10 najpogostejših problemov v razmerju in kako jih odpraviti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 najpogostejših problemov v razmerju in kako jih odpraviti

10 najpogostejših problemov v razmerju in kako jih odpraviti

To je samo zelo srečni pari, ki niso nikoli nobenih problemov sploh v njunem odnosu, večina ljudi pride do vsaj nekaj trkanja na poti. Trik je, čeprav, da priznajo te težave, ko se pojavijo, in narediti nekaj o njih. Tu so deset najpogostejših težav v odnosih in nekaj idej o tem, kako ravnati z njimi:

1. Pomanjkanje komunikacije

Veliko težav, ki se lahko pojavijo v razmerju, pa začnejo s pomanjkanjem komunikacije. Ne domnevamo, da veste vse, kar je vedeti o vašem partnerju, ker ljudje se spreminjajo skozi čas. Zastavite vprašanja in si vzemite čas za poslušanje odgovorov, da je edini način, da boste lahko resnično razumeli drug drugega in obdržati odnos blizu.

2. Težave Denar

Vprašanja Denar so eden od največjih vzrokov za razvezo zakonske zveze, ki obstaja. Vedno bodite iskreni drug z drugim, ko gre za denar, in nikoli ne poskusite skriti težave. Vedno je dobro, da vsak partner ima majhno stopnjo finančne neodvisnosti, vendar se nikoli ne skriva nobene večje prihodke ali odhodke.

load...

3. Pomanjkanje zaupanja

Zaupanje je pomemben vidik ljubeč odnos, zaupanje svojo sodbo, kot tudi njihovo zaupanje, da bodo zvesti. Pomanjkanje zaupanja je negotovost pogosto posledica, ne pa vseh materialnih razlogov in da se lahko naučiš le. Izzovite svoje nezaupanje in se vprašajte, kaj, če sploh, dokaz pa je, da jih ni mogoče zaupati. Če zaupanja je bila res zlorabljena, čeprav, da je lahko zelo težko obnoviti.

4. Ljubosumje

Postati ljubosumen na uspeh partnerja ali pozornosti, ki so dobili lahko zelo škodljiv za odnos. Za boj proti ljubosumje, morate biti sposobni imeti vero v odnosu, vero v svojega partnerja in se naučiti deliti uspehov drug drugega. Konec koncev, vsak od vas je le polovica partnerstva.

5. Pomanjkanje pogona v spalnici

Ko se prvič spoznala, morda ne boste mogli obdržati svoje roke drug drugemu, ampak da le redko traja. Ne skrbite, če se to zgodi, je to povsem normalno in enostavno določiti. Ne pustite, spalnica postane dolgočasno, biti drzni in poskus, da se stvari sveže. Prav tako ne pozabite, naš stari prijatelj, komunikacije; govoriti o tem!

load...

6. Ne delitev gospodinjskih opravilih

Nekateri ljudje še vedno vidijo gospodinjska opravila kot naloga ženske, ampak ker je večina ženske delajo danes je to absurdno odnos imeti. Rešitev? Get off svoje ritke fantje in sprejeti svoj delež delovnih mest po vsem domu!

7. Občutek ujet

Včasih lahko samo čutijo ujete v razmerju, ki ne dopuščajo, da se izrazijo in biti z vami. Pomembno je, da ohrani svojo individualnost, zato poskrbite, da boste tako imeli prostor, da naredi svojo tvoja stvar občasno. Ne bojte se, da imajo svoj krog prijateljev in iti ven ločeno včasih. Če ne, lahko odnos začeti, da se boste počutili zadušena.

8. Dolgčas

V dolgoročen odnos, je težko postati samozadovoljni in se naselijo v rutino, ki postane dolgočasno in dolgočasno. Rešitev za to je preprost, ven in uživajte in se potrudijo, da poskusiti nove stvari skupaj.

9. Oddajanje sami iti

Kot pravijo, poznavanje pasme prezir, vendar ne pustite, da se to zgodi v odnosu. To je ena predvsem za fante, ampak dekleta more biti kriv za to preveč. Breaking veter v postelji in ne skrbi za svoj videz, sta le dva znaka, ki ste jo dobili tako udobno v razmerju, ki menite, da kaj gre. Ljudje še vedno želijo nekaj spoštovanja, čeprav, tako da ne pozabite, da si prizadeva za seboj, kaže, da vam ni vseeno.

10. Viseče narazen

Čas je vedno na premijo v teh dneh, vendar je vaš odnos je pomembna tudi. Naredite čas, da skupaj preživijo tako, da se loči ali gre ven na večerjo. Če niste previdni, se lahko znajdete porabi skoraj nobenega časa skupaj in lahko počasi, a zanesljivo, viseče narazen.

load...