10 malo znanih prednosti odnosov na dolge razdalje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 malo znanih prednosti odnosov na dolge razdalje

10 malo znanih prednosti odnosov na dolge razdalje

Z cenejša potovanja in večjo mobilnost, da smo zdaj vsi uživali, medkrajevni odnosi so realnost za mnoge ljudi danes. Za tiste, ki še nikoli niso doživeli kaj takega, se lahko zdi nekoliko čudno razporeditev in večina tistih, ki bi domnevala, da bi dal nemogoče sevov na par. Za mnoge ljudi, čeprav dolge razdalje odnos lahko dejansko okrepiti vezi med dvema osebama. Če ste se spraševali, kako bi poleg svojega partnerja, več mesecev naenkrat, lahko dela, tukaj je deset malo znane prednosti dolge razdalje odnos.

1. Naučiš se bolj učinkovito komunikacijo

Pari, ki jih je poleg živo lahko precej presenečeni ugotovili, koliko so morali govoriti o! Dejstvo je, da je parov, ki živijo skupaj, ves čas, ki imajo težave s komunikacijo, medtem ko dolge ljubitelji razdalje so tisti, ki govorijo po telefonu ali Skypu, za ur naenkrat.

2. Preživeli dolge razdalje odnos naredi vaš odnos močnejši

Druga prednost, ki imajo obdobij, ločenih od tistega, ki ga ljubiš, je, da lahko to, da vezi med vama še močnejši. Veliko parov, ki so bili razdeljeni v vsakem trenutku dolžine menijo, da če je njihov odnos preživeti, da lahko preživi karkoli.

load...

3. Ti cenijo čas, da imate skupaj veliko bolj

Biti narazen, pomeni, da ste veliko manj verjetno, da bo vaš partner za nekaj samoumevnega. To pomeni, da ko ste skupaj, vas bo večina vsakem trenutku in uživajte. Dolgo razdalje odnos lahko res, da ljudje cenijo, kar imajo, in ne zapravljajo dragoceni čas, ki pa imajo skupaj.

4. To vas naredi načrt za prihodnost

Dolgo razdalje odnos prav tako pari osredotočiti na prihodnost in bolj učinkovito načrtovanje. V kratkem času, morajo načrtovati svoje kratek čas skupaj, vendar pa bo tudi načrtujejo svojo prihodnost živi skupaj in njihovo dolgoročno cilj, ki živijo skupaj v istem prostoru.

5. Omogoča vam samostojno, v razmerju

Ločiti za dalj časa, si obe strani naučiti postaviti na lastne noge. Vsak ima za sprejemanje odločitev in reševanje težav na svoje, in to jih naredi močnejše, tako pri narazen in ko delajo skupaj kot ekipa.

load...

6. Gradi zaupanje

Biti na dolge razdalje odnos lahko okrepi zaupanje med ljudmi, ne oslabi. Ti bi si mislil, da bi poleg dalj časa vodi do več dvoma, vendar je večina ljudi, ki so doživeli situacijo pravijo, da ni tako. Zdi se, da zato, ker preprosto ni druge izbire, kot da zaupamo drug drugemu, obe strani sprejeti, da je zaupanje bolj resno.

7. Oba dobili več "mi" čas

Še ena prednost odnosu dolge razdalje je, da ste tako precej očitno, dobili veliko več časa zase. To pomeni, da več časa posvetijo svojim hobiji, več časa, da bi sebe in več časa, da se sprostite v samo način, ki ga želite. Ta ekstra "mi" čas daje ljudem več možnosti, da razišče svojo individualnost in ne postanejo obtičali v stagnaciji odnos.

8. Prinaša romantično v ljudi

Ljubezen na dolge razdalje lahko zagotovo izvabil romantični nikomur. Ko so ljudje, ki živijo kilometrov narazen, so bolj nagnjeni k bolj potruditi na rojstne dneve, obletnice in drugih pomembnih priložnostih. Ko še niste videli svojega partnerja za dolgo časa, ki ga komaj šele tekoč, da jim pošljete poceni rojstni dan kartico, so si?

9. To vas naredi cenijo tudi najmanjši stvari

Vse postane toliko bolj smiselno, ko ste narazen in se naučite ceniti vsak eno od teh stvari. Tudi preprost "I love you" SMS sporočilo lahko pomeni toliko več in majhen, presenečenje bo tisti, ki je resnično dragocena.

10. Ti reševanje problemov bolj odkrito

In končno, kar da razmerje dolge razdalje uči ljudi, je treba hitro reševanje težav. Ko ste živi z osebo, je enostaven za krtačo problemov pod preprogo, ali odložiti govorimo o tem, za en dan. Ko je čas kratek, čeprav je še toliko bolj pomembno, da se razpravlja o vprašanjih v odnosu in ga naredi pari veliko bolj iskren in odprt drug z drugim. Ko imaš le kratek telefonski klic, da bi stvari, je prepričan, se lahko osredotoči um.

Kako narediti odnos dela dolge razdalje?

load...