10 nasvetov o tem, kako ga narediti, da naredi, kar hočeš, brez nagibanja | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 nasvetov o tem, kako ga narediti, da naredi, kar hočeš, brez nagibanja

10 nasvetov o tem, kako ga narediti, da naredi, kar hočeš, brez nagibanja

Namesto na žalost, so ženske zrasla, da postane pridruženih z "godrnjav" dol leti. Ker so moški, ljudje iz-back iz Marsa, ki so enostavno priti enostavno iti, ženske so tiste, ki nenehno pester naš fant je, dokler se to, kar želimo / potrebe.

Saj veste, kako to gre. Poskuša gledati NBA in sprašujete, če je pobral svoj recept iz lekarne.

Ali pa mu je ubijanje nekaj zombijev na svojem video igre, medtem ko poskušate ga prosi za pomoč pri večerji.

Vedno vprašajte vljudno na prvi, ampak zato, ker je ne posluša prvič okoli, je na koncu zveni kot ste godrnjav. Toda kaj lahko mogoče storiti glede tega starega problema, še posebej, če ne želite, da se zvok draži?

load...

To je težko, ker je pogosto tako, da je vedenje, ki povzroči, da poni. Ampak tukaj so naši top 10 nasvetov, ki vam bo pomagal, da bi ga dobili, kar želite, ne da bi bilo treba zateči k godrnjav.

Razviti Trust

Ko vi in ​​vaš partner vzpostavi močna stopnjo zaupanja, vaš odnos deluje na povsem novo raven. Kot taka, godrnjav seveda postane manjši problem.

Vaš mož bo bolj nagnjeni, da se odzove na vas, ko ve, da ti lahko zaupam brezpogojno. Včasih, sum je vzrok njegovih negativnih odzivov na vaše zahteve. Na primer, ko ga prosi, da narediš nekaj, je morda sprašujete "zakaj ji želiš to storiti? To je NBA končnica, ona je popolnoma tem na namen. "

load...

Se mu zaupate nedvomna, in on bo več možnosti, da brez vprašanj.

Get Your pravi čas

Če ga bombardirajo s svojimi tožbenimi razlogi, takoj ko se je zbudil, seveda se dogaja, zastokal, da ste ga godrnjav. Poskuša odpreti oči in prišel nazaj v življenje, tako da je zadnja stvar, ki jo sedaj potrebuje se jih sprašuje, ali se je spomnil, da plača račun za kreditno kartico.

Prav tako, je najbolje, da ne čakati, dokler NFL prihaja na TV, preden začnete ga prosi pomembna vprašanja.

Kako si čas prav je ključnega pomena. Pogovorite se z njim, ko je miren, spočiti in na splošno pri čemer je enostaven.

Bodite Res Specifična

Fantje na splošno ni všeč, ko smo bruhati temo, ampak traja starosti priti do točke, in so ga sovražim, ko smo od njih zahteva, posredno vprašanje. Ti nimaš časa, da gorijo, in želijo, da bi čim bolj natančni.

Če rečeš nekaj podobnega "moram, da mi pomagajo pri gospodinjskih opravilih," boš zbegala. V svojih precej slaboten glavah, ki jih je treba natančno vedeti, kateri gospodinjski opravila potrebujete pomoč.

Mogoče si ga lahko prosite, da se smeti ven ob določenem času, ali pa je mogoče kositi travo. Bodite zelo specifično in neposredno.

Naj misli, da je prišel na idejo,

Ta zahteva, da se zelo ustvarjalni in zelo zavajajoče, ampak vedno deluje priboljšek, če lahko to pull off.

Namesto najemnin se zdi, kot da si prišel z idejo, zakaj ne bi bilo videti, kot da je prišel z njim? Če človek misli, da je ideja je njegov, je zelo verjetno, da bo šel skozi z njim.

Vedno Povejte, prosim in hvala

Za fanta, ni nič slabši od nekoga, ki Nag jih je do smrti, in kdo to počne brez uporabe svoje manire. Če se zahteva, da delajo nekaj, kar samoumevno prosim, da boš prišel čez kot ukazovalna - in godrnjav. To bo naredil nobeden od vas ni uslug, ker je malo verjetno, da se pozitivno odzove, kar pomeni, da boste morali, da ga še enkrat vprašal isto.

In še enkrat.

Ti nisi njegov šef in mu ni treba predložiti za vas. Povejte, prosim in hvala, in on bo veliko verjetneje, da to, kar si hotel, da bi.

Ne Daj mu natančen rok

Vaš mož se bo to zares sovražim, če naložiti res natančen rok na njega. Če kričite "Moraš polje vse te predmete, ki jih na koncu tega večera!« Mu bo obrnil in vprašal "Kdo to pravi?"

Najprej, ga prosi, da narediš nekaj lepo. In potem vprašal, kako dolgo misli, da bo trajalo, da bi dobili nalogo narediti.

Ali ne bi bilo njega Feel Like lopov

Včasih, ko smo res želimo naš fant nekaj narediti, lahko dobimo tako vsiljivi, da smo na koncu ga vlivanje kot slab fant. Ampak ga dajanje na vročem stolu, kot je to samo ustvarja razdaljo in mu ne bo to, kar želite. On bo začel počutiti užaljeni, in bo še manj pripravljeni storiti vse, kar hočeš.

Kar pomeni, da boste začeli Nag.

Namesto, da bi ga krivijo za vse, se pogovorite z njim odkrito in poskusite preusmeritev pogovora, tako da si pokazal, kako ste prizadeti, ne pa, kako slab človek je. Nisi videti, da poškoduje njegov ego tukaj, ker bo to vas premakniti dlje od svojega cilja.

Maslo Him Up Pred tem

Ray Romano je bil kralj ubije svojo ženo s prijaznostjo v sitcom Everybody ZDA Loves Raymond. To ni vedno deluje, in včasih je skoraj dobesedno ubil njenega pika.

Ampak on je imel pravo idejo: Če maslo vaš mož s prijaznostjo in komplimenti, preden ga prosi, da narediš nekaj, da je veliko verjetneje, da se pozitivno odzove.

Ponudba mu nagrade

Ljudje so bolj nagnjeni k nekaj storiti, če so ponudili nagrado, in oni so zagotovo bolj verjetno, da to storite hitro, preveč.

Fantje ne vedno želeli narediti dolgočasne stvari smo jih morali storiti. Ne želijo, da bi ven nocoj smeti, ker je pozno in oni so utrujeni; ne želijo, da bi z večerjo, ker ne bomo vse sami pač? in ne želijo, da nas spremlja do trgovine, ker oni so alergični na nakupovanje.

Odličen način, da bi ga dobili, da to, kar želite, brez zatekanja k nadležen je, da mu ponudi nekaj nagrad. Daj mu nekaj, da se veselim in si lahko stavil, da bo večji motivirani, da vam pomaga.

Bodite 5

Nazadnje, če se počuti, kot da ste začeli Nag, vzemite pet minut odmora, da se pomiri, preden se vrne, in ga prosi, res, res lepo, če bo naredil to ena stvar za vas.

load...