10 lepih intimnih trenutkov, ki bi jih vsi radi radi doživeli | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 lepih intimnih trenutkov, ki bi jih vsi radi radi doživeli

10 lepih intimnih trenutkov, ki bi jih vsi radi radi doživeli

Vendar stari smo dobili, pa so še vedno tiste lepe, intimne trenutke, ki bi vsi radi izkušnje, tisti, ki se lahko zgodi le, če ste res blizu z nekom. Nekatere od teh trenutkih, so žal enkrat v življenju stvari, kot smo prvič zares zaljubila, ampak vsi so nekaj, kar bi vsi dobili priložnost, da izkušnje, vsaj enkrat v življenju. Tukaj je deset od teh razpisnih in intimne trenutke:

1. Objem, ko jo potrebujete

Ni vse intimne trenutke, morajo biti med partnerji in eden najboljših lahko pridejo od prijatelja. Ko imate občutek, nizko ali žalosten, potem se lahko nepričakovano objem od prijatelja samo tisto, kar je potrebno, da vas poberem, in to je lep način povedal, da jim ni vseeno.

2. Poljub, ko se jok

Ko ste res razburjena in solze so Welling v oči, nežen poljub vaš ljubimec, ne sme vzeti vse bolečine proč, vendar pa gre v veliki meri za pomoč. To je lepa in intimni trenutek, ko boste ugotovili, da ima rad ti toliko, da hoče poljubiti to žalosti stran.

load...

3. Pogovor v noč

Ko se ponoči straši na vas in niste niti opazili, nato pa, da je intimen trenutek, da je treba ceniti. Se znajdete zatopljena v pogovor, ki ste jih tudi ne moti, da vklopite luči in da je, ko si res začne odpirati z nekom in začeti deliti nekaj skrivnosti.

4. Holding roke

Držanje za roke je tako nedolžna gesta, brez sugestivnih ali strastnih konotacij kakršnihkoli, in še, da je tako nežen in intimno ena a. To kaže, da ne želite biti preveč daleč stran od te osebe, ki vas skrbi zanje in jih zaupate. So samo, če želite, da bi bili, prav na vaši strani.

5. Uspavanjem skupaj

Nič ne kaže, vaše zaupanje v človeka toliko, kot bi mogli zaspati v svojih rokah. Počutiš se toplo, vsebino in je dovolj varen za razočaral vse svoje straže in boste storili samo to, da z nekom, ki je res nekaj posebnega za vas.

load...

6. Udobno tišina, medtem ko je videti v očeh drug drugega

Obstaja veliko za povedati o pomembnosti dobre komunikacije v odnosu, včasih pa utišati res lahko zlato. Sedenje v tišini in pogledali v oči drug drugega ni le znak komunikacije pomanjkanje, je lahko samo, da ste tako sta vsebina in udobno, in da je res ni potrebe za kakršne koli besede.

7. Delitev hrane

Lahko so le risank v špageti delijo scene v "The Lady and the Tramp", ampak delitev hrane je pravi znak intimnosti. Če rečemo, da nekdo, "je to res dobro, poskusite nekaj", je rekel "to je res dober, vendar sem pripravljen deliti z vami". Ko je človek pripravljen deliti svojo hrano, mora res skrbeti!

8. Fond slovesa

To je lep občutek, ko nekdo naredi nerodno, ko gredo stran in to je več kot le poslovilne poljub. To je tudi vse, preverjanje, da imaš vse, kar potrebujete, in nato, vam pove, da bodite previdni,... Vse to vam pove, da ne le, da so te bom pogrešal, ampak jih skrbi dovolj, da skrbi zate preveč.

9. Ne želi dan do konca

Ste že kdaj znašli uro gledal? Ne zato, ker ste nekje drugje, da je, ampak zato, ker si ne želite, da se dan konča. To so trenutki, ki se savored, ko ste tako srečni, da gredo spat zdaj naj bi bili samo neznosno mučenje.

10. Posebna počasen ples

Lahko počasi ples z nikomer: vašega brata, prijatelja ali očetu, in da ni posebej posebna ali intimni. Ampak, ko si plesala s fantom in ostali svet izgine okoli sebe, tako da vsi veste, da je njemu in glasbo, nato pa, da je intimen trenutek za zaklad!

Katere druge lepe intimne trenutke smo vsi bi radi doživeli?

Vas prosimo, da delite svoje misli v komentar oddelku spodaj.

load...