10 nasvetov, ki vam bodo pomagali razumeti, kako fantje mislijo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 nasvetov, ki vam bodo pomagali razumeti, kako fantje mislijo

10 nasvetov, ki vam bodo pomagali razumeti, kako fantje mislijo

Ja, ženske so z Venere in moški z Marsa, vendar to ne pomeni, da ne moremo narediti poskus, da bi vsaj razumeli, kako ljudje mislijo in kaj jih naredi kljukico. Obstaja dobesedno nič slabši, kot da je v razmerju s Sfinge človeka, ki je uganka sam sebi. Ne veš, kaj hoče, ampak še huje, da ne ve, kaj hoče! Ste obupani, da vedo, kje stojiš z njim in ali vidva sta dobila prihodnost skupaj ali ne, ampak on je nejasno, skrivnostno in preveč zapletena.

In kaj za vraga pomeni, ko pa je ne pokličem nazaj, čeprav pravijo, da bo ?!

Da bi vam pomagali razvozlati eno od največjih skrivnosti vesolja, bomo reel off 10 super nasvetov, ki vam bo pomagal razumeti, kako mislita. Ker smo lepo, kot je ta.

load...

Fantje želijo, da odprejo najprej

Verjeli ali ne, vendar pa je res bolj v človekovem mislih kot le šport, video iger in greva ven na pijačo s fanti. Moški pa imajo srce (vem, kajne ?!), in dejansko ne želijo odpreti do vas in razpravljajo o svojih čustev. Ampak zato, ker se zelo redko to naredili, ste verjetno nimam pojma, kaj je vaš mož res razmišljanje.

Resnica je, da so fantje samo čaka, da bo prvi korak. Želijo, da se odprejo prvi in ​​začeti pogovor. Če oni odprejo svoja srca in rodi vse, moraš jim nežno nudge v pravo smer.

Fantje Pravzaprav Ali kot presenečenj

Če je bil vaš mož malo mrko v zadnjem tednu, boste morda sprašujete, zakaj. Morda je imel slab teden na delovnem mestu, ali morda izgubila njegova najljubša nogometna ekipa?

load...

Kakorkoli, lahko preprosto obrnil jezijo na glavo, ki mu dobili presenečenje. Ja, tako kot dekleta ljubezen presenečenja, fantje tudi. Torej, naslednjič, ko ste se spraševala, kako lahko dvignete svoje duhove, zakaj mu ni kaj kupiti lep? To bo dvig mrak v nobenem trenutku in prežene vse tiste misli, da je on dol v odlagališč, saj ne on ne ljubim. On hoče nekaj pozornosti!

Fantje Kot Cepitev - to je dejstvo

Ja, ste ujeti tvoj mož preverjanje ven še eno žensko v restavraciji.

Ja, ste ujeti mu preverjanje ven drugo žensko, medtem ko je čakal na vas zunaj garderobo.

In, ja, tudi vi ujeli mu preverjanje ven drugo žensko, medtem ko je čakal zraven vas v bolnišnici.

Večina moških želi odjaviti ženske, vendar to ne pomeni, da bi pustil v drugi za swan off z nekom. Radi nas imajo globoko, ampak oni so žično na tak način, da ne more pomagati, ampak odjaviti dekolte - tudi če ne celo fancy žensko pod vprašaj! Ne vzemite tega osebno, ampak nežno obvestite svojega človeka, ki ti bo ljubše, če bi bil to manj pogosto.

Šport Matter

Ne, res ne more storiti ničesar s seboj ta vikend, ker je v končnico.

To je pravica, je končnica.

Ne, ne vem, kaj je končnica, so samo ta vikend je v končnico in njegovo življenje odvisno od tega.

To je ravno tako, kot je. On te ljubi, vendar je njegovo življenje odvisno od športa. In končnica.

Fantje ni všeč, prosi za pomoč

Fantje radi mislijo, da vedo, kako narediti vse. V skladu z njimi, ki jih lahko določi avtomobile, popravljajo ponori, kuhati zase, organizirajo svoje življenje, plačati račune na čas, delo, neverjetno težko math vsoto, in tudi ugotoviti, kako namestiti povsem novo televizijo.

