10 najboljših nasvetov za ambiciozne pisatelje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 najboljših nasvetov za ambiciozne pisatelje

10 najboljših nasvetov za ambiciozne pisatelje

Torej hočeš postati svobodni pisatelj?

Obstaja veliko dobrih razlogov, da postanejo svobodni pisatelj. Samostojni pisatelji na delo zase določijo svoje ure in čas počitnic (in pogosto njihove pristojbine); delajo za, ki se odločijo za delo, in lahko delajo kjerkoli želijo - v udobju lastnega doma za čoln viseče off karibsko pristanišče.

Izraz "samostojni" je pravzaprav srednjeveška, in je bil prvič uporabljen za opis svobodni (v bistvu vitez), ki so ga izbrali, ki so želeli, da boj v bitki. V bistvu so bili plačanci, ki so imeli nobenih pripadnost za vsakogar, in so bili prosti, da pridejo in gredo, kot so želeli. Pogosto so prešli strani, in uživajo popolno svobodo.

load...

V novejšem času, ne razmišljamo o samostojni kot plačanci več (nimate, da ne vitez kostum, ne skrbi), vendar pa še vedno uživajo enako količino svobode izbire, ki delajo za.

Delam kot svobodni pisatelj, zato vem, koliko dobrega življenja samostojnih pisateljev imajo. Jaz sem sposoben uravnotežiti svoje delo in osebno življenje veliko bolje, kot če bi bil zaljubljen v 9 - 5 delovnih mest, in lahko v bistvu bi toliko denarja, ali tako malo, kot hočem vsak teden.

Kaj Vem tudi, da uspeh kot svobodni pisatelj potrebno veliko napora, znanja in strasti. To ne pride zlahka. Če želite, da bi se v konkurenčnem freelancing svetu, tukaj je 10 nasvetov:

load...

Ne odlašajo

Medtem ko odlašanje, vaši konkurenti dirke naprej.

Medtem ko ste zapustili z absolutno kup dela ob koncu tedna, saj si je večino to dajanje stvari off, so vaši konkurenti naslovom off na vikend Bjekstvo ker so členjeni dol in dobili stvari narediti.

Vem, da je lahko zelo enostavno odlašajo, ko nimate šef diha za vrat v pisarni. Z nihče ne skrbi za vas, to je skušnjava, da bi nad glavo na YouTube in si ogledate nekaj video posnetke, namesto razpok na z delom.

Toda, če želite uspeti, si absolutno ne more dati v odlašanje.

To je kot horror pisatelj Stephen King je nekoč dejal: ". Najstrašnejša trenutek je vedno tik preden začnete"

Res je. In ko ste naredili, da začnete, ne boste videti nazaj. Zaupaj mi.

Razviti spletno stran

Vaši tekmeci vsi imajo spletne strani, prek katerih oni gradnji močne prisotnosti na spletu in dobili več dela. Morate, da storijo enako.

Ne Get Obrambno Če je vaše delo kritiziral

Ko sem prvič začel kot svobodni pisatelj pred petimi leti, sem prišel iz zelo strokovno izobrazbo. Sem Diplomiral v angleški književnosti na univerzi, in kot tak moj jezik je zelo cvetličnih in poetično.

To je varno reči, da ni šel dol preveč dobro s strankami, ki so želeli mene, da uporabljajo jezik, ki je preprost in kazniva. Medtem ko sem se sprašuje bralce, da "Uživati ​​v burno življenje" moje stranke samo želel, da bi dobili naravnost do točke, s preprostim "pokliče to številko, za boljše življenje" linijo.

Bom iskren - to sem dolgo časa, da se prilagodi in spremeni svoj jezik, ki ustrezajo različne ciljne skupine. Sprva sem reagiral slabo, ko me stranke kritizirali. Ampak zdaj vem, da so bile samo me spodbuja, da razširi svoj znanja in spretnosti in bolje.

Bodite na krovu vse kritike in prilagoditi. Nisi še najboljši pisatelj na svetu, vendar če ste poslušali, kaj stranke so ti, boste sčasoma postal zvezda.

Preberite hlastno 

Prebral sem veliko, ker me boljši pisatelj. Se podate na različnih stilov je odličen način za izboljšanje svoj stil. Si želite izvedeti več informacij o tonu, preveč, pa tudi, kako naj se občinstvo.

