10 nasvetov o tem, kako izbrati svojega življenjskega partnerja | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 nasvetov o tem, kako izbrati svojega življenjskega partnerja

10 nasvetov o tem, kako izbrati svojega življenjskega partnerja

Obstaja velika razlika med iskanjem moškega, ki je zabavna za datum in iskanju človeka, ki želite preživeti preostanek svojega življenja z. Ko pride ta čas, kot za večino od nas, da čutite, da je čas, da se umiri, potem boste morali začeti razmišljati, kaj je to, da dejansko naredi dober življenjskega partnerja, ne samo tisto, kar naredi dober fant. Če ste zdaj v tej fazi v svojem življenju in iščete gospoda desno, tukaj je deset stvari, ki so jih je treba upoštevati pri svoji izbiri:

1. Ne hitite v stvari

Ljubezen nas lahko slepi, da ne gredo po v in začeli delati obveznosti, dokler ste porabili veliko časa z osebo najprej. Izbira življenjskega partnerja je resen posel, da bi dobili, da jih dobro vedeti, preden se odločite in si dati priložnost, da preveri, kako se merijo do ostalih devet nasvetov, ki sledijo tole.

2. Ali imate podobne interese?

Ni vam treba biti enaki v svojih všeč in kaj ne, vendar ima nekaj skupnih interesov je pomembno, če boste preživeti preostanek svojega življenja z isto osebo. Morate predstavljate življenje s to osebo, in če sami ne morejo videti počne stvari skupaj, da se bo vse življenje preživel v svojem podjetju.

load...

3. Jih lahko zaupate?

To je nujno, da imate eno stoodstotno zaupanje v osebo, ki ste jih izbrali, da bo tvoj življenjski partner. To ni samo zaupamo, da ne bo nezvesta vas, da se jim tudi zaupamo, da bodo sposobni upravljati denar, jim zaupamo, da izstopa, ki ste v kakršnih koli okoliščinah in zaupanje, da bodo vedno tam za vas, ko jih potrebujete. Ne pozabite, da je to vseživljenjsko partnerstvo, ki ste razmišljajo.

4. Ali lahko govorimo lahko z njimi?

Ali se znajdete na enostavnost, s to osebo, in da se vam zdi, da nikoli ne bo zmanjkalo stvari za pogovor o tem? Če je odgovor da, potem je to super, ker boste lahko porabi veliko časa, s tem posameznika in, če ne morete govoriti z lahkoto med seboj, da se dogaja, da se zelo hitro dolgočasno.

5. Razmislite o tem, kako se obnašajo okoli te osebe

Težko razmišljati o tem, kako se počutiš in kako se obnašajo, ko ste s to osebo. Če delujete iz dela nekoga drugega, samo da jih prosim, potem to ni nekaj, kar boste želeli, da se za preostanek svojega življenja.

load...

6. Ali svojo družino kot njega?

Mi se ne kaže, da se poročiš, da si svojo družino, vendar pa je nekaj, kar da misliti. Če je vaša družina popolnoma sovraži tega človeka, potem boste morda morali narediti nekaj zelo težke odločitve in bi morali imeti tudi v mislih, da vaša družina se bo najverjetneje le vaš najboljši interesi pri srcu. Morda so videli nekaj v tem človeku, ki ga imajo, ne?

7. Ali imate enake vrednote in prepričanja?

Verska prepričanja in moralne vrednote so ponavadi zelo globoko zakoreninjena in čeprav ste morda pripravljeni, prav zdaj, za potiskanje tiste na eni strani, boste veseli, če boste morali kompromis na njih, za preostanek svojega življenja?

8. Ali si delijo iste vizije?

Ali vaše vizije za prihodnost sovpadata? Razmislite svojo idealno sliko o tem, kaj se bo vaše življenje kot čez deset, dvajset ali celo trideset let in se vprašajte, ali ste videli tega človeka v tej sliki. Morda imate vizije dveh otrok in hiše v državi, medtem ko je cilj za Playboy življenjski slog.

9. Ali ste tako pripravljeni žrtvovati?

Močne odnosi se veliko dela in veliko kompromisov. Morda boste tako morali odreči stvari, ki jih počnete zdaj, ali želijo v prihodnje, zaradi odnosa. Ali ste tako pripravljeni storiti?

10. Vedno bodite iskreni drug z drugim

Oba morajo biti iskren s seboj in razpravljali takšna in podobna vprašanja, preden se odločijo in ne bi smelo biti pretveza. Očiten primer je eden od otrok, vendar obstaja še veliko drugih praktičnih stvari, da razmisli preveč. Nobeden od vas bi moral pretvarjati, da želijo nekaj, kar v resnici ne želijo, saj je življenjska doba je pekel od dolgega časa.

Ali imate druge nasvete o tem, kako izbrati svojega življenjskega partnerja?

Vas prosimo, da delite svoje razmerje nasvet v komentar oddelku spodaj.

load...