10 načinov, kako ugotoviti, ali ste srečni v razmerju | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 načinov, kako ugotoviti, ali ste srečni v razmerju

10 načinov, kako ugotoviti, ali ste srečni v razmerju

Vsi se moramo živeti z dvomi, od časa do časa, ko pa dvomi začeti plazi v o vašem odnosu, so lahko res wrenching. Od tega strahotno zadovoljen s svojim partnerjem, da nenadoma spraševal, ali si želel več od odnosa, lahko dvomi nam potem seveda trenutek in rock našo enkrat stabilen svet.

Morda ste pogledal razmerij prijateljev in videli, kako zabavno oni imajo. Mogoče smo se preselili s svojimi partnerji, dobil hipoteko in pričakujejo otroke. To lahko povzroči, da se odražajo na to, kaj imaš s svojim partnerjem, sprašujete, ali je to vse, kar ste želeli ali pa ste morda mislili, da so se stvari delal drugače. Ali ste res, če si hotel, da je prav zdaj?

Če niste prepričani, ali ste srečni v svojem odnosu zdaj, tukaj so 10 stvari, ki vam lahko pomagajo odločiti.

Če si srečen, ste porabili čas delaš stvari, ki jih imata oba

Ko smo prvič dobili skupaj z nekom, obstaja nekaj kompromisov. Strinjate se, da to, kar hoče narediti, in se strinja, da to, kar želite narediti. Hočeš, da woo in navdušili med seboj in pokazati svojo ljubezen.

load...

Če pa so se stvari prišli do točke, kjer ste preživeli več časa skupaj počne stvari, ki jih tako dobili nekaj iz, je morda čas, da začnete dajanje nogo navzdol. Če se vam zdi, da se delaš stvari, da mu prosim ves čas, vendar se ne sme storiti, kar želite storiti, bi morali oceniti, ali je to, kako stvari so vedno bo, ali je že pripravljen na kompromise znova.

Če si srečen, Ti boj produktivno

Ne par uživa spopadov, vendar se bori neizogibno zgodilo v vsakem odnosu. Ali ste bili skupaj, za en mesec ali petdeset let, argumenti zgodilo.

Če ste zadovoljni, čeprav se bori so produktivni in konča z nekaj kompromisov in opravičilo. Ti trdijo, svoj kotiček in ga posluša, nato pa on trdi svoj kotiček, medtem ko poslušate. To je vse del skupaj raste.

load...

Če pa vaši argumenti končajo z vami metanje ploščo na vaši partnerji glavi, medtem ko je po drugi strani stomps ven na pijačo, je to verjetno varno reči, da morda ne bo povsem srečna zdaj.

Če si srečen, Ti Vsak See Your Own prijatelje 

Nekaj ​​stvari, ki blažijo naše duhove v razmerju, ko ste mi povedali, da ne moremo izgubljati časa s ven najstarejših prijateljev, bodisi zato, ker naš partner pa jim ni všeč ali pa nas hoče vse zase.

Sprva je srčkan. Sčasoma, čeprav, se začne počutiti kontroling in posesiven.

Če ste srečni v razmerju, boste imeli svobodo, da vidite koga, ki ga želijo tako pogosto, kot želite.

Vaš partner bo imel tudi isto svobodo, preveč.

Če si srečen, ste še vedno dobili svojo identiteto

Ko nekateri ljudje dobijo v razmerju, prosijo za nekaj sprememb.

"Ja, mislim, da ste res super super, ampak če bi lahko samo spremeni to zame."

Sprva se boste morda strinjate, da nekaj sprememb. Spremembe, po vsem, je včasih potrebno in samo del življenja. Morda ste bili kajenje preveč ali morda vaš partner ni všeč dejstvo, si prisegel kot mornar. Nič takega.

Če pa se boste počutili, kot da ste popolnoma drugačno osebo, zdaj pa ste bili, ko imaš v tem razmerju, boste morda morali na vprašanje, kaj je šlo narobe.

Če si srečen, potisna seboj narediti bolje

Srečni pari želijo, kaj je najboljše za seboj. To pomeni, da tudi navdih in drug drugega spodbujajo, da sledijo svojim sanjam in živeti življenje, ki jih želijo.

Nesrečni pari so pesimisti, ki se pretvarjajo, da so realisti. So nalijemo hladno vodo na sanje drug drugemu, ker "smo dobili račune za plačilo."

Namesto potiska seboj narediti bolje, pa iščejo izgovore in pravijo, da morate priti nakupovanje, namesto da delaš svoje domače naloge.

Ko smo se med seboj bolje, je to znak, da smo v ljubečega, smiselno in srečno razmerje.

Če ste zadovoljni, vas Veselimo se Poraba časa z njim 

Vprašajte se, ali ste še vedno veselim, da delaš stvari, s svojim partnerjem. Ali ste še vedno uživajo kuhanje z njim, greva ven na večerjo z njim in ob sprehodih?

Ali bi raje naredil vse te stvari sami ali s prijateljem?

Če je prvo, ste zagotovo še vedno srečna. Če pa ste začeli z izgovori, ker si želijo preživeti nekaj časa na drugem mestu, boste morda morali vprašati, kako srečni ste v resnici.

Če ste zadovoljni, vas hvaliti svojega partnerja

Ali vam je všeč da bi se hvalil svojim prijateljem o vašem dosežek fante? Morda boste uživali povedati svoje prijatelje in sodelavci o tem, kako ponosni ste od njega, in kako nadarjen je. Če je tako, ste gotovo zadovoljni z njim.

Če je, na drugi strani pa si ne more zapomniti, ko je bilo zadnjič, ko ste govorili zelo svojega fanta, boste morda morali na vprašanje, če je ta odnos se dogaja. Morali bi biti ponosni na naše partnerje, in moramo želim govoriti o njih. Če se ne počutite kot delaš, da je razlog za skrb.

Če si srečen, "I Love You" še vedno pomeni vse

Samo preproste, a močne besede "Ljubim te" dal nasmeh na vsakdo obrazu, ko smo v srečnem razmerju.

Ampak, če se stvari ne gredo dobro, včasih oklevala, preden pove svojemu partnerju jih ljubiš. Ali ste še vedno jih imam, ali imajo te besede izgubila svoj pomen in vrednost?

Če si srečen, bosta svoj prostor

Vesele partnerji bi morali imeti možnost, da bi vsak drug prostor. V želji, da bi porabili vse zadnjo minuto z nekom, ki je bolj znak nadzora in lastništva kot ljubezen.

Če je vaš partner vam daje prostor za opravljanje svoje hobije in narediti svojo stvar, ustvarja veliko sreče.

Če pa je te duši, ki ga zahtevajo delaš vse z njim, bi bilo razlog ste spraševanja vaš odnos.

Če si srečen, so neumni Napake smelo dogajati

Ko so pari v nesrečnem razmerju, lahko neumni malo napak spremeni v gorečih vrstic.

Če pa stvari so kul, pari govorimo o neumno napako - in potem naprej.

load...