomembno je, da ne bo nekoga ljubezen za samoumevno. Vsakdo potrebuje, da se cenijo in vedo, da so ljubljeni v zameno. Samo rekel hvala, občasno in ljubim te, je vse, kar je potrebno.

9. Vsakdo potrebuje čas zase

Prav tako boste morda izvedeli, da zaljubljenosti ne pomeni, da boste morali porabiti vsak zbujam uro skupaj. Morate imeti svoje sanje in ambicije ter ne temelji celo življenje okoli druge osebe. To je veliko bolje, da zaklad trenutke, ki ste jih skupaj, kot da se naveličali drug drugega.

10. Morate imeti nadzor nad lastnim življenjem

Ali ste v razmerju, ki je trajala dolgo časa, ali pa so šele po odnosu, ki ni izšlo, je vedno pomembno, da se zavedamo, da bi morali biti tisti, v nadzor nad lastnim življenjem. Včasih lahko traja neuspelo razmerje, da nas učijo, da je najbolj pomembna oseba, ki jo je treba skrbeti za vas.

load...