10 največjih napak v razmerju, da večina fantov ne more prenehati narediti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 največjih napak v razmerju, da večina fantov ne more prenehati narediti

10 največjih napak v razmerju, da večina fantov ne more prenehati narediti

Dekle se ne bo znižala vse svoje moške prijatelje in znance, samo zato, ker ona vas igranje. To je povsem mogoče, da pripadniki nasprotnega spola, da bi le dobra prijatelja. Ljubosumje in več posesivnosti lahko celo ubije najboljših odnosih! Zapomni si to.

4. Neodločnost in pomanjkanje pobude

Vsaka sodobna punca ima pravico povedati, kar hoče, včasih pa samo želim si, da bi odločitev. Človek mora biti sposoben prevzeti vodilno vlogo in ne vedno samo reči "karkoli hočeš, moja ljubezen".

load...

5. Ji Ob samoumevno

Ja, te ljubi. Ona morda celo častijo tal, da hodiš na! Ampak ona še vedno želi, da vedo, da je ona cenijo. Ne jemljite razmerja za samoumevne, potruditi ali pa boste morda našli njen hoje.

6. Ji Zdravljenje, kot enega od fantov

Ko se soočajo z dilemo gre ven s prijatelji ali pa greva ven s svojo punco, nam zaupajo, pri čemer svojo punco s seboj na vaš fant večer ni najboljša rešitev. Dekleta, kot so posebne noči ven, samo za vaju... In nekaj sladkega romantiko... Oni ne želijo deliti z vsemi vašimi glasnih prijatelji na športnem baru.

load...

7. Kako preveč udobno

Samo zato, ker ste udobno v razmerju ne pomeni, da se lahko vrnete na vseh starih slabih navad, ki ste jih imeli, ko ste živeli sami. Veš, kaj govorimo o: riganje, za praskanja in lomljenju vetra na način, da bi bilo vredno olimpijsko zlato medaljo!

8. Jo Zdravljenje kot uslužbenec

Ona je tvoja punca, ne na živo v služkinja. Ona ni samo tam, da opravljate svoje kuhanje, pranje in likanje, tako da ji malo spoštovanja. Če želite to vrsto storitev, v živo z mamo še enkrat, čeprav je malo verjetno, da bi ji to naredil več za vas bodisi!

9. Ne bi v svojem kotu

Če ste v dvomih, nazaj svojo punco. Ti naj bi se v ekipo, tako da, če je argument z nekom, potem je tvoja punca, da bi morali nazaj gor. To je velika napaka, da se s strani nekoga drugega.

10. Izdelava njene besede, da gredo v eno uho in iz drugih

Ne posluša in pravilno poslušanje, je zelo pogosta in usodna napaka, da večina fantov narediti. Tvoja punca ima pravico do mnenja in ona zasluži, da bi poslušal, še posebej, ker lahko dekleta pogosto videti stvari, ki jih moški ne morejo.

Kaj drugi odnos napake večina moških ne bo na vašem mnenju?

Ostanite srečni!

load...