10 načinov, kako bi vas partner še bolj ljubil | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 načinov, kako bi vas partner še bolj ljubil

10 načinov, kako bi vas partner še bolj ljubil

Ne moreš prisiliti osebo, ki te ljubim, vendar to ne pomeni, da ne obstajajo stvari, ki jih lahko storite, da bi stvari po malo. Tu ne gre za igranje manipulativne miselne igre z osebo, gre za pomoč nekoga, ki vam je všeč, zavedaš, koliko te ljubim. Če želite, da vaš partner, da te ljubim še bolj, in pokazati, preberite deset nasvetov, ki bodo pomagali odpreti oči, da samo koliko je res te ljubim.

1. Ne poskušajte tako težko

Že samo dejstvo, da berete to lahko znak, da morda ste le preveč trudi. Enostavnost malo nazaj, mu nekaj prostora in ne vodi pričakovali mu povedati, kako zelo te ljubi. Moški ne marajo, da pod pritiskom in njegove ljubezni vam bo rasla veliko hitreje, če je zapustil, da bo to odločitev za sebe.

2. Naj smejejo

Bolj ko se mu smejali, bolj se dogaja, da želijo preživeti nekaj časa z vami. Moški niso nič drugačni od žensk v zvezi s tem, če ste se zabavali z nekom, boste postali bolj in bolj povezano z njimi. Bodite pripravljeni, da bi se norčevali iz sebe preveč. To je veliko lažje ljubiti nekoga, ki se sami, ali življenje ne zavzame preveč resno.

load...

3. Naj videli pravi ste

To je zelo zabavno dajanje na ličila in oblačenje v najboljše obleke za fanta, vendar ne bojte se, da videti naravno, včasih preveč. On bo cenil, ko potruditi, da izgledaš za večer, ki pa je prav tako želi, da bi dobili, da pozna realne vas. Saj ni treba, da mu vtis ves čas; to je oseba, ki se bo naučiti ljubiti več, ne pa tudi make-up in oblikovalec oblačil.

4. Pokaži mu, da ste neodvisni

Kako se ga bo vedel, koliko bi ga pogrešal, če ste vedno tam na svoji Beck in klic? Moral bi vedeti, da imate življenje izven odnosa in bi morali iti ven s prijatelji včasih. Tam je v njem ni škoda sploh vedo, da jih lahko samostojno, bo to dejansko bi ga rad, še toliko bolj.

5. Spoznajte stvari, ki mu je všeč

Čeprav ni nobenega smisla, ki se pretvarjajo, da ste postali nogometni navdušenec čez noč, bi si lahko interes za nekatere od stvari, ki je všeč storiti. Če mu je športni navdušenec, bi lahko sedel in gledal igro z njim, namesto da izginja off v drugo sobo, ali vsaj, ga je osvojil vprašal. On bo zelo cenil, če ste vzeli zanimanje za njegove hobije in zabav.

load...

6. Daj mu komplimente

Če ste v razmerju s fantom, potem že ve, da ti je všeč, vendar je še vedno želite, da bi dobili nekaj dopolnil včasih. Povej mu, da ko misliš, da je storil nekaj, kar dobro, ali naj mu vedeti, da ti je všeč, kako je videti v svojih novih oblačilih. Vsakdo ima rad, da prejmejo pohvale, tako da ne bodo ovirale. Kdo se ne bi zaljubila v nekoga, ki jih polepša in jih naredi dober občutek o sebi?

7. Priti skupaj s svojimi prijatelji in družino

Ne, ne more zagotoviti, da bo obožujejo vse njegove družine, ali pa, da vam bo všeč, vse svoje prijatelje, ki pa jo je treba storiti vaše ravni najbolje, da se skupaj z njimi. Ker je lepo, da njegovi prijatelji in njegove družine, je znak spoštovanja do svojega partnerja in on vas bo ljubezen za izdelavo trud, tudi če ne morete stati nekaj njegovih prijateljev. Najslabša stvar, ki jo lahko naredimo je, da sovražniki tistih v svojem tesnem krogu, saj da bo neprijetno za njega in nerodna za vas.

8. Naj malo skrivnost o sebi

Moški radi malo skrivnosti, zato ne dajejo vse, kar mu vse naenkrat. Naj mu odkrili več o vas, kot čas gre naprej, in potem bo ljubezen presenečenj in bo vedno znova vračali za več informacij.

9. Naj ponosen nate

Ne bojte se, da delite svoje uspehe z njim, ker jih bodo uživali toliko, kot ti. Naj ga vidijo, da lahko zmagaš in on bo tako ponosna nate, bo ljubezen celo več. Večina moških kot žensko, ki ima ambicije, pogon in strast, in bodo želeli deliti z vami in vam pomaga doseči vaše cilje.

10. Bodi tam za njega, ko vas potrebuje

Ena od najtežjih stvari za človeka storiti je prositi za pomoč, zato naj mu vedeti, da so tam, če vas potrebuje, in sledite obljubo z ukrepom, če in ko bo trenutek prihaja. Moški niso tako pol tako težka, saj bi se, da je, da postane njegovo motivacijo in podporo, in vam bo všeč toliko bolj za to.

load...