10 leži, povej se, če ste v nesrečnem odnosu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 leži, povej se, če ste v nesrečnem odnosu

10 leži, povej se, če ste v nesrečnem odnosu

Na neki točki v naših življenjih, povemo sami leži. Če smo še vedno živi s svojimi starši, ko smo 30, bi mi Sebe povedal, da je vse del našega 80-letnem načrtu. Če še vedno nismo dosegli naše sanje, da postane zvezda igralec v starosti 40 let, lahko rečemo, da pridejo vse najboljše vloge so, ko ste 50. In če smo v nesrečnem razmerju, bomo morda prepričali sami, da stvari bo bolje kmalu. Toda leži, kot je ta vijak naše življenje, in se prepričajte, da lahko ločite med resnico in fikcijo, bomo si oglejte na 10 leži verjetno povedati sami, če ste v nesrečnem razmerju.

1. "Čas bo Heal Ta"

Če imaš nekaj rane v svojem odnosu, ki se še niso zacelile - in niso zacelili že več kot eno leto - to je čas, da se ustavite se opira na čas, in da je čas, da začnete opozarjajo, da je to ena težava, ki potrebuje rešitev. Če ste srečni v razmerju, si ne bi zanašalo na čas - bi se prej posvetovali s svojim partnerjem o tem, kako rešiti svoje težave.

load...

2. "Vsaj to je bolje kot samsko"

Je pa eno samo slabše kot ledeno tišino, nihanje razpoloženja, argumentov, dolgočasno ljubljenje in TV večerje? Resnica je, da nihče od nas bolje v slabem odnosu, kot smo, če smo enotni. Nesrečen odnos vas enchains, medtem ko najmanj si brezplačno, če ste samski. Enotni lahko življenje težko - vendar je bolje, kot biti nesrečen s svojim partnerjem.

3. "Moj Povezava ni najslabša"

To laž je nekako poveste, da namiguje, da veš, da imaš nesrečno razmerje na vaših rokah. Ti v bistvu povedal, to laž, ko veš, da so stvari precej strašne, vendar sami ustaviti to konča, ste rekli, da bi bilo slabše.

"Konec koncev, vsaj on ni serijski morilec!"

Krohota.

V resnici, pa je, da globoko v sebi veš, da stvari ne bi moglo biti še slabše. Zdaj, oni so tako slabo, nivoju. In, seveda, lahko tolaži se z besedami, da je "veliko, veliko slabše" imajo drugi, ampak na lestvici od ena do deset, koliko hujše stvari lahko res dobil?

load...

Stvar je v tem, da si zaslužiš biti srečnejši, bolj ljubeč odnos! Zaslužiš si najboljše!

4. "Stvari se bodo spremenile Ko..."

To je vrsta laži, kar naprej rekel, da si, ko ste dosegli nov niz mejnikov. Najprej, bi lahko rekli: "Stvari se bodo bolje, ko dobi službo." Potem, ko se je dobil novo službo, se zavedaš, da so stvari v resnici še vedno isti.

Torej pravite: "Stvari se bodo bolje, ko sem opravil izpite." Potem, ko se boste peljali svoje izpite, se zavedaš, da so stvari še vedno isti. To laž lahko šel naprej in naprej, in to je resen simptom nesrečnega razmerja - in resen znak, da je čas za spremembo.

5. "Vsak odnos je, kot je ta"

Ne, vsaka nesrečna odnos je, kot je ta.

Seveda, vsak odnos ima svoje vzpone in padce, vendar srečni tisti, še več podjetij kot pa padce. Srečni partnerji pogovarjajo drug z drugim o svojih problemih in jih zgladiti. Nesrečni odnosi so vrste, kjer se počutiš bedno 24-7, in kjer boste morali boriti z vsem, kar imaš za drobtinice sreče.

6. "Odnosi Take Delo"

Razmerja se bo delo, vendar vaš odnos ne bi smelo biti tako veliko dela, da se ti poškodovali tako in tako si nesrečen. Vesel odnos ne pride ready-made; gre v obliki kompletov, in boste morali zbrati dele, da jo kos skupaj.

Ampak, če se nekaj delov manjka, se bo vaš odnos nikoli ne dela in da boste vedno razočarani in nezadovoljni. Končni rezultat dela je zadovoljstvo, in če je vaš odnos ne vam, da to pomeni, da le ne deluje.

7. "On ni nameravala Hurt moji občutki"

Prvič, ko okoli ni. Morda niti ne drugi ali tretji. Toda bolj se to zgodi, in več kar naprej ponavljajo to linijo, večje so znaki, da ste v nesrečnem razmerju. To je tako laž in izgovor, in čeprav deluje na prvi, to le ne drži težo, ko nad uporabo.

8. "My Friends Samo ga ne razumemo tako kot jaz"

Če vi in ​​vaši prijatelji so v nasprotju nad svojim partnerjem, je enostaven za vas, da trot ven črto, ki se samo, da ga ne razumejo, kot si ti. On je preveč zapletena, preveč skrivnosten za njih, da bi dobili njihove glave okoli. On je preveč intelektualna, pregloboko. To je preveč enostavno ignorirajo svoje pomisleke in lagati samemu sebi, da je "drugačen", ko je on sam s seboj. Ampak to je običajna laž, ki naj bi nas pomirili, da bomo videli, kaj so naši prijatelji pač ne vidim. Resnica je, da se vaši prijatelji pogosto videli več, kot si misliš.

9. "To je tako lepo, da je samo to storil"

Ali kaj? Izstrelil jih? ti si skuhala kavo? Naj spremenite kanale za pet minut v komercialne odmor Super Bowl je?

Ko ste v nesrečnem razmerju, to je enostavno, da povečate nekaj dobrih stvari, vaš partner počne za vas in se veseli, z njimi. Ko se naredi ti, da prvo skodelico kave za šest mesecev in si rekel: "To je tako lepo. Kaj je dober fant. Vsi ostali bilo tako narobe z njim. Konec koncev, kdo bi mi kavo spontano? "To je v bistvu laž, da se sami počutijo bolje.

10. "No, You Can not Feel vesel vsak dan"

Res je, da ne moreš srečni vsak dan, če pa ste v srečnega, zdravega odnosa, lahko še vedno občutek, omotičen vsak dan samo vedo, da ste okoli vašega partnerja. Lahko srečen, in lahko občutite optimistični glede prihodnosti, saj imate partnerja. Če ste v nesrečnem razmerju, je lahko enostavno trot ven precej pesimistični črto, da sreča je na koncu dneva le nekaj, kar pride in gre. Nič takega. Pojdimo na z njim!

Ostanite srečni! Zaslužiš si najboljše!

load...