10 nasvetov o tem, kako ga boste bolj ljubili | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 nasvetov o tem, kako ga boste bolj ljubili

10 nasvetov o tem, kako ga boste bolj ljubili

Ali vas skrbi, da ti in tvoj fant se počasi premika bolj narazen? Ali pa je samo ne zdi, kot je v vas zanima, saj je bilo včasih? Ko se ogenj ne gori, tako zelo močno, kot je bilo včasih, je verjetno čas, si dal malo truda v odnosu. Ne moreš prisiliti nekoga, da te ljubim, ampak lahko daš ljubezen roko v pomoč, tako da se glasi teh deset načinov, ki ste jih naredili svojega moškega ljubim te več:

1. Pokaži malo spontano naklonjenost

Naš prvi namig o tem, kako bi ga ljubim bolj je pokazati nekaj spontanega naklonjenost. Kdaj je bilo zadnjič, ko ste ga kupili darilo ali mu ljubeče kljuvajo na lice? Pridobite si iz rut in narediti nekaj nepričakovanega, da pokažejo svojo ljubezen, je lahko samo treba spomniti, da vam še vedno ga ljubim.

2. Poskusite nekaj spogleduje

Spomnite se, kako ste ga uporabili za flirt, da bi dobili svojo pozornost? Spogledovanje je zabavno, tudi če ste v razmerju, zato naš naslednji namig o tem, kako bi ga ljubim bolj je prinesla zabavo nazaj v svoje življenje in mu pokazati, da ste še vedno najdejo mu privlačna z malo sugestivno spogleduje.

load...

3. Bodite pozorni na svoje težave

Potrudi se, da poslušate njegove težave in nudijo svetovanje ali pomoč, kjer lahko. On vam bo všeč, še toliko bolj, če ste tisti, ve, bodo poslušali njegove težave. Ne boste mogli rešiti vse, ampak vsaj poskusiti, in to bo pomenilo veliko za njim.

4. Razporedi nekaj datumov

Še en dober predlog, kako bi ga ljubim te več, je dobil nazaj v dating navad znova in rezervirali mizo za obrok ali ujeti film. Greva ven skupaj in uživajo nekaj kvalitetnega časa pomaga parom, da vez. Poskusite in izbrali nekaj rok, da bo všeč tudi, ne da bi jih samo za vas.

5. Cook njegova najljubša hrana

Kdo se ne more zaljubiti v nekoga, ki vedno postavlja svoje najljubše hrane na mizi ob obrokih? Kuhanje svoje favorite za njega je razvidno, da vas skrbi in truda, da si dal v to bo ga ljubim te še toliko bolj.

load...

6. Pojdite na romantično odmor

Naslednji namig o tem, kako bi ga ljubim te več, je to: pobegniti od dela in vseh vsakdanjega stresa in rezervirajte romantični oddih za dva. Včasih lahko dobiš tako zavit v preprostega, vsakdanjih opravilih, ki ste pozabili, da bi čas drug za drugega, da bi ta čas zgodilo in izginile za vikend v državi, nekje, kjer vam ne bo moteno.

7. Daj mu objem

Če čuti navzdol, nato pa mu velik objem in šepeta, "I love you", na uho, da je to še en preprost nasvet o tem, kako bi ga ljubim te več. Dajte mu vedeti, da vas skrbi in prinese nekaj svetlobe v svoj dan, in on bo všeč in vas cenim za to. To je nekako pomirjujoče ljubezni, da moški res vrednost.

8. Ne pozabite na male geste

Ga je opomnil, da si tam za njega in da ste pripravljeni pomagati. Če počne nekaj res dolgočasen, ki jo je treba storiti, potem morda je, da bi cenili malo podjetje, ali pa mu prinese pijačo, ko deluje. Ker podpira in pomaga kjer lahko, bo vedno pomagalo, da bi vam bližje skupaj.

9. Prosite za njegovo pomoč

Moški radi, da se počutijo potrebno, da en namig o tem, kako bi ga ljubim te več, je prosil za njegovo pomoč, ko jo potrebujete. Ali je to nosi nekaj, odpiranje kozarec ali nekaj nasvetov o tem problemu pri delu, ne borijo sami s tem, dobil svojo pomoč. On se bo počutil bolj želel, če vam.

10. Smile in se zabavajte

Bodi srečen, ko ste skupaj in ne samo govoriti o vseh dolgočasno in dolgočasno stvari. Vzemite si čas za zabavo, kot dobro in se potrudijo, da uživajo življenje skupaj. Smeh, če pogosto najboljše zdravilo in smeh skupaj je še boljši.

Kako, da ga ljubim več? Ali imate druge nasvete?

load...