10 možnih razlogov, da ste bili samski za dolgo časa | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 možnih razlogov, da ste bili samski za dolgo časa

10 možnih razlogov, da ste bili samski za dolgo časa

Če ste bili enotni, za dolgo časa, je lahko skušnjava, da opravlja samo-kritiko in analizirati, zakaj ste še vedno samski. Lahko bodisi rastejo res obupan, kupil steklenico vina in vprašati, "kako v svetu, imam še eno samo ??"; ali lahko pivo skodelico kave in odgovoriti na vprašanje, na hladnem, v sestavi in ​​objektiven način.

Odgovor bo še vedno enak, seveda: preprosto ne vem.

Hmm. Zaskrbljujoče.

Ni treba skrbeti, čeprav. Vsi smo bili tam; Vsi smo vprašal isto vprašanje, in smo se vsi soočajo z istim agonije odgovor, ki ni ravno odgovor, ampak je dovolj, da nam je priti skozi noč. Skoraj.

load...

Ampak v redu, kaj je pravi odgovor potem?

No, pravzaprav je 10 možnih odgovorov. Torej, preden pokličete svoje prijatelje ob polnoči, da bi dobila odgovor, si oglejte na naši 10 možnih razlogov ste bili enotni, za dolgo časa.

In če ne, da ste zadovoljni, vas prosimo, da pokličete svoje prijatelje.

Po možnosti ne ob polnoči, čeprav, saj vam bo povedal, da je razlog, zakaj ste še vedno samski.

1. Vi ste razvili negativne miselnosti

Resnica je, da zelo malo od nas dobili skupaj z negativnimi ljudmi. Ok, to je v okviru pravic vsakega posameznika, da se pritožujejo o stvareh, tu in tam, ampak če ste tip osebe, ki stoka o dobesedno vse, boste težko najti in obdržati moškega. Resnica je, da je negativnost off-dajanje; še posebej, če greš na zmenek, fant želi videti nekaj pozitivnosti in navdušenje. Noče slišati, da misliš, da bo svet do konca leta 2020, in če ne želite, da bi.

load...

2. Vi ne Prednostno vaše ljubezensko življenje

Je delo prevladujoč sila v vašem življenju? Morda je telovadnica je tvoj gospodar in vaša družina vedno prednost pred vsem drugim? To je vse lepo in prav, vendar pa na koncu pomeni, da ste daleč zadaj z igro zmenkov. Medtem ko vsi ostali se dogaja na 5 datumov na mesec, ki se gibljejo v skupaj in ženi, ste hitting dating scene enkrat vsakih 6 mesecev in si ne kliče fanta nazaj, ker ste izgubili občutek za čas. Hmm, bolje začeli delati več časa za to dating sceni.

3. Mislite, da si ni vredno

Ti si res vesel, da so vaši prijatelji našli ljubezen svojega življenja. Aww, res zaslužil, da ni res? Zavijete gledati sebe, in menite, da ste nekako pač ne zaslužijo človeka tako velik, kot tiste, ki so jih dobili. Toda, zakaj ne? Seveda si zaslužijo velik fant! Verjemite vase in v svoje veliko kvalitet, in boste presenečeni, kaj se zgodi.

4. Si pogledamo premočno

Če ste si dejavno prizadeva ljubezen kot nekaj Huntress, ne boš šel, da ga najdejo. Ljubezen preprosto ni mogoče izsledila kot manjka mačka; ima, da vas najdejo. To je kliše, ampak je res. Videl sem preveč veliko deklet iti skozi več sto datumov na zmenke, v želji, da bi našli tisto. To je samo praznjenje.

Seveda, ne moreš tudi posedati twiddling palcema čaka ljubezen pojavi skozi okno. Da bi dobili pravo ravnovesje, vam predlagamo, da socialna, greva ven in spoznavanje ljudi. Ampak ne kažejo sami preveč obupana.

In zagotovo ne polije pijačo na vroče fant ", ki ga je pomotoma" prej rekel: ". Moramo biti sorodne duše"

5. Ti skrbi preveč o individualnih lastnosti

Ali ni všeč, kako je vaš dan rad bi govoril o nogometu? Morda je ne smejati dovolj ali ljubi svoje lase preveč? No, je res velik posel? Razlog odnosi - in predvsem poroke - uspe, je zaradi kakovosti odnosa, v nasprotju s kakovostjo njim. Ok, tako on ni dobil nobene pameti, ampak na dolgi rok bi to postalo nekaj, kar smeh, za razliko od rasti motenih na. Bodite pripravljeni tvegati.

6. Ti Pomanjkanje samospoštovanja

Kaj mislimo s tem, da ne bi sebe spoštuje dovolj za vzpostavitev meje. Če je vsak odnos, ki ste jih kdaj imeli končal kot katastrofa, bi bilo zato, ker jih ni bilo dovolj, z njim trdno in ga pustimo, da se "kršijo pravila", ki vas vedno levo čustveno zarezale in izsušena. In zaradi tega, da ste zdaj se težko zgraditi zaupanje dovolj močne, da naj moža nazaj. Za odpravo te težave, vam predlagamo, ustvarjanje meje in imajo standarde. Zapomni si zaslužiš, ki se zdravijo z ljubeznijo in spoštovanjem.

7. Ste dobili za prevzem obveznosti Issues

Ljudje, ki imajo težave obveznosti ponavadi ne vedo, da so vprašanja za prevzem obveznosti, in ko jih pritisnili na njih, so dobili obrambni. Vendar morate sprejeti pogled nazaj na svoje pretekle odnose in ugotovili, kako dolgo so bili. Če bi bili vsi manj kot šest mesecev, je definitivno nekaj narobe. In če je bil eden od njih več kot eno leto, bi morali analizirati odnos in ugotovite, če ste bili vedno išče izhod in je bila navdušena, ko je bilo končno konec.

8. Ti si preveč izbirčen

- Ti je všeč?

- Ne.

- Kaj pa drugega od tam?

- Se šališ ?!

- No, kaj pa tisti tip tam, tisti z brado.

- Daj no, sem jedla tukaj.

Če se to convo zveni znano, je to verjetno zato, ker ste bili z enim od sedemdesetih let. Namesto da išče g pravice, zakaj ne samo odpreti svoj um malo in je pripravljena razmisliti o fantov, ki vam ne ustrezajo neverjetno visoke standarde?

9. Ti si preveč Independent

Ja, neodvisne ženske so super. Imamo jih radi! Na žalost, čeprav, moški jih bojijo. Niso vsi fantje, seveda. Ampak ljudje radi, da se mothered, ki nas ženske, in če ste preveč svobodne ptice, ki se ne more posvetiti vso svojo pozornost na njih, ne bi želeli, da pridejo blizu. Žalostno ampak resnično.

10. Ti si preveč pameten

To je depresiven, vendar v nekaterih primerih je to res. Moški obožujejo, da je prav, in če imaš bolj pogosto kot so, ne boš všeč. Veste, če ste tip dekle, ki jih lahko pokaže pred svojimi prijatelji, ki pojasnjuje, kako si samo navaden narobe, glede na temo, da se bo škodilo njihovi ego, morda nepopravljivo.

load...