10 načinov, kako se bo tvoj gospod pravilno razlikoval od drugih | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 načinov, kako se bo tvoj gospod pravilno razlikoval od drugih

10 načinov, kako se bo tvoj gospod pravilno razlikoval od drugih

To ni vedno lahko, da vem, če ste pristali g desno ali samo še en navaden star gospod zguba.

Včasih to sploh ni težko reči, če imaš gospoda pravega namesto g leni, gospodu ponaredek ali g Arogantni. Vsi so videti enako na prvi!

To je predvsem zato, ker lahko fantje videti privlačen na prvi, nam pri pripravi, kar nam pade v ljubezni - pred pokazal svoje prave barve. Pravijo, da je ljubezen slepa, in ko ste na lovu za gospoda pravice, lahko to vsekakor zdi, da način.

load...

Še posebej ko je "gospod Right" začenja svojo 8-urni video igre maraton s fanti, ko so bili precej prepričan, da bi se g Desni vas popelje na romantično Bjekstvo vikend prav glede zdaj.

Da bi vam pomagali, pa si oglejte na 10 načinov, s katerimi bo vaš gospod desno se razlikuje od drugih fantov.

1. Je pritegnila vaše možgane

Vsi si želimo moškega, ki nas naredi mislijo. Kaj ne želimo nekaj pršila, ki naredi svoje odločitve nepremišljeno, kot da mu je preprosto flicking na stikalu za luč.

load...

Če je vaš človek je nekdo, ki lahko govori, da o vsem, od politike do počitnic, umetnost svoji materi, veste, da ste našli gospoda pravega. On bi moral biti nekdo, se počutite udobno govoril, in bi moral biti nekdo, ki testira svoje miselne sposobnosti. Za razliko od njih dolgočasno kot gospod dolgočasen Pants bi naredil.

2. Vedno lahko Trust g desno

Ena izmed trajnih lastnosti, ki jih ima g Desno je poštenost. Si mu lahko zaupate, ne le s svojimi ključi, MacBook Pro in strašnimi fitnes kartice fotografijo, ampak tudi s svojim življenjem.

Sprva ni vedno enostavno zaupati fanta. Seveda, smo vsi malo zaskrbljeni, ko se čutimo zaljubila. Ustavili se bomo sami, za drugo in vprašal, ali je ta tip res nekdo, ki mu lahko zaupamo in so odvisne. Toda, ko veš, globoko v sebi, da lahko zaupate človeku, veste, da ste našli gospoda pravega.

Aww, ni bil lep!

3. On vam naredi boljši človek

Tam je morilec linija v romantični komediji Bolje ne bo nikoli, ko Jack Nicholson pravi Helen Hunt, ki ji ga naredi "želijo biti boljši človek."

Helen pravi, da je najboljši kompliment ji je kdaj prejela, in je celo začne trgati gor. Tudi jaz raztrgam jo samo gledal!

Če človek naredi, ne le želijo biti boljši človek, ampak dejansko uspe, da bi si enega, veš, da imaš vratarja. G desno naj bi ti bolje; če ti on naredi slabše, ste lahko precej darn prepričani, da imaš g dud na vaših rokah.

4. On ceni svoje prijatelje in družino

Vaši prijatelji in družina so zelo verjetno najpomembnejši ljudje v svojem življenju, in za dober razlog. Zato je nujno, da vaš partner spoštuje to in se počuti enako o njih kot ti.

G Desno je fant, ki ljubi svojo družino in prijatelje, kot ti. On se zaveda, kako pomembni so za vas, in trdo dela, da je družaben z njimi. Bil je prijeten okoli njih, dobi skupaj z njimi in si vzame čas za njih.

G grozljivo, na drugi strani pa je človek, ki ima stvari predaleč in uživa poljublja svojo mamo na ustnicah in podobno. EDN.

5. On Kriki Iz strehe About Vaš odnos

Če ste igranje za človeka, ki se ne zdi udobno povedal vsem, da je v razmerju z vami, mora alarmni zvonci verjetno zvonjenje. Če mu ne bo povedal, Facebook, mamo ali svoje prijatelje o vas, je to verjetno zato, ker ga niti ne pričakuje, da bo trajalo dolgo, da je dobil nekaj skriva.

G desno, na drugi strani pa bo tako ponosni na svoj odnos, da bo pripravljen kričati o tem iz strehe. On bo držite roko v javnosti poljubila v restavraciji, in razglasi svojo ljubezen do tebe na Facebooku. In da ne bo dolgo, preden on vas pri tem izpolniti svojo mamo. Pojdi g desno!

6. On je velik fant

Verjetno ste že dne g nerazvitih in g Neodgovorno. Bili so zabavno-ljubeč, ki bi lahko fantje, ki niso imeli skrbi na svetu. Verjetno ti je pokazal dober čas, in ni dvoma, da ste uživali tornado romanca. Toda, ko je šlo za stvari "za odrasle", so šli manjka. V bistvu, še vedno imam mamo, da opravljajo svoje perilo.

G Right to ni všeč. G Desno je velik fant, ki lahko sam obleko, da svojo posteljo, in opere svoje obleke. On je zrela, odgovorna odrasla oseba, ki ima še vedno zabavno, ko je pravi čas.

7. On bori pravilno

Argument je običajno dober pokazatelj moškega poverilnice, da bil lahko g desno. Če je pripravljen poslušati in kompromise, to je lepa stvar.

Če pa gre popolnoma nor, ko trdi, in noče umakniti na svojem mestu, dokler si dal gor, potem ste v bistvu dobil g Crazy v istem prostoru kot vi - in to je čas, da pokažejo gospodu Crazy vratca.

8. On skrbi za vas, ko si bolan

G Desno je človek, ki ne gredo manjka v akciji, ko si bolan. Če se pojavijo grdo mraz, zaradi česar si nos iti rdeče in vaši listi gredo zelene sluzi, bo pravi fant ostal in medicinska sestra vas skozi njo. Šel bo v trgovinah za vas, po opravkih, in poskrbite, da boste dobili nazaj na optimalno zdravje ASAP.

G Napačna bodo izginile. On bo izogniti odgovornosti, in iščejo izgovore. Še huje je ti bom povedal, da "človek up".

9. On bo Priznaj, ko je je narobe

Vsi smo srečali g Arogantni. G Arogantni je fant, ki nikakor ne more biti narobe. To je proti Božji volji ali kaj podobnega. G Arogantni ne bo nikoli priznati, da je narobe, tudi če je oslepljujoče očitno, da je. Ta tip ni g desno in je dejansko zelo težko živeti.

G Pravica bo imel svoje roke, ko si kriv za nekaj. Seveda, lahko pa mu traja nekaj časa (ker ni fant všeč, da se motim), ampak na koncu bo priznal svojo napako in se opraviči.

10. On vas varuje in vam ne posedovati

Nobena ženska ne želi biti v lasti g posesiven, ampak na žalost se včasih zgodi, da bomo danes nekoga, ki misli, da smo njegova last in ne bo niti nam govori, da naš človek prijateljem.

G Desno je fant, ki vam bo lahko sam, vendar bo korak v vsakič, ko potrebujejo zaščito. On bo branil svojo čast ročaja, in on bo zagotoviti, da se zdravite desno, ne le zase, ampak vsi. Vključno s svojega šefa.

load...