10 majhnih nasvetov za varčevanje z denarjem, o katerih morate vedeti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 majhnih nasvetov za varčevanje z denarjem, o katerih morate vedeti

10 majhnih nasvetov za varčevanje z denarjem, o katerih morate vedeti

Varčevanje denarja ni nikjer v bližini tako težko, kot nekateri ljudje mislijo, še posebej, če začnete s pogledom na številnih manjših načinov, ki jih lahko shranite na vaše stroške. Posamično, majhni prihranki lahko naredite, ne smejo videti vsi, da je veliko, ko pa jih vse sešteti, bi lahko preprosto shranite na stotine, če ne tisoče, svojega letnega proračuna. Lepota varčevanja peni tukaj, in peni tam, je, da vam ni treba, da bi vse velike žrtve, v svoji življenjski standard. Če želite zmanjšati nazaj na porabo, check out teh deset res enostavno za varčevanje denarja nasvete.

1. Branje e-knjig

Če ste navdušen bralec, potem boste vedeli vse preveč dobro, kako drago je mogoče nakup popolnoma novih knjig iz knjigarne. To je veliko ceneje, če kupite najnovejšo uspešnico v e-knjižni obliki in jo naložite, da se glasi. Vi sploh ne potrebujete za nakup e-bralnik, lahko dobite brezplačno programsko opremo, ki vam omogoča branje e-knjig na vašem računalniku.

2. Preživite malo več, da prihranite veliko

Včasih vam morali porabiti več za varčevanje na dolgi rok. Poceni par čevljev lahko obrabijo v nekaj mesecih, ampak dobre kakovosti par vas bo trajal več let. Pomisli predmetov za enkratno uporabo, ki jih kupujejo, kot so britvice, pa tudi, ker bo dražje tiste, verjetno vam prihrani denar na splošno.

load...

3. Nakup darila vse leto

Še eden od dobrih varčevanje denarja nasvetov je, da pazi za darila vse leto in snap up obravnava, ko jih vidim. Otroško igrače, na primer, so vedno veliko cenejši v januarju, kot so na begu do božiča. Bodite pozorni na darila rojstni dan vse leto, kot tudi, in potem ne bo last minute nakup ves čas. Če ste zgrabi darilo kupčije, ko jih vidite, lahko zgraditi majhno zalogo daril, tako da ste pripravljeni za vsako priložnost.

4. Trgovina v diskontnih trgovinah

Ti diskonte, ki jih posredujete, ki jih dejansko prodajajo veliko blagovnih znamk, ki jih plačujejo dvakrat toliko za na svojem supermarketu. Nič ni narobe z izdelki, ki se prodajajo v diskontnih trgovinah in niso zastareli. Običajno so samo konca linije izdelkov, ki veliki proizvajalci ime želijo hitro prodati.

5. Ugasnite električne luči

Večina od nas so dobili boljše na varčevanje z energijo, vendar pa lahko res rekli, da ste vedno ugasniti luči, ko zapusti prostor? Priti v navado, da imajo le luči v sobi, ko ste v in da bo potem nekaj denarja off računu za elektriko. Izklopite stvari, kot so TV ponoči, ker bo to pustijo v pripravljenosti vso noč izgubljati moč, kot tudi.

load...

6. Popravilo stvari, ne pa kupujejo zamenjave

Vsi smo postali malo Goreti o metanje stvari stran, ko bi jih bilo mogoče popraviti. Čevlji se lahko ponovno petami, pralni stroji je mogoče popraviti, in mobilnih telefonov je mogoče določiti. Tako je eden od dobrih varčevanje denarja nasvetov je: če se kaj pokvari, ne samo iti ven in kupiti novega, najprej preverite, da vidim, če ne bi bilo ceneje, da se ga popraviti.

7. Grow svoje zelišča

To je še ena od čudovitih varčevanje denarja nasvetov. Tudi če nimate vrta, lahko še vedno raste nekaj svoje lastne hrane. Rastejo zelišča v polje okna, ali v kuhinji in da boste prihranili nekaj denarja vsako leto. Zelišča so zelo enostavna za gojenje in jim okus toliko bolje, če so res sveže preveč. Če imate vrt, lahko celo razmišljati o obračanja nekaj od tega več kot za pridelavo zelenjave in prihranite nekaj več denar na ta način.

8. Pojdite nazaj na svojo naravno barvo las

Ste že kdaj pomislili, koliko se vas to stane na leto dobili poudarke in barvanja vaše lase? Če bi šli nazaj na svojo naravno barvo las, s katero bi verjetno prihranili precej denarja tekom celega leta.

9. Ne izgubljajte hrane

Ena veščina, ki se je izgubila v preteklih letih, je, da za pripravo obroka iz ostankov. Ogromne količine hrane so zapravili vsako leto, ko je hrana, ki je popolnoma užitna, samo vrže proč. Bodite listov iz knjige svojega babičine in poiskati recepte za enolončnic in enolončnice, ki bi lahko uporabite za vklop zadnjih nekaj zelenjave v hladilniku v okusen obrok.

10. Nakup vodni filter

Še eden od velikih varčevanje denarja nasvetov je za nakup vodni filter. Vam ni všeč okus vode, ki prihaja iz pipe in ne boste popolnoma zaupate, kaj bi bilo v njem, vendar z uporabo ustekleničene vode je strošek, ki bi lahko zlahka izognili. To bi bilo veliko bolj stroškovno učinkovito in bolje za okolje, če si kupil vodni filter in začel piti filtrirano vodo iz pipe.

Katere so vaše najljubše nasvetov za varčevanje denarja?

load...