10 nasvetov, kako ga narediti bolj romantično | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 nasvetov, kako ga narediti bolj romantično

10 nasvetov, kako ga narediti bolj romantično

Ena od največjih stvari, ki annoys ženske o moških, je, da so nekateri izmed njih preprosto ne more najti v sebi, da je romantičen. Lahko so zelo dobri, na začetku odnosa, potem pa, kot čas gre naprej, se zdi, da počasi izginila, skoraj, če, čeprav se mu zdi, da je bila Romancing storili, zdaj je lahko vse skupaj pozabijo, da je romantična stvari. No, lahko ponovno svetlobo, da je vse, kar je verjetno potrebno je iskra romance s svojim moškim malo spodbude, da se glasi teh deset nasvetov, kako pokazati svojega moškega, da romantika ne potrebuje, da je stvar preteklosti:

1. Vzemite si čas za romantiko - čas za samo vaju

Ali ste prepričani, da ste kar tvoj fant pošteno priložnost, da se romantično? Veliko parov teh dneh so prav tako zaseden, da nimajo časa, da bi bilo romantično. Poskrbite, da boste tako v prahi nekaj časa, samo za vaju, vse na svoje. Ne TV, brez otrok, brez telefonov in dajejo sami govoriti in da uživajo v družbi drug drugega.

2. Zgled

Je morda potrebovali nekaj namigov in opomnike o tem, kako biti romantičen, zakaj ne začnete žogo vozni z nekaj romantičnih gest svoje. Kupi mu nekaj daril presenečenja ali ga odpelje na dan. Nič ni narobe, če mu kaže pot, da je treba storiti.

load...

3. Pošlji mu SMS ali e-pošte

Pošljite mu nekaj sporočil ljubezni z besedilom ali e-pošte. Če je izgubil občutek za romantiko to ga bo spomnil in ga spodbuja, da se vrnete kompliment. Ga je spomnil, da ga ljubiš in da vam ni vseeno, in da ga bo tudi spomnil, da je potrebno, da ti povem isto včasih.

4. Poiščite način, da preživijo kvaliteten čas skupaj

Ne čakajte na njega narediti urejanje, to storite sami in knjigo, ki romantično večerjo za dve ali vikend. Moški pozabiti, da so te stvari pomembne včasih. Saj ne, da jim je vseeno, ali ga uživajo; se pač ne bi dobili okrog to počne zato, da gre do dna svojega seznama znova.

5. Povej mu!

On sploh ni morda spoznali, da je to že mesece, ker si šel na zmenek ali deliti nekaj tiho čas skupaj. Večina moških bi sovražim misel, da je njihov partner nesrečen, da ga je opomnil, da je minilo že kar nekaj časa ga ne bo poškodoval, bo moral biti vesel, da ga je spomnil, in upajmo, da bo popraviti.

load...

6. Dajte mu vedeti, da je v redu, da je občutljiva

Moški preživijo veliko svojega otroštva, ki se je naučil, da ne pokažejo svoja čustva, in to je deloma zato niso tako romantično, kot bi se njihova dekleta jih želeli biti. Dajte mu vedeti, da je v redu, da spustiš v mačo-man sliko doma in mu povedal, da je malo ljubezni in nežnosti, ne bo mu nič manj od človeka do vas.

7. Ne pustite ga pozabi pomembnih datumov

Daj človeku priložnost, in on bo pozabil datum. Rojstni dnevi, obletnice in podobno, ni težko žično v moško glavo na enak način kot v ženska je. Spusti namige, ko pride blizu pomembne datume, ali voditi koledar na kuhinjski steni, v mestu, ki ga ne bodo pogrešali. Na ta način boste dobili "presenečenje"!

8. Dajte mu malo šolo

Naj filmske zvezde mu pokazati, kako je to storjeno in kupiti v nekaterih romantični DVD za gledanje. Najboljši trik tukaj je, da bi dobili nekaj filmov, ki vključujejo ukrepe, pomešan z romantiko in na ta način boste se prepričajte, da gleda.

9. Ne pričakujte, da mu priti prav od prvega časa

Če ni bil vaš mož romantična za nekaj časa, potem je verjetno, da bo nekaj napak, ki se vrne v zamahu stvari. Daj mu nekaj spodbude, tudi če dobi je hudo narobe. Vsi moramo padel s kolesom nekajkrat, preden smo dobili res dober v tem!

10. Pokažite svojo hvaležnost

In, ko je končno ne začne, da se spomnimo, kako biti romantičen, se prepričajte, da naj mu vedeti, da si zadovoljen! Pozitivne povratne informacije ustvarja več napora za naslednjič, da ga spodbudi za njegova prizadevanja in boste nagrajeni na dolgi rok.

Ali imate druge nasvete o tem, kako bi ga bolj romantično?

Vas prosimo, da delite svoje nasvete in odnosov nasvete v komentar oddelku spodaj.

load...