10 majhnih stvari, ki dokazujejo, da je vaša ljubezen resnična | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 majhnih stvari, ki dokazujejo, da je vaša ljubezen resnična

10 majhnih stvari, ki dokazujejo, da je vaša ljubezen resnična

Morda si mislite, da ste resnično, globoko v ljubezni, ampak kako lahko res prepričani? Če ste bili bedastoča z ljubeznijo pred, ali če ste preprosto prepričani, ali je tisto, kar čutite prava stvar, nato pa, da bi vas zadržuje, da bi z zavezo, da si res želite, da bi, ker ste dvom svoje občutki. To ni nenavadno, da ljudje na vprašanje svoje občutke in čustva, tako da se glasi teh deset majhnih stvari, ki se izkažejo za vas, da je vaša ljubezen res.

1. On ve, kaj je v tvoji glavi

Ko je ljubezen resnična, ste nekako vedeli, kaj je v resnici v mislih drug drugega, tudi če ga ne more izraziti med seboj. Ti se naučijo brati govorico telesa drug drugega in razumeti, kaj potrebujejo in želijo. To ni čisto telepatija, vendar to ni več daleč.

2. Vedno je prvi strelec svoje interese

Še eden od znakov prave ljubezni je, ko ti on naredi svojo številko ena lastnost. Misli za vas, ko se je odločil stvari za nakup in nikoli ne ničesar, ve se boste počutili neprijetno. On vam tudi pri vsaki odločitvi, da naredi glede prihodnosti.

load...

3. Nikoli ne pozabi malo stvari

Nepričakovane darila in geste so znak, da je njegova ljubezen res. Cvetje, ko menijo, nizka in zajtrk v postelji, ko se ne počutite dobro, so vsi znaki, koliko mu je mar in koliko si želi, da bi bil srečen.

4. Ti skrbi in skrbi za seboj

Če se kateri od vaju pozno domov, drugi pa začne skrbeti. To ni cloying, dušenje vrsta stvar, le rahlo strah, ko je eden izmed vas pozna, ali gre skozi posebno težke čase.

5. Hočeš povedati vse o svoji ljubezni

Naslednja eden od znakov prave ljubezni je, ko tako ne more nehati govoriti o medsebojno prijateljem, ker ste tako navdušeni nad odnosu. To je vedno dober znak tudi, ko se uvedejo med seboj vsem svojim prijateljem in družini. To kaže, kako ponosni ste oba sta drug od drugega.

load...

6. Počne stvari, ker ve, da so pomembni za vas

Prava ljubezen pomeni, da bo naredil stvari, s svojim partnerjem, samo zato, ker ste vedeli, da bo to, da jih z veseljem. Verjetno ne more stati nekaj romantičnih filmov, ki vam je všeč, ampak on bo sedel skozi njih za vas vseeno.

7. Pogrešaš ga, ko ga ne bo zraven

Vsakdo potrebuje nekaj časa sam, ampak ga bo pogrešal, tudi ko ste uživajo sami, ko ste res v ljubezni. V bistvu, tvoj mož je vaša najljubša oseba, da bi s, zakaj ne bi pogrešal ga bili tam?

8. Imate znotraj šale

Prava ljubezen pomeni, da so najboljši prijatelji preveč in boste imeli nekaj stvari, samo da se boste tako planil v smeh razlogov, da nihče drug ne razume. Vam ne bo mar, da je še nihče ni na šalo, saj je malo skrivnost, da samo vidva deliti.

9. Oba ne morejo živeti dan, ne da bi rekel "Ljubim te" med seboj

Še eden od jasnih znakov prave ljubezni je, ko tako čutijo potrebo, da izrazijo svoje ljubezni. Ti niso nikoli utrujeni od teh treh besed, tudi potem, ko jim rekel znova in znova za let. In pogosto, besede niso niti potrebno, da izrazi, kako se počutiš; rekoč: "Ljubim te", z vsem, kar počnete lahko govorimo celo glasneje kot besede.

10. Ste prenehali razmišljati o drugih ljudeh

In na koncu, boste vedeli, da je vaša ljubezen res, ko ste tako prenehali razmišljati o drugih ljudeh. Nobeden od vas bi celo menijo, da z nikomer drugim, in nimate misli na vse o preteklih razmerij, bodisi. Zato ga imenujejo The One.

Kakšni so znaki prave ljubezni?

load...