10 nasvetov o tem, kako izboljšati razmerje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 nasvetov o tem, kako izboljšati razmerje

10 nasvetov o tem, kako izboljšati razmerje

Veliko ljudi, ki so krivi za zanemarjajo svoje odnose, z enim ali stopnjo drugega, in to je oh tako enostavno, da bi nekdo, ki res skrbi veliko o samoumevno. To se lahko zgodi vsakomur; dobiš tako zavita v dan do težav dan življenja, ste pozabili, da je odnos potrebuje vašo pozornost preveč. Eden od prvih znakov, da je odnos naslovom v napačno smer je, da ustrezna komunikacija preneha in spori in argumenti bolj pogoste in so še vedno visi v zraku, kot slab vonj nerešen. To je, ko je potrebno ukrepati za zaustavitev težav dobili še slabše. Tukaj je deset stvari, ki jih lahko vsak nekaj storiti, da dajo svoj odnos nazaj na pravo pot.

1. Pogovor o tem

Če ste prebrali nobenega odnosa nasvete boste vedno našli, da je dobra komunikacija je vedno naveden kot eden od ključnih elementov, potrebnih v vsakem dobrem odnosu. Torej, če je vaš odnos ni bil ravno to, kar bi bilo v zadnjem času, je prva stvar, ki jo morate storiti, je začel pogovarjati s svojim partnerjem o tem. Poštenost in odprtost sta predpogoj za zdrav odnos, tako da dobite vprašanja na prostem, in začeli delati skupaj, da bi jih rešili.

2. Držite nazaj na male kritike

Še en dober namig o tem, kako izboljšati odnos je, da se bolj osredotoči na tisto, kar vaš partner počne prav in manj, kaj počnejo, da vas moti. Če se boste držali pobral na malo drobnih stvari, ki jih storijo, se bo vaš partner ali postanejo umakne in obrambni, ali pa se bo samo boriti z majhnimi škarjami za svoje. Kako se znebiti malo izkopavanji bo odprlo vrata za bolj resno komunikacijo o stvareh, ki so zares pomembne.

load...

3. Poskusite nekaj manjših dejanja dobrote

Eden od veliko nasvetov o tem, kako izboljšati odnos je, da poskusite nekaj manjših dejanja dobrote. Malo stvari, ki jih naredite za seboj res lahko vse razlike v razmerju. Če bi si skodelico kave, zakaj ne bi enega za vašega partnerja, kot dobro in se za njih? To je ta tip razmišljanja in prijaznost, da bo res zelo cenjen in se spomnil.

4. Ne domnevamo, da veste, kaj vaš partner misli

Kadarkoli skušamo druge uganiti, kaj kdo pomeni, oziroma zakaj so se obnašali na določen način, neizogibno dobili to narobe, ker smo vajeni, da predpostavimo, da mislijo na povsem enak način kot mi. Ne skoči na predpostavkah o vašem partnerju, govoriti o tem in izvedeli resnico. Pozorno poslušati, kaj pravijo tudi, in na ta način, boste tako bolje razumeli drug drugega.

5. Pokažite svojo hvaležnost

Še ena stvar, ki jo ljudje pogosto ven iz navado je preprosto rekel hvala za seboj. Prikaz malo hvaležnosti do svojega partnerja za stvari, ki jih imajo, in samo da je oseba, ki jih je in jih bo pokazal, da so želeli in jim dati nekaj več zaupanja v odnosu.

load...

6. Najti pravi čas za pogovor

Naslednji namig o tem, kako izboljšati odnos je najti ustreznega časa za pogovor. Najti pravi čas za dvig na trnovo predmet je veščina, ki jo je treba v vseh vrstah odnosov. Saj ne bi vprašal svojega šefa za povišico, takoj, ko so izvedeli, da so izgubili velik pogodbo, tako da naj enako stopnjo misli v pobiral svoje trenutke, da se pogovorite s svojim partnerjem. Če je tema, kar potrebujete, da bi razpravljali, je huda, se prepričajte, da je vaš partner ne že pod stresom zaradi nečesa drugega, in da bo dovolj časa za ustrezno razpravo o tem vprašanju.

7. Bodite prisotni, ko ste s svojim partnerjem

Naredite več časa, da se med seboj v okoliščinah, v katerih ne bo prišlo do motenj, kot so TV, da na ali telefon zvoni. Lahko bi šel ven na sprehode skupaj, poskrbite, da boste jedli svoje obroke skupaj, in pojdite v posteljo ob istem času. Majhne stvari, kot to vam bo dala več časa za pogovor, in več časa, da bi dobili bližje.

8. Ne pozabite na objemov

To je eden izmed najbolj pomembnih nasvetov o tem, kako izboljšati odnose. Dajanje seboj objem bo šel po poti, da vam prinaša bližje skupaj. Fizični stik, ali je velik velik objem, držanje za roke, ali pa preprosto sedel blizu skupaj na kavču, se bo povečala vez menite, da drug z drugim in da vaš odnos močnejši. Saj ni treba, da bi nas za besedo; tam so bile številne študije, ki so se izkazali za vrednost fizičnega stika v odnosu.

9. Vprašajte nekaj vprašanj

Ljudje se v času spreminja, vendar je veliko parov pozabi, da je in so samo domnevati, da je njihov partner popolnoma enako, kot so bili pred desetimi leti. To je lahko precej zgovorna, da se posvetujte s svojim partnerjem o svojih všeč in njihovih mara in morebitnih novih stvari, ki bi jih radi, da poskusite. Verjetno boste ugotovili, da ste se tako spremenili bolj, kot ste mislili, in da bi lahko našli nekaj novih in zanimivih stvari, ki ste jo tako radi skupaj.

10. Ne nehajo prikazovati svojo ljubezen

Če želite biti sumljivo, da je bil vaš partner do nečesa, če vam je prinesel rože nepričakovano, potem ste tako, precej očitno, prišel iz navade, da so romantični. Ne pustite, dokler Valentinovo ali obletnice pokazati svojo ljubezen, to storite vsak dan, samo zato, ker se nam to zahoče. To je malo kretnje in prijaznih besed, ki vodijo odnos tiktaka skupaj lepo.

Kako izboljšati odnos? Kakšni so vaši nasveti?

load...