10 nasvetov o tem, kako lepo prekiniti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 nasvetov o tem, kako lepo prekiniti

10 nasvetov o tem, kako lepo prekiniti

Ni vsak odnos konča z grenkim Gorčina, včasih stvari pač zmanjkalo pare, ali čarovnija preprosto ni več tam. Razstavljanje z nekom, ki ga še vedno všeč, vendar ne več ljubezni, je lahko res težko stvar. Vi ne želite, da jih boli, vendar ne želite, da bi z njimi, bodisi, da kako si jim povedal, da je konec, in še vedno ne prebijejo svoje srce? To se vedno dogaja, da se grenak tabletke pogoltniti, ko je nekdo povedal, odnos je več, vendar pa so prave poti in napačne poti za to početje. Če morate nekomu povedati, da je čas za korak naprej, vendar ne veste, kako bi prekinil novice, preberite deset načinov narediti razpad kot vljuden in tako lep, kot je mogoče.

1. Priti pravi čas

Lahko bi rekli, da nikoli ne bo pravi čas za to, in bi verjetno bilo prav, vendar je zagotovo nekaj zelo slabi časi, ki jih lahko izbirate, da bi prekinil z nekom. Ne moreš zadržati za vedno, lahko pa vsaj preprečiti čase, ko je bil že v stiski o nečem drugem. Dan potem, ko je izgubil službo, na primer, ne bi bil najboljši dan, ko si lahko odločijo, da mu povedal, da je tudi te izgubili.

2. Ne povej mu, da njegov obraz

Če ste bili s fantom, za nekaj časa, nato pa mu vsaj dolgujem vljudnost mu povedal, da njegov obraz, da je razmerje več. Post-it note na vratih hladilnika, ali kratek in topi besedilo sporočilo ostane na svojem telefonu, je nevljudno in nespoštljivo način razšla z nekom, in to bo tudi zapustil toliko vprašanj za njega odgovora na svoje srce. To je skoraj tako slabo, kot samo izginjajo brez besed.

load...

3. Ne pustite mu novico od nekoga drugega

Morda boste potrebovali podporo svojih prijateljev v tem težkem času, in morda se o tem pogovorite z drugimi ljudmi, preden poveste svojemu fantu, da je konec. Ne bi bilo splošno znano, čeprav, preden ste mu povedali. On bo počutijo ponižane, če bo ugotovil, da od nekoga drugega, in je bil zadnji, ki vedo, kaj prihaja.

4. Ali se prepričajte, da je dobil sporočilo

Ne ga draži in igrati s svojimi občutki; bi bilo povsem jasno, da se razpada, ampak na lep način. Dejstvo, ki ga razdeliti ne sme postati ugibati igro za njega, naj bi svoje namere biti popolnoma jasno. Če ste definitivno svoj um navzgor, nato pa dobil to sporočilo. Vi ne želite, da se mu oditi iz srečanja v celoti ne zavedajo dejstva, da je pravkar odvržene!

5. Bodi pošten (ish)

Še en nasvet o tem, kako prekiniti z nekom, lepo je, da se jim povedati resnico o tem, zakaj ste razstavljanje in ne skrivati ​​za nenavadna laži. Če si mu povedal, da se bo v tujini za delo kot misijonar, in on ti vidi naslednji teden s svojim novim fantom nato pa se bo še bolj boli, kot če bi mu povedal resnico, ki si ga ne ljubim več. Po drugi strani pa, da vam ni treba biti brutalno iskren niti. Nihče ne želi slišati seznam svojih lastnih napak in motenj osebnosti!

load...

6. Ne smej se!

Naslednji namig o tem, kako prekiniti z nekom, lepo je, da bi se izognili smeh. To se bo resna novica za njim, tako da boste morali jemati resno preveč. Če imate velik nasmeh na obrazu, ko mu povem novico, boste boli ga še bolj. Imajo malo empatije s fantom. Ti se pa lahko razrešen, da je končno konec, vendar se mu ni treba vedeti, da. Shranite praznovanja šele kasneje.

7. Bodite občutljivi, vendar ne preveč blizu

To je težko ravnovesje najti med skrbeti nekdo poškodovan in jim daje lažno upanje, vendar ne pozabite, da lahko še vedno skrbi zate veliko, in to se bo bolelo k njemu. Pokaži malo sočutja in prijaznosti, ko se pogovarjaš z njim, vendar še vedno imejte razdaljo od njega. Zdaj ni čas za dolgo, dolgotrajno, poslovilni poljub, saj da bo to še bolj boleče za njega in da bi mu dal lažno upanje.

8. Naj bo kratko in sladko

Še en nasvet o tem, kako prekiniti z nekom, lepo je, da je kratko in sladko. Ne visi okoli predolgo, je treba razpad res traja le približno pol ure največ, preden bi morali biti na poti. Ne gredo in si oglejte film, ki ga je načrtovano, da vidim, in ne gredo ven za prijetno večerjo v dvoje. Narediti nekaj zavoljo starih delovnim časom je najslabša stvar, ki bi jo naredil.

9. Ne zaplesti v prepir

On bo bolelo, in je lahko celo dobili jezen, vendar ne dovolite, da si je treba pripraviti v prepir. Hurling žalitev drug drugega bodo dosegli ničesar, in to ne bo spremenilo ničesar, zato poslušaj ga potrpežljivo in poskusite ne grizejo nazaj, če je razjezi.

10. Naj bo vaš razdaljo pozneje

Ko ste prekršili novic z njim in da ste šli svoje razšli, ne bodite presenečeni, če si ti, ki meni, žalosten in jokav. Najboljša stvar je, da gre za srečanje s prijatelji takoj po zlomijo in jim dovoliti, da bo vaš um off položaja. Najhujša stvar, ki jo lahko naredimo je, da ga pokličete in izpolnjujejo še enkrat. Vsak stik, ki ga bo z njim, vsaj prvih nekaj mesecev po razpadu, morda napačno razumel in razumeti kot znak, da bi lahko dobili nazaj spet skupaj. To bi bilo kruto, če nimate načrtov za spravo sploh.

Kako prekiniti z nekom lepo? Kakšni so vaši nasveti?

load...