Tako kot nogometaši gledajo posnetke najboljših nogometašev izboljšati svojo igro, si preberite, kaj je najboljše pisatelji delajo za izboljšanje tvoje.

Ustvariti močno spremno pismo

Ja, tudi samostojni pisatelji imeti kritje črk. Še vedno je treba uporabiti za delo, navsezadnje.

V bistvu, vaše spremno pismo postane še bolj pomembno, sedaj, ko ste svobodni pisatelj. Konec koncev, to je del pisanja in stranke pričakujejo, da je nad povprečjem. Če tvoj je slabše kot s spremnim pismom, ki so jih nekoč prebral z nenavadno poetičnega vodovodar, ste v težavah.

Torej posvetiti veliko količino časa za pisanje tvoje.

So nekateri Verjamam

Biti Freelancer je lahko strašljivo na prvi, ker ste ni dobil varnostno mrežo, ki jo imajo vaši prijatelji v rednih delovnih mest. Nimate pogodbe, in kot tak nikoli ne moremo biti prepričani, koliko denarja boste, da se kar od enega meseca v mesec. Morda bo X znesek tega meseca in Y znesek naslednji.

Torej, ja, to je malce strašljivo. Toda pomislite, da takole - veliko drugih avtorjev, ki jih boste prav tako dobro, kot so kar dobro živijo od biti svobodni pisatelj. Torej, zakaj ne?

Verjeti vase je prvi korak k temu, da to delo. Sliši se zelo poenostavljeno, vendar če verjamete vase dovolj, boš res to naredil. Vem, da to iz izkušenj, tako kot kup drugih uspešnih samostojni.

Pisati, pisati, pisati

Kaj počneš v tem trenutku?

Branje je to? Oh. V redu.

Toda, ko ste končali, dobili pisno.

In ne pisati. To je edini način, da Brusimo svoje obrti. Pisanje ne sme biti samo strast - to mora biti obsedenost.

Razviti smisel za pisanje Fast

Jaz sem nekako pisatelj, ki lahko knock out 2.000 besed na uro, če je kratek prav. Ne pravim, da pokažejo, da sem rekel, da ti pokažem, da je mogoče pisati hitreje kot počnete sedaj.

Hitro pisatelji bi več denarja, kot počasnih pisateljev. Matematika je enostavna - več si lahko naredite v eni uri, več lahko storite v enem dnevu. Torej, več denarja boste na koncu z.

Najboljši način, da se naučijo pisati hitreje, je v praksi tipkanje ves čas. Vendar pa je treba tudi razmisliti, da bi spremenili svojo prehrano, tako da imate več energije, zavržemo vse motnje, povečanje vaše razpoloženje, tako da ste vedno v območju, kot tudi delo od nekje veste, da se lahko osredotoči na.

Zastavi si cilje

Ko sem prvič začel kot svobodni pisatelj, res nisem imel nobene jasne cilje. Res nisem imela pojma, kaj sem počel. Sem nekako naletel na to nekaj let nazaj.

Toda po nekaj mesecih kar spodoben znesek denarja, sem videla možnost, da dejansko živi od tega. In vedel sem, da če bi bilo, da imajo vse vrste dolgoročni uspeh, bi moral začeti postavljanju ciljev.

Zato sem začel zastavljene cilje. V naslednjih nekaj mesecih sem se odločil, da bom podvojila svojo delovno obremenitev. Nato sem spet podvojil svojo delovno obremenitev, ko je tistih nekaj mesecev končala.

Vedno sem bil testiranje vode, da vidite, koliko dela sem zmogel, in se je izkazalo, da sem lahko ročaj veliko. Ker jih delajo toliko več, kot sem bil na začetku, sem se naučil svojo obrt, tako da sem pisal na dvojno hitrostjo. Vse je postala druga narava z mano.

Bodite Tečaji

Eden od razlogov, da boste slišali o svobodni pisatelji tako veliko denarja, da je njihovo znanje zelo specialist. Toda prav je svobodni pisatelj običajno že porabili veliko denarja za knjige in tečaje, porabljen za njihovo sedanjo raven usposobljenosti. Njihovo znanje ponavadi ni prišel zastonj.

Kot taka, je naročnik plačal za vse to znanje. Da bi dobili te vrste strokovnega znanja, preveč, ki jih je treba upoštevati pri nekaterih kopijo pisanja tečajev. Lahko bi tudi kupil nekaj knjig na to temo, preveč.

load...