10 napak, da bi se izognili med razpadom, ko prvič dobiš damping | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 napak, da bi se izognili med razpadom, ko prvič dobiš damping

10 napak, da bi se izognili med razpadom, ko prvič dobiš damping

Ko prvič odvrže je boleča izkušnja, vendar je tudi nekaj testa. Ste v bistvu izpodbija, da vidim, kako boste reagirali. Bi prosil za njih, da ste vzeli nazaj? Boš pretvarjati, da te ne moti, preden gorging na govejega sunkovit med gledanjem Netflix? Ali boste šli potujejo v Južni Ameriki "najti sebe", preden bo izgubila v džungli?

Zavrnjenih prvič lahko čustveno brazgotinjenje, in iz tega razloga, da je oh tako enostavno, da bi serijo napak. Počutiš se prevarane, zdrobljen in ne dovolj dober, in posledično vaša čustva gredo skozi streho. Ampak, da se prepričajte, da ne bi iste napake, kot vsi ostali, pa si oglejte na 10 napak, da bi se izognili pri razpadu prvič dobiš dampinške.

1. Ne Beg za njih, da ste vzeli nazaj

Prosim, vzemi me nazaj!

No.

Oh, pojdi naprej!

No.

Si povprečna!

No.

Ok, tukaj je dogovor: ko se nekdo te je pustil, da si ne bo peljal nazaj. To je več, ja? Ne znesek beračenje ali denarnih ponudb bo dala premislijo. Če prosim, ne boš šel, da bi jih prepričali, da ste tisti, za njih, vendar pa se dogaja, da si videti resno stiski in precej patetično.

load...

Vem, da je top način dajanja stvari, včasih pa vsi moramo biti malo topi voziti točke doma. Če prosim jih, da te vzamejo nazaj, boste žal šele čez nekaj let, ko se ozremo nazaj in mislim, "Gee. Sem resno naredil? Gaaaawd! "

2. Ne krivite sebe

Ko prvič odvrže je najtežji. Ti traja dolgo, težko gledati sebe in mislim, da je vse tvoja krivda. Ti vprašanje sami, in mislite, da ste nekako ni vreden. Da si bil ti, da je zamočil stvari? Si naredil kaj narobe? Morda si samo popolnoma zapravil oseba?

Resnica je, da je prva odnosi včasih fizzle se hitro in moraš sprejeti, da lahko traja nekaj časa, da bi našli pravega. Ta je le ni izšlo; to nima smisla kriviti bodisi vi ali jih. Samo sprejeti dejstvo, da ste imeli malo romantike, je bilo nekaj smeha, in zdaj je čas, da se premaknete naprej. Nič takega.

load...

3. Ne Shut Yourself V

Ok, ne želite videti nikogar. Pravkar se želite zapreti v sobo, zaklenite vrata in zaprite zavese. In jesti in piti in predvajanje žalostno glasbo in Derati svoje srce ven in kričati svoje ime in vprašati, zakaj Bog ?!

Čeprav je to eden od načinov poskuša priti čez odnos, je povsem napačna pot. Izolacijo se samo vodi do solz in depresije. Namesto tega bi morali priti sami ven, poskusite nekaj novega, traja nekaj tveganja in udaril mesto s svojimi prijatelji. Svež zrak in dobre vibracije so tisto, kar potrebujete zdaj.

4. Izogibaj Facebook

Eden izmed najlažjih načinov, kako lahko povem, ko je nekdo, ki je bil ravnokar pustila prvič, ko so nenadoma začeli delati veliko hrupa na Facebooku. Niso naredili statusa za eno leto, in zdaj oni kar 20 na dan.

Oni so v bistvu iščejo pozornost, in oni so zelo v stiski "Gorje mi," stanje duha. Morate to, da nikoli ne bo vas. To bo predstavljajo samo vir zadrege, ko se ozremo na stvari, ki je nekaj let kasneje, saj lahko ne samo eno ali dve osebi, vidi vaš zlom - na stotine ljudi, ki ga lahko vidite. Tudi ti "prijatelji", ki ste ga dodali pred 5 leti, a še nikoli govoril. Ti bom zdaj mislim, da si v stiski nered. Ne želite, da, a ne?

