10 načinov skrivnega nakazovanja na svojega partnerja, da je on | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 načinov skrivnega nakazovanja na svojega partnerja, da je on

10 načinov skrivnega nakazovanja na svojega partnerja, da je on

Vsi vemo, da se večina moških ni ravno hiteti prevzemom obveznosti in da smo vsi prebrali, kako poskuša push fanta prehitro bo le, da mu pobegnil, tako da samo tisto, kar so vas storiti, ko veš, da je ena in res želiš stvari premikajo skupaj v naslednjo fazo? Vi zagotovo ne želite, da manipulirati reveža, ali pa, da bo zagotovo prižiganje na neki točki v prihodnosti, vendar se lahko spusti nekaj subtilnih namigov, da bi mu pomagal, da svoj um navzgor. Tukaj je deset načinov, da lahko namig, da mu je, kako se počutite in nežno ga potisnili v razumevanje, da je pravi za vas.

1. Ne silo vprašanja

Preden smo prišli v subtilnih namigov, tukaj je beseda opozorilo o moških; so se sovražijo planila v odločitev, kot je ta. Če prideš brizganje ven s svojo osnovno ljubezni do njega in kako želite živeti z njim za vedno, in on ni pripravljen na to, da ste več kot verjetno, da bi prestrašil življenjskih Daylights iz njega! Pomiri se, bodite potrpežljivi, spusti nekaj namigov, kot tiste spodaj.

2. Več časa za druge pare

Ne družim z posamezniki so, ki so sami uživajo z drugim partnerjem vsak drugi večer, iti ven z drugimi dolgoročno in poročene pare. Začetek pada namige o tem, kako srečni so ti pari se zdi, da bi bila skupaj v stabilnem razmerju in ste bo posejana prvo seme v mislih svojega fanta.

load...

3. Pogovor o prihodnosti

Začeli govoriti na splošno, o prihodnosti in kaj vaše želje in pričakovanja so. Ne bodite preveč specifična še, kot govorimo o tem, kako želite, da se ustalim, imajo otroci, vnuki, in postarala z nekom. Samo govorimo o prihodnosti naj mu vedeti, da razmišljate o tem, kam greš od tu in naj mu vedeti, da vam ga vidite kot del te prihodnosti.

4. Ga uvesti za vašo družino

Če tega še niste storili, se prepričajte, da boste začeli, da se mu sodelujejo s svojo družino. To je več kot obvezna "izpolnjujejo staršev večer. Začnite ga vabi na več družinskih dogodkov preveč, predvsem poroke! Tako, da mu je sodelovalo več z družino, si mu pokazal, da si želijo, da bi bil del vašega celotnega življenja in ne le nekdo, ki ga danes občasno.

5. Povejte mu, kako srečni ste

Morda zveni očitno, ampak lahko bi mu povedal, kako srečni ste, ne da bi preveč v vrhu. Če imate dober čas na dan, potem pa mu povej, in naj mu vedeti, kako srečni ste z odnosom. To ne dajo nobenega nepotrebnega pritiska na njega, vendar si ne more samo po sebi umevno, da ve, da si ti srečen niti.

load...

6. Bodi tam za njega

Ko se je treba pogovarjati, ali pa nekaj off prsih, je tisti, ki je tam za njega in poslušati, kaj ima za povedati. Če želite, da ve, da pomeni več za vas kot samo še en priložnostne fantom bi, potem se boste morali, da mu pokazati, da ima nekdo v sebi, da se lahko zanesemo na in dobili dober nasvet iz.

7. Naj imajo svojega fanta čas

Če želite, da bi dobili resno s fantom, ki jih boš potreboval, da naj mu vedeti, da bo še vedno lahko, da imajo svoj človek čas. Eden od moških največjih strahov pred prevzemom obveznosti ni o tem, da ena ženska človek; gre nimajo časa, da naredi svojo stvar več. Pokaži mu, koliko ga ljubiš, ki jih najemnin ga ven s svojimi prijatelji in niso nezaupljivi o tem, kaj je počel. Potem se je boste zavedali, da je zavzemanje za vas ne pomeni odpovedati vse ostalo, ki je rad storiti.

8. Pojdite dodatno miljo za njega

Men je všeč, da je treba poskrbeti in jih razvajati, tako da mu kuham svoje najljubše jedi, ali pa ga odpelje na zmenek presenečenje za svojo najljubšo restavracijo. Vprašaj svojo mamo, kaj je bil njegov najljubši obrok, ko je bil doma in kuhamo, da se za njim. Bolj doma čuti s teboj, bolj se dogaja, da se zavedaš, kako posebni ste in koliko vas skrbi zanj.

9. Ga spodbujati in mu kompliment

Spodbujajte ga, da bo po svojih najboljših močeh in ga pohvalite na svoje dosežke. Prikaz mu, da ste ponosni na njega in da boste podprli njega mu bo povedal, da ima partnerja, ki lahko pomaga mu, da bi, če hoče biti.

10. Povej mu, da ga ljubim

Za veliko ljudi, ugotovitev, da so v razmerju, ki postaja resna strašljivo, ker se bojijo, da boli in da je, zakaj so se izogibali tako zavezala, ko so potisnjeni pretežko. Povej mu, koliko ga ljubiš in mu pokazati, da si je lahko zaupate s srcem. Resnica je, da je verjetno že ve, kje je ta odnos se dogaja, je samo potrebuje več časa, kot ste, da se privadite na idejo, kot vi.

load...