10 majhnih sprememb, ki bodo vplivale na vaš življenjski uspeh | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 majhnih sprememb, ki bodo vplivale na vaš življenjski uspeh

10 majhnih sprememb, ki bodo vplivale na vaš življenjski uspeh

Večina od nas želijo vseživljenjskega uspeh. Ampak tako, kot bi želeli, prav tako še vedno rad, da imajo na nekaterih slabih navad, ki so dejansko nam preprečujejo, da bi dosegli vseživljenjskega uspeh.

V življenju obstaja veliko stvari, ki nam lahko preprečijo, da bi dosegli svoje cilje in sanje. Obstaja veliko stvari, ki jih počnemo, da so, čeprav ga morda ne zavedajo, dejansko res neproduktivno. Vidiš, uspeh je ena od tistih stvari, ki ne prihajajo samo z malo dela; je potrebno predanost, odločnost, trdo delo in žrtvovanje.

Zato pa si oglejte na 10 majhnih sprememb, ki jih morate narediti, da bo v končni fazi vpliva na vašo vseživljenjskega uspeh.

Stop Thinking Samo o prihodnosti

Veliko nas daydreamers, ki uživajo v razmišljanje o naši prihodnji uspeh. Sedimo na kavču s kozarcem vina in nasmeh whimsically kot smo sliko bogastvo, srečo, vesele dogodke, in tako naprej.

load...

Lepo je sanjati o prihodnosti in dobre stvari, da uspeh prinaša. Vendar pa lahko hitro pride do preveč sanjam. To je čas, da zaprete razmišljati o prihodnosti, in začeti obnašati ZDAJ.

Ni časa, kot je sedanji. Vaša prihodnost bo vedno tam, vendar se ta ne bo. Izkoristite, jo uporabite.

Stop Ob "Ne" kot "NE!"

Ko imaš nekaj izkušenj s tem, kaj je potrebno, da bo uspešna, je zelo enostavno, da bi se enostavno napake. Torej, ko nekdo reče "Ne" za vas, ga vzeli dobesedno in nazaj dol. Moraš poskusiti in namesto raziskati drugo pot. Humph.

load...

Če želite vseživljenjskega uspeh, boste morali naučiti, da prenehate jemati "Ne" po nominalni vrednosti. Če ste sprejeli vsak zavrnitve, ne da bi za blagovno menjavo, ki ste jo dobili nikjer. Nikoli ne bi dosegli svoje sanje. "Ne" pogosto pomeni "to še en način" ali "pridi nazaj jutri". Morate barantati z ljudmi in prepričati jim, da ste prava oseba za njih.

Začetek Vzgoja Your Work Domov

To je mogoče razumeti dobesedno, vendar pa ni nujno, da bo. V bistvu, uspešni ljudje delajo več ur kot v povprečju Joe. Včasih delajo 18 ur na dan, in pogosto delajo vikende. Da bi uspeh, morate te vrste delovno etiko in pogon.

Vendar morate tudi za zdravljenje svoje domače življenje na enak način, kot bi zdravljenje svoje življenje v službi. To pomeni, da boste morali, da se organizira na domu in delo na primerih, ki so trenutno vas razočaral. Uspeh se začne doma, tako da, če lahko dobite osebno življenjsko pravico, lahko dobite delo življenjsko pravico.

Prositi za pomoč

Ena od težav, s lov določitvi uspeh je, da smo napačno verjamemo, da res mora biti nepremagljiv. Konec koncev, niso vsi uspešni ljudje nepremagljiv, mogočen, nezmotljivi in ​​vedno prav?

No, no.

Stvar je v tem, da ne veš vsega, zato je čas, da se ustavite pretvarjati, da si naredil. Namesto tega naj bi začel spraševati druge ljudi za pomoč. Prosi druge, da bi dobili na krovu in vam je znak moči; prikazujete poštenost in inteligenco, in ti so pozdravili na krovu več idej.

Začetek objemu Failure

Eden od glavnih razlogov, zakaj se nekateri od nas ne moti, da niti poskusiti ne bi uspela, je, da smo boji ni. Smo bili učili, da neuspeh pomeni, da ne more storiti nekaj, in da je igre konec. To je čas, da poskusite nekaj manj težko. Neuspeh je znak šibkosti in pomanjkanje talenta.

Toda to je popolnoma neresnična. Neuspeh je ravno nasprotno; je učitelj, ki je tukaj, da vam pomaga učijo in rastejo. Vsi uspešni ljudje se niso na neki točki, vendar so uporabili svoje neuspehe, ki jim pomagajo zgladiti svoje napake in se vrnil močnejši drugič okoli. To je tisto, kar potrebujete, da začnete delaš.

Bodite bolj produktivni s svojim časom

Biti bolj produktivni s svojim časom res je pogosto primer kar nekaj manjših prilagoditev vašega vsakdana.

Če je seznam stvari, ki jih je danes storil, bi verjetno ugotovili, da veliko preveč svojega časa je bilo porabljenega križem rok otresanje prek telefona za pregled socialnih medijev računov. To je izgubljen čas.

Da bi vam pomagali pri načrtovanju bolj produktivno dan, morate ustvariti seznam opravil. Prav tako si lahko preberete na spletu kramp produktivnosti, ki vam bo pomagal, da proračun vaš čas bolje. Obstaja veliko strategij, od tam za to, da bolj produktivni, in boste morali, da bi večina od njih. Izboljšana produktivnost je res ključ do bolj uspešnega življenja.

Začetek Postavitev ciljev

Cilj-nastavitev je pomembna za vas prav zdaj. Če nimaš cilja, nimaš vizije in ne smer. Morda se trudijo, da bi bili uspešni, vendar boste spraševala okoli v temi, odpira napačne vrata.

Cilji vam bo dala nekaj, da si prizadeva, in boste morali ustvariti tako kratkoročne in dolgoročne cilje.

Bodite bolj prilagodljivi

Če ste poskusili to uspeh stvar prej, vendar ni uspel, je morda bila, ker je vaš načrt ni deloval. Morda boste želeli, da patent določenega izdelka, le ugotovil, da nihče ni želel. V Zameranje, jo Zapustil, prisegel, da se svet ne ve, kaj je to manjka, in se vrnil na staro delovno mesto.

Moraš biti bolj fleksibilen. Če nekaj ne deluje, ga poteg. Spremeniti način. Prosite za povratne informacije in poslušati. Nikoli ne držijo togo načrta.

Boste morali sprejeti več tveganja

Morda ne sme biti oseba, ki ljubi tveganja. Morda ste vedno igral je varen, ker so vas naučili igrati varno.

Brez tveganj, bo uspeh zelo težko dobiti. Doseganje uspeha je pesek in odločenost, ampak tudi zahteva, da skok iz svojega območja udobja zdaj in potem.

Wake Up Prejšnja

Obstajajo številne spremembe načina življenja, ki jih potrebujete, da bi za vseživljenjsko uspeh. Kot tudi prilagoditi prehrano (kot jedo manj mastne hrane, ki meglice možgane), bi morali začeti zbujam prej.

Če prideš iz postelje Nici in zgodaj, imaš več ur na dan, bi izpolnil stvari. Kot tudi to, boste zbudili prej kot vsi ostali ki vam pomaga, da se počutijo neverjetno, ker veš, da je, medtem ko se vsi še vedno dremež, da ste korak pred njimi.

load...