10 napačnih in nezdravih razlogov, zakaj pari ostanejo skupaj | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 napačnih in nezdravih razlogov, zakaj pari ostanejo skupaj

10 napačnih in nezdravih razlogov, zakaj pari ostanejo skupaj

Za večino ljudi, ko je konec, je konec. Ampak, včasih ne želimo priznati in soočiti z dejstvom, da je čas za korak naprej, zato smo ugotovili razloge za ohranitev nezdravo razmerje živ. Včasih je iz sebičnih razlogov, včasih je to le pomanjkanje poguma, ampak ne glede na motiv, da je redko kateri koli razlog, da ostanejo v slabem odnosu je dober razlog. Če ste visi tam v slabem odnosu, potem preberite ta napačnih razlogov, ki vas bo morda to počne:

1. To ni slabo ves čas

Če berete to, potem je velika verjetnost, da so slabi časi odtehta dobro. Tam so verjetno bili dobri časi in celo neverjetno tisti, če pa je slabo odtehta dobro, potem je morda čas, da spakirate.

2. Ti se bojijo, kaj bo storil

Ali se bojiš, da bi ga lahko poškodoval ali strah, da bi lahko sam poškodoval, da ni zdrav odnos, da je v. Konec koncev, dlje ko ga pustite, slabše bo dobil. Če ste strah za lastno varnost, nato pa se namerava preseliti takoj in mu dajejo novice na javnem mestu. Če je strah, da bi lahko sam poškodoval, nato pa povedal, eden od njegovih prijateljev ali družinskega člana, preden bo vaš korak, morda lahko bi mu pomagal.

load...

3. Lahko se počutijo udobno v odnosu, vendar niste zadovoljni

Biti udobno je daleč od tega, da z veseljem. Samo zato, ker imaš rutino in življenje je enostavno z njim, to ne pomeni, moraš ostati z njim, če globoko v sebi si, nesrečen. Življenje, kot pravijo, je prekratka in lahko tudi vam žal ne odločitvi, da ga konča. V letih, ki prihajajo, boste morda ugotovili, da ste še vedno udobno, vendar še vedno ni zadovoljen.

4. Ti ostajajo skupaj zaradi otrok

Z razvezo zakonske zveze in ločitve, tako pogosti v teh dneh, se večina otrok ne fazed s split. Ti ne bo všeč, da začnete z, vendar otroci odraščajo veliko srečnejši z mamo in očetom ločena, kot pa z mamo in očetom ves čas trdil.

5. Nihče drug bo hotel me

Nizka samozavest je eden od najpogostejših vzrokov za ljudi, ki bivajo skupaj, ko ne bi smeli. Lahko se pogosto počutijo, še posebej, če ste bili v razmerju za dolgo časa, da se nihče drug ne zdi si privlačen ali da ste izgubili sposobnost, da gredo ponovno igranje. Morda bi bilo čudno, spet spoznavam nove ljudi, vendar boste presenečeni, kako hitro boste dobili nazaj v zamahu zmenkov znova in uživaj.

load...

6. Ne želite, da poškoduje vaš partner

Lahko resnično skrbi za osebo, vendar ne želijo živeti z njimi. To je lahko težavno situacijo, ampak moraš misliti svojo srečo preveč. Prav tako ni pošteno do njega, če živiš v laži. On bo verjetno hvaležni, na dolgi rok, da si je odločitev, da konča razmerje.

7. Ti se bojijo, da so na svoje

Neracionalen strah biti sam, je še en razlog, ki ga ljudje, ki ostanejo v nesrečnih razmerjih pogosto navaja. Namesto razmišljanja o vseh negativov biti enotni, poskusite razmišljati o vseh fantastičnih stvari, ki jih bodo sposobni narediti kot eno žensko. To je vaša priložnost, da stori vse tiste stvari, ki ste jih na skrivaj je, ki želijo, da bi lahko naredil in zdaj boste živijo z nekom, ki se vedno strinja s tabo - ti!

8. Vsi ostali mu všeč

Samo zato, ker ga je vaša družina obožujejo in vaši prijatelji mislim, da je kup, ne pomeni, da vedo, kaj je živeti s. To je ena stvar, ki jo morate storiti za sebe in ne bi odločitev, ki temelji na tisto, kar drugi mislijo.

9. Finance

Če je denar vse, kar vas vodenje v razmerju, potem veste, da to ni prav in odnos ni pravi eden. Če uporabljate nekoga za svoj denar, potem pa, da je nepravična in jih je treba najti načine za podporo sami. Ven in najti svojo neodvisnost in se boste počutili veliko srečnejši na dolgi rok.

10. Da bo sprememba

Če je vedel, da je bil kar si nesrečen in je skrbel za vas, potem bi mu spremenili svoje poti do sedaj. Leopard ne more spremeniti svoje spote in človek ne more spremeniti svoje načine, tako da je zelo malo verjetno, da boste spremenili svojega moškega na bolje.

Ali veste, nekaj drugih napačnih in nezdravih razloge, zakaj se pari ostanejo skupaj?

Vas prosimo, da delite svoje misli v komentar oddelku spodaj.

load...