10 načinov vedeti, če ste pripravljeni na resen odnos | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 načinov vedeti, če ste pripravljeni na resen odnos

10 načinov vedeti, če ste pripravljeni na resen odnos

Pogosto se sprašujem, kdo bi našo popolnega partnerja in se vprašamo: "? Ali je ta tip pravi zame" Ampak to redko prečka naš um vprašati, če smo pripravljeni za resno zvezo ni. Torej, preden se potopite Opravila v odnos, tukaj je nekaj vprašanj vprašati sebe, preden ste se zavežejo, da vse preveč resno:

1. Ali ste sposobni sprejeti nekoga, kdo so?

Ena izmed slabših stvari, ki jih lahko naredimo je, da vstopijo v razmerje s pogledom "To je v redu, lahko sem ga spremeniti". Kljub temu, da v zdravem odnosu, vam bo izvabil najboljše v drug drugega, boste morali tudi spoštovati individualnost osebe in biti pripravljeni, da samo pustiti nekatere stvari gredo.

2. Ali odnos res prilegajo v svoje življenjske načrte?

V vročici trenutka, bi bilo enostavno, da misliš, da si bo dal te načrte za backpacking potovanje v Avstralijo na eni strani, ampak morda žal, da kasneje. Bodite prepričani, da so storili vse, kar ste sanjali delaš ali da jih bodo mogli storiti v razmerju, ali pa lahko povzroči nekaj zelo škodljivo zamere.

load...

3. Ali ste še vedno razmišljate o dolžnosti?

Če niste bili mogli v celoti izpustil dolžnosti ni, potem niste pripravljeni za resno zvezo. V bistvu, boste morda vstopajo v to eden za vse napačnih razlogov. To je res nepravično, da bi dobili res misli resno z eno osebo, medtem ko so na skrivaj zatočišča čustva do drugega.

4. Ali ste pripravljeni izpustiti iz samega življenja?

Morda se samo uživajo brezplačno in eno življenje, toliko, da še niste pripravljeni dati, da je gor. Odnos ne pomeni, da ste se ustavili na zabavo, vendar nekatere stvari bo zagotovo morali spremeniti.

5. Ali ste pripravljeni tvegati?

Zaljubljenost je čudovit občutek, vendar se stvari ne vedno izšlo. Če nam je všeč ali ne, ko se začne resno razmerje, jemljete tveganje. Ljudje se spreminjajo, se okoliščine spremenijo in vaša čustva lahko spremenijo. Ni garancije, in če to ne deluje, lahko boli, zato poskrbite, da ste pripravljeni sprejeti to tveganje.

load...

6. Ali ste pripravljeni na kompromise?

Resen odnos pomeni mešanje dveh ločenih življenj v eno in to bo pomenilo kar nekaj kompromisov. Moral bi, seveda, še vedno vodi svoje lastne interese in ostanite v stiku s prijatelji, vendar boste morali razmisliti nekoga drugega zdaj preveč. To bi lahko vključevalo kaj restavracije jeste v, če greš na počitnice in mešanje s svojimi prijatelji in družino, ki vam ni všeč. Ali ste pripravljeni za to?

7. Ali se bojiš, da so na svoje?

Tako kot nekateri ljudje morda ne bodo pripravljeni, da spustiš enotnega življenja, drugi ne morejo nositi misel biti sam. To ni dober razlog, da se resno z nekom, in to je zelo sebičen eno. Bodite prepričani, da v mislih, da tega ne počnejo samo zato, da bi z nekom, kdorkoli, samo zato, ker si ne želijo biti sami.

8. Ali imate nerealna pričakovanja?

Realnost odnosa ni isto kot v pravljici, zato poskrbite, da ne boste pričakovali preveč. Sliši se res negativno stvar za povedati, ko pa imaš mimo začetnega navdušenja, stvari umiriti in celo postal nekoliko dolgočasnega, na trenutke, zato poskrbite, da ste pripravljeni sprejeti.

9. Ali ste srečni zdaj?

Ne zavezati na drugo osebo samo zato, ker ste nesrečni zdaj. Najboljši čas za vstop v zvezo je, ko ste srečni in ste udobno v svoji koži. Iskanje partnerja lahko tudi dvignete razpoloženje, vendar ne stori samo za ta namen.

10. Ali je to res ljubezen?

To se je izkazalo, da je precej negativen mesto in tisti, ki bi lahko dal nikomur izven razmerja za življenje! Resnica je, da samo boste zares vedeti, če ste pripravljeni za resno zvezo in če ste to počeli iz pravih razlogov. Konec koncev, če res ljubiš nekoga, ne boste poslušali, da nam vseeno!

load...