10 načinov za obnovitev romance | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 načinov za obnovitev romance

10 načinov za obnovitev romance

Kot vas katerikoli par tudi povedati, odnosi imajo svoje vzpone, vendar imajo tudi svoje padce. Če vi in ​​vaš partner sta, da ostanejo skupaj na dolgi rok, boste tako morali biti pripravljeni, da se neobdelan z gladko.

Odnos ni kot škatla čokoladnih bonbonov, kjer je vsak trenutek čaroben. Namesto, da vam dajo orodja in zgraditi The Box sami. In če boste to storili, boste dobili, da uživajo vse koristi.

Zdrav odnos temelji na timskem delu, kar pomeni, da obe treba vleče v isto smer. Toda po nekaj mesecih ali celo let, da skupaj, se včasih zgodi, da je eden od nas ali pa celo oboje ne vleče z enako zavzetostjo. Stvari začnejo iti malo stanovanje, razburjenje umiri in romance fizzes ven.

load...

Odnos postane rutina, in naše potrebe so pozabljene. Namesto presenečenje cvetja po delu, smo pozdravili z jedrnato pripomb, ker sva oba imela slabe dni.

Ko se to zgodi, je najbolje storiti je, da se zavedaš, kaj se dogaja. In ko ste priznali, da je vaš odnos ostala na enaki ravni in se ne zdi, da se tarifne kjerkoli, boste morali najti način injiciranjem z novim življenjem.

Tukaj je 10 načinov, da bi zopet oživili romance.

Se spomniš, kaj je to ljubezen o njih

Kaj je bilo, da ste se zaljubila v svojega partnerja?

Včasih je to pozabili, ko je romantika v našem odnosu nadomesti z argumenti in slabe razpoloženja. Vse, kar smo lahko videli, so naši partnerji slabe kvalitete, pa smo pozabili, kaj je bilo, da nas je v njihovi urok na prvem mestu.

load...

Spomni se, kaj je bilo, ki je povzročil, da se zaljubila v svojega partnerja na prvem mestu in nasmeh. Preživite kdaj razmišljal o svojih najbolj ljubezniv lastnosti.

Povej People O, kako velik je vaš partner

Pomislite na to, kdaj ste prvič začela hoditi svojega partnerja. Bilo je zanimivo - je bil zanimiv.

Vse je bilo tako razburljivo, da vam bodo povedali svoje prijatelje in družino, vse o njem.

"Sinoči sem imela tako veliko časa. Ne morem vam povedati, kako super je. "

Ali se še vedno govori, da ljudi okoli sebe z enako vnemo? Če ne, zakaj ne? Kaj se je spremenilo?

Verjetno nič. Torej začeti brizganje o njem, da ljudje po vsem še enkrat!

Presenetite ga

Kdaj je bilo zadnjič, ko ste ga presenečenje dobil? Če je že nekaj časa, je zdaj pravi čas, da bi ga ujeli ven z nečem, kar ni pričakoval.

Presenečenja razpad naše vsakdanje dnevne rutine, in oni so odličen način za ohranjanje romance dogaja v razmerju. Ni nujno, da je drago presenečenje, vendar pa mora biti smiselna.

Izrazite svoje Hvaležnost

Ali si res hvaležen, da je v vašem življenju? Potem mu povej. Dajte mu vedeti, koliko mu pomeni za vas.

Lahko mu povem osebno, ali pa bi mu napisali ljubezensko pismo.

Če ste res ustvarjalni, lahko celo video.

Dress narediti vtis

Prideš domov z dela v petek zvečer, vrgel na svoje hlače in in prašiča v pred televizorjem. Vaš partner počne isto. Nobeden od vas izgleda dobro, vendar ne skrbi. Preveč ste utrujeni obleko gor, in mu ni mar, kaj si izgledal nekako. Heck, je videl greš tri dni brez prhanje!

Ali je prav, da se to udobno v razmerju? Da in ne.

Da, ker bi morali imeti možnost, da se počutijo udobno okoli vašega partnerja.

In ne zato, ker ko ste prenehali, da se potrudite, romantika v razmerju umre. Ti si samo "preveč utrujen", da je romantičen.

Naj bodo vaši večeri posebna ga dressing posebnega. Ne stagnacije. Nositi oblačila, ki bi jih nosijo samo zanj.

Hug Him

Ne obrni hrbta njim v postelji, ker je res treba naspati nocoj. Face mu in ga objela.

Objemala sporoča svoje občutke na drugo osebo, in ustvarja čustveno navezanost, ki jih res potrebujejo, ko je bil naš odnos manjkalo v romantiko.

Flirt!

Če se spogledovala s svojim partnerjem, ko ste prvič začeli mu igranje, vendar ne spogledujejo z njim več, zakaj pa ne? Ali je to zato, ker ga poznaš tako dobro, da bi bilo nekako čudno spogledovati? Je to zato, ker bi bilo čudno spogledovati pravico po enourni razpravi o račune?

Samo zato, ker ste dve razpravljali vse, od otrok do vodnih računov, to ne pomeni, da ne morete flirt več.

Spogledovanje je najlažji in najbolj zabaven način za romantiko nazaj v vaš odnos. Imajo večer off od razpravljali svoje davčne napovedi in samo draži za vraga iz med seboj.

Naučiti novih stvari o vašem partnerju

Vi ste šli ven s svojim partnerjem za nekaj časa do sedaj, tako da si verjetno misliš, da ga zelo dobro poznate, kajne?

Ampak je pa res sploh nič, da se učijo o njem? Dvomim.

Tudi če ste bili z nekom, za let, je še vedno nove stvari, da se učijo o njih. Mi smo vsa darila, in vsak dan pa bi morali imeti novega za razvitje.

Pozabite na vse te Koještarija, ki jih že poznate svojega partnerja znotraj navzven, in od njih zahteva nova vprašanja, ki se jim, da pokažejo stvari, ki jih ne poznate. Bodite kot ste bili na prvem zmenku in najti nove stvari. To je zanimivo.

Bodite Sprehodi Skupaj

Ob večerni sprehod z našim partnerjem, je neverjetno romantična stvar, ampak koliko od nas to dejansko počnejo?

Domnevam, da je večina parov se vrne domov po službi in ali zadeti telovadba, gledajo televizijo ali igrajo na svojih napravah.

Hoja je dobra oblika telesne vadbe, in tudi vas in vaše človek vez omogoča. Sprehodite se, ko je sonce nastavitev, držijo za roke, nasmeh, da drug drugemu smeh. Vdihnite v tem svežem zraku skupaj. To je poživljajoče.

Ponovno živo Nekatere stare spomine

Ja, vsi smo želeli ustvariti nove spomine s partnerjem. Vendar pa tudi ni nič narobe, če gledam nazaj, nežno na starih.

Če se vam zdi, kot da je romanca zapustil svoj odnos pred kratkim, podoživljajo lepe spomine, je odličen način, da bi zopet oživili svojo ljubezen drug za drugega.

load...