10 nasvetov o tem, kako izbrati pravo osebo za poroko | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 nasvetov o tem, kako izbrati pravo osebo za poroko

10 nasvetov o tem, kako izbrati pravo osebo za poroko

Z razvezo zakonske zveze mere so visoke, kot so zdaj, se zdi, da so mnogi ljudje pozabili, kako izbrati pravo osebo za poroko. Poroka naj bi bila veliko več kot le dan ali celo dolgoročno fanta. Poroka naj bi partnerstvo za življenje in obveznosti, ki se ne bo lomljenega. Torej, če ne želite, da se poročita, vendar ne želite, da vaš zakon, da konča v solzah, le kako ste izbrali pravo osebo, da bi dobili poročen? Tukaj je nekaj idej, kaj vse bi bilo treba razmišljati o tem, ko so iskali nekoga za sklenitev zakonske zveze.

1. Ste pripravljeni na poroko?

Preden smo celo dobili v nasvetov o izbiri prave osebe za poroko, se moraš vprašati, ste prava oseba, da se bosta poročila? Poroka je velika obveza in ne nekaj, kar je treba vnesti v rahlo. Bodite prepričani, da ste pripravljeni na to in se prepričajte, da želijo, da se poročita na pravih razlogov.

2. Poglej za skupno vizijo prihodnosti

Ena od prvih stvari, ki bi morali iskati v človeku, ki si morda želeli, da se poroči, je skupna vizija prihodnosti. Ali si oba želita, da se ustalim in imajo otroke, na primer, ali so vaše kariere bolj pomembno za vas? Delijo isti okus za glasbo je vse lepo in prav, vendar pa bo veliko več kot to, da je zakon dogaja.

load...

3. Ali je dobil na s svojo družino?

Ko se poročiš, si postal del vašega partnerja družino in postane del vaše. Lahko bi rekli, da če imate radi drug drugega, potem ne bi bilo nobene razlike sploh. Realnost je, čeprav, če katera izmed vas ne dobijo na pri družini drugega, ki bi vam lahko povzroči težave v prihodnosti.

4. Ali vas je zdravljenje v zvezi?

Spoštovanje prihaja v vse vrste oblik. Ali je poslušati, kaj imate za povedati, spoštuje svoje mnenje in vedno vas obravnava na način, ki bi si želeli, da se obravnavajo? Ko ste izbrali moškega, da se poroči, bi morali razmišljati o tem, kako ti je obravnava sedaj, saj boste sami zavezali k življenju s tem tipom in, če se ga ne spoštujem zdaj, da se verjetno ne bo spremenilo v prihodnosti.

5. Postavite se najprej

Moraš biti zelo sebični, ko ste izbrali nekoga, da se poroči in morate sami vprašati, če bodo dobili poročen s to osebo, vam omogočajo, da je oseba, ki si želijo biti. Pomisli, če bi želeli, da se v desetih, dvajsetih ali celo trideset, čas leti in potem videli, kakšne vrste tip, ki si lahko ogledate na tej sliki z vami.

load...

6. Izberite nekoga, ki ga lahko govoriti in kdo bo poslušati

Komunikacija v zakonu je zelo pomembno in da je komunikacija mora biti dvosmerni stvar. Poglej za nekoga, s katerim lahko imajo smiselno pogovor in za nekoga, ki ne pričakujejo, da se vse odločitve zate.

7. Poglej za prijaznost

Druga pomembna lastnost iskati v človeku, ki si morda želeli, da se poroči, je prijaznost. Poglej, kako se obravnava druge ljudi, kako se komunicira s svojo družino, in kako razumevanje je ljudi, ki so manj srečni od sebe. Kako je obravnava druge ljudi zdaj, je lahko dober pokazatelj, kako bo vas zdravi v prihodnosti.

Obvestilo 8. Bodite kaj vaši prijatelji in družina reči

Če so vsi vaši prijatelji sovražim ste dating, potem mora biti vzrok za to. Ne moreš pustiti prijatelji in družino narekujejo, kako vodijo svoje življenje, včasih pa so lahko videli stvari, ki jih ne morejo, ker ste preveč blizu položaja. Vsaj, poslušati, kaj imajo ljudje za povedati in razmišljati o tem, saj bodo imeli več objektivnega vidika, kot ga bo.

9. Poglej za nekoga, ki ima svoje odgovornosti resno

Če nekdo se bo vaš vseživljenjsko partner, potem boste želeli, da bi oseba, ki ima svoje odgovornosti resno. Ti bodo imeli odgovornost do tebe in morda en dan, za otroke, kot tudi. Vi ne želite, da na skupnih finančnih obveznosti z moškim, le ugotovil, da se je nenadoma odločil, da postane off-grid Survivalist živi v šotoru na sam!

10. Poglej za nekoga, ki te ima rad, kdo ste

Ko se poročita, ne smejo niti od vas pričakujejo drugi spremeniti. Ne poročila z nekom, ki misli, da lahko spremenite ali pa mislite, da se bo spremenilo takoj, ko so se poročita, in prav tako ne poročiti z moškim, ki ne bo vam bodi to kar si. Vse življenje je dolgo časa, tako da izberejo svojega partnerja pametno in izbrati nekoga, ki ga resnično ljubim.

load...