Resnica pa je, da ne more storiti vsega. Problem je, da si samo preveč ponosni, da prosim za pomoč. Torej, vsakič, ko se človek skoči na vas, da ga je skušal pokazati, kako res popraviti avto, le naredili korak nazaj in ne pozabite, da je vaš mož obupno želi narediti vtis. Želi si, da verjamejo, da je bil neverjetno super.

Če se izkaže, da je manjkalo nekaj, bo on prevzame, da ga spusti v svoji oceni. Torej, če potrebuje več tednov, da namestite popolnoma nov televizor, da mu teh nekaj tednov.

Fantje radi svoj Kariera

Včasih se zdi, kot da fantje vidijo svojo kariero kot bolj pomembno kot ljubiti svojo ženo. Ampak fantje samo morate razumeti, da v resnici ne uživajo svoje kariere, ampak da so tudi vas ljubim.

Čudno ali ne, ljudje radi da je v pisarni. Njihove kariere pogosto jih opredeliti in dati svoj življenjski smisel. Ti bodo poskušali res težko uskladijo njihovo poklicno in zasebno življenje, vendar pa morate, da poskrbite, da boste razumeli, kako veliko dela pomeni za njih.

Fantje ne more biti pod pritiskom prevzemom obveznosti

Seveda, ti bo ljubezen, če je večkrat zavezala, da bo stvari, ampak resnica je, da so fantje notoričen slabo so se zavezale, da nečesa. Za njih je vse črno ali je belo; oni so bodisi v ali oni ven, in nič ne moremo reči, bo jih v.

Dejansko bo pritiska na svojega moškega v zavezala, da bo nekaj, kar bo le še poslabšala položaj. Fantje sovražim te vrste pritisk. Morate jih le pustimo, da se njihove misli in jim omogoči, da svoje odločitve. Če človek ne želi, da narediš nekaj, on je samo še moti in razdražljivi, če bi mu to storite.

Fantje želijo spoštovanje

Vem, vem. Fantje nimajo težav vetrovi v javnosti, praskanje njihovih zasebnih površin, ali gre za tri dni brez prhanje. Toda resnica je, da kljub vsem tem nerazsodnosti, fantje želijo spoštovanje od vas.

Ne, ne želijo popoln nadzor v odnosu, vendar ne želim, da bi jih poslušal in spoštovati svoje mnenje. Obstajati mora ravnovesje; želijo, da prevzame pobudo in biti samozavesten v času, vendar pa morate razumeti, kdaj je čas, da prevzame vodilno vlogo, in ko je čas, da jim sledijo.

Fantje Prednostno Podrobnosti

Kdaj gotten moti, ko tvoj fant ne morem spomniti, da je zgodbo, ki jo mu povedali pred mesecem dni zaradi zlomljene dvigala na delovnem mestu? Seveda imaš. Fantje vožnjo nam jezen, ko se ne morem spomniti vse malo (pomembne) podrobnosti. To samo dokazuje, da se dejansko ne posluša nas sploh!

V resnici, pa je, da fantje ne poslušajo; to je samo, da ne dajejo enak pomen za stvari, ki vam. Medtem ko je ime vašega prijatelja novega otroka je ključnega pomena za vas, to ne pomeni nič z njim. Torej, medtem ko bo poslušal v času, bo pozabil vse o tem naslednji dan.

Toda športni statistika, filmske ponudbe in cena piva in burger? Ja, to so vsi zaklenjeni v svoji pomnilniški trezorju za življenje.

Fantje, kot da ko pogledaš po njih

Fantje delujejo kot dojenčki kadar si bolan. Če so dobili rahlo bolečine v želodcu, tako avtomatično domnevajo, da je rak želodca. Ko dobijo prehlad, je The End of the World.

Ampak bolj kot karkoli, res želim, da bi skrbeli zanje. Dejstvo je, da absolutno ljubezen, ko jih medicinska sestra vsakič, ko si bolan ali ko jim prinesejo topel napitek po napornem dnevu v službi.

load...