10 nasvetov o tem, kaj storiti, če vaš ex ne more priti nad vas | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 nasvetov o tem, kaj storiti, če vaš ex ne more priti nad vas

10 nasvetov o tem, kaj storiti, če vaš ex ne more priti nad vas

Odmor se ni nikoli enostavno, vendar pa se lahko izvede desetkrat slabše od vaše ex ne samo zdi, da so dobili sporočilo, in včasih se to stanje lahko dobili grozno preveč. Če ste dobili bombardiran z SMS sporočil in telefonskih klicev iz dolžnosti, ki vas ne bo pustil pri miru, boste morda morali sprejeti ukrepe, da se ustavi in ​​je najbolje, da to, da čim prej, preden ga dobi iz rok ali njej začne zares vplivajo na vaše življenje. Tukaj je deset načinov za reševanje ex ki samo zdi, da ne bi mogli priti na vas.

1. Ne počutim krivega

Vzel si je odločitev, da konča razmerje in ste brez dvoma imeli nekaj zelo dobrih razlogov za to, da ne, pod nobenim pogojem, začnejo počutiti krivega o tem. Ste storili nič narobe; je tvoj bivši, ki ima problem, kajne. Boste morali stati trdno o tem in držijo svoje puške. Ti bodo mu uslugo tudi tako, da mu je zavedati, da v resnici je razmerje več.

2. Ali mu ne daje nobenega upanja

Če je še vedno besotted z vami, je zelo verjetno, da bo videti, za vse, kar je mogoče, da se glasi kot znak, da bi lahko dobili nazaj skupaj, zato bodite previdni, da ne boste mu vsako lažno upanje, da držijo. Vam ne bo pomagala zadeve, ki jih govorijo stvari, kot so, "da je ločitev sojenja", ker bo obesil na to in vas nikoli ne pusti pri miru, dokler se ne razume resnico.

load...

3. Pogovor z njim mirno

Poskusi razložiti, da tvoj bivši, odločno, vendar mirno, da je odnos konec in da si ne želite, da ga spet vidim. Če je vas zasleduje, mu povej, da so njegova sporočila in klici vas prizadeli in ga prosil, da ustavi. Vaš prvi korak je treba poskuša, da se pritoži na njegovo boljšo naravo in zaradi česar mu je razumeti, da je odnos konec.

5. Mu Ignoriraj

Ko ste naredili stvari jasne, da mu ne zdi, da ste morali odgovoriti na katero od njegovih sporočil ali klicev. Dlje, da ne slišim od vas, bolj verjetno je, da bo začel sprejemati situacijo. Ga blokirajo na socialnih medijih in označite svoj e-poštni naslov kot spam. To je ena situacija, v kateri sprašuje oseba lahko dejansko jih ne izginejo.

6. Ostani iz svoje poti

Prav tako morate poskusiti av0id zaletavate v svoje ex pri svojih običajnih preganja. Vi ne bi smeli postati samotar, samo da mu izogniti, vendar pa lahko poskusite, da ne grem na mestih, ki jih poznate, je morda za nekaj časa. To pa se zdi malo nepošteno, da bi morali biti tisti, spremeniti svoje navade zaradi njegovega obnašanja, vendar bi bilo za najboljše na dolgi rok, če vam.

load...

7. Naj drugi ljudje vedo, kaj se dogaja

Naj vsi veste, kaj se dogaja, in da bodo nehali jim daje nobenih informacij o tem, kje ste, če jih tvoj bivši vpraša. Prijatelji bodo lahko, da vam nekaj podporo skozi tisto, kar je verjetno postala precej težko obdobje. Z malo sreče, če vaši prijatelji vam povem, ex, da vas pustijo pri miru tudi, da je morda le dobili sporočilo na zadnji.

8. Povej mu naravnost

Če ste poskusili ga ignorirajo in ste govorili z njim o tem in še vedno ne bo pustil pri miru, potem je morda čas, da se malo bolj resno besedo z njim, saj bi to lahko sedaj meji na zalezovanje. Nihče ne želi, da bi bile stvari še slabše, za nekoga z resno primeru tuga, če pa se počutijo sploh ogrožena, si morate vzeti nekaj ukrepov. Pogovorite se z njim, ali mu pošlje pismo in pojasni, da so njegova dejanja nesprejemljiva in da je ne ustavi, boste morda morali sprejeti ustrezne ukrepe, da se neha kontakt z vami.

9. Bodite pripravljeni

V daleč večini primerov, vztrajen ex vam ne pomeni nič slabega, samo ne more preboleti dejstva, da je razmerje končano. Za svoj mir uma, čeprav to ne bi škodilo, če bi nekaj razumnih varnostnih ukrepov, da bi se izognili neprijetno soočenje s svojim ex, kot bi, da ste s prijatelji, če se bo pozno, ali pa celo nosi osebni alarm z vami.

10. Če se ne počutite varno, povejte policiji

Vaša osebna varnost je izredno pomembna, tako da, če menite, da je vaša varnost ogrožena sploh, morate obvestiti policijo takoj. Zalezovanje je zločin in ne bojte se glede njene prijave, ker je policija vse to videl in bodo razumeli.

load...