5. Ne Zasledujte ga

Ti se morajo izogibati tudi Facebook, v primeru, da jih pecelj. Ko so mi po dampinških cenah, prvič, da je tudi preveč enostavno, da bi Facebook vsakih pet minut, da vidim, kaj počnejo. To je, kot da želite prepričati, da ste nesrečni preveč, in da oni ne vidijo nikogar drugega.

To samo naredi še bolj nesrečna, in vas ustavi pred prehodom na s svojim življenjem. Poleg tega minuto vidite status o njih kinodvorane začnete panike in trpi popolno-na zlom. Kdo se bo z? Gredo na zmenek? Jaz jih bom ubil!

6. Ne Ponudba To Be "Samo Dobri prijatelji" po petih sekundah

Ste bili dampinški, zato je zelo malo verjetno, da bodo želeli zadeti prijatelja območje takoj. Želijo časa narazen od tebe, ne časa, v kinu z vami kot prijatelja. Seveda, lahko še vedno prijatelja, vendar boste morali, da bi te stvari časa. Ne začnite jih tkan "kot prijatelja" po razpadu, ker jih bodo nagajati in poškoduje nobenih možnosti prihodnjega prijateljstvo samo. Dajte sebi nekaj prostora in časa narazen.

7. Ne shranjujte spomine na vaš odnos

To ne pomeni, da morate uničiti vsak fizični opomnik za odnos, vendar, če ste še vedno dobili vse svoje fotografije na telefonu, kot tudi vsak dar se vam je dal v svoji sobi, boste samo lahko sami vzpostavitvi za čustveno jeseni.

Najboljša stvar, ki jo lahko naredite, da vam pomaga korak naprej od tega povsem prvega razpadu je, da se znebite najmočnejših opominov vašega odnosa. Spremenite sliko profila na Facebooku, zbrišite nekaj fotografij in skriti darila. Čas je za spremembo, da to storite!

8. Ne skočite v drug zveze

Težko je korak naprej, še posebej, če ste pravkar dampinški prvič v zgodovini. Eden od načinov, nekateri ljudje poskušajo naprej je s skoki naravnost v drugo zvezo. Pravimo to rebound in je le redko kdaj izide. Ti si v bistvu s pomočjo nekoga, ki ga v resnici ne fancy, da vam pomaga dobiti več kot tvoj bivši.

To lahko gre narobe na toliko načinov. Nova oseba lahko na koncu drobljenje na vas slabo, in si se lahko tudi dobili v zelo lepljivo položaj, ki zmede vaše nestabilno psihično stanje še bolj.

9. Ne da se zaprete v New Romance

Če hodiš okrog z "ne dotika ta" znak za vse morebitne datume, da boš se zapirajo priložnost za razburljivo novo romanco. Medtem ko smo rekli, samo zdaj, potapljanje naravnost v blagovno znamko šeškanje novo razmerje je napaka, da se, zapiranje sami off v celoti za vse je še ena napaka, da bi.

Glej, včasih veste, kdaj je nekdo rebound. Ti vso moč lovil nov datum, in skočite na prvo stvar, ki prihaja skupaj. Potencialna nova romantika, pa je povsem drugačen, in veš, da je drugačen. Torej, namesto njih se 5 let, da žalujejo svoj prvi odnos, imejte vrata odprta. Samo ne preveč široka, seveda. Vi ne želite, da se najem za skoke v navsezadnje.

10. Ne odpočiti od zabavo

Ne počutim kot bo v telovadnici ta teden? Ni res občutek večer? Vemo, kako se počutiš, ampak moraš se izvleči iz te slabosti in povlecite sami tam. Če boste ostali v zaprtih prostorih in izpustili na stvari, ki jih običajno storite, boste obžalovali le nekaj tednov kasneje, ko ste nad ex in ste zadaj s stvarmi.

Če res ne smete zamuditi telovadnico ta teden, gredo v telovadnici! In če vaši prijatelji naslovom ven za veliko noč ven, pojdi z njimi! Izogibanje svoje običajne aktivnosti pomeni, da ste izgubili, kljub dejstvu, da je tvoj bivši preselil na. To je zdaj konec, zato ni razloga, da se je treba še dodatno kaznovati.